עבור לתוכן

זיגזג - שירות לא מהעולם הזה

Featured Replies

פורסם

הזמנתי היום את המחשב {3/6}, לפני שהזמנתי התייעצתי עם ארז בטלפון על החלקים..... הוא עשה את כל המאמצים כדי להשיג לי את החלקים שאני רוצה, לא היה לו את ה-ThermalTake Xaser II שהזמנתי במלאי אז הוא מנסה להביא לי אותו מחנות אחרת שיש לה אותו,

באמת שירות מדהים... התייעצתי איתו על הסטפינג ולאן להגיע באוברקלוק... ועל הספק כוח... ועל הכל בקיצר... באמת כיף לדבר עם ארז...

אחרי שהזמנתי אני מקבל בערב טלפון מארז, מה קורה? מה המצב? הוא אומר לי על החלקים... מתי אני יקבל... מה חסר... מתי צריך להגיע...

וסתם דברנו הרבה על דברים... ובאמת היה כיף... שירות מדהים.

אז כל מי שמתלבט היכן לקנות את המחשב מקווה שעזרתי לכם. ;) {וגם המחיר בסוף יצא לי על המפרט שלי יותר זול מכל החנויות, בלי שום

הנחה, המחירים שלהם ממש זולים וטובים}.

מתן. :)

• תגובות 35
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

צודק כשהיה את פרשת ה-"זיגזאג יותר יקרים בגלל השרות הטוב שלהם" בדקתי מחירים והרכבתי לחבר שלי אותו מחשב ב-PCH ובזיגזאג ויצא אותו מחיר, היו פריטים יותר יקרים והיו יותר זולים. בקשר לשירות, אני חושב שכולם בפורום הזה כבר יודעים שהשירות שלהם אחלה. טחנתם את הנושא הזה.

פורסם

מרגש בחלט...

אני עוד שניה בוכה מהסיפור קורע לב הזה :'(

פורסם
  • מחבר

יש עוד מלא דברים על השירות המצויין שלהם שאפשר לספר על עמוד שלם ואין לי כוח לכתוב.......... ::)

פורסם

מרגש בחלט...

אני עוד שניה בוכה מהסיפור קורע לב הזה :'(

למה אתה צוחק עליו >:( הוא קנה מחשב חדש והוא עכשיו שמח והוא משתף אותנו עם השירות של זיג זאג אז למה להרוס את החשק ואת השימחה שלו, לי בהחלט מה שהוא רשם עזר לי להחליט איפה לקנות את החלקים שאני צריך כי התלבטתי, אולי לך זה לא עוזר כי אתה כבר

יודע שהם טובים אבל אני לא ידעתי אז כך לצומת לבך! :nono:

פורסם

עשה לי טובה.... הבנו שהם חנות טובה דיי לפרסם אותם כאילו אתה מקבל אחוזים מהמכירות..... :nono:

פורסם

באמת זה לא היה במקום :behead:

פורסם

למה אתה צוחק עליו >:( הוא קנה מחשב חדש והוא עכשיו שמח והוא משתף אותנו עם השירות של זיג זאג אז למה להרוס את החשק ואת השימחה שלו, לי בהחלט מה שהוא רשם עזר לי להחליט איפה לקנות את החלקים שאני צריך כי התלבטתי, אולי לך זה לא עוזר כי אתה כבר

יודע שהם טובים אבל אני לא ידעתי אז כך לצומת לבך! :nono:

חחח הצחקת אותי! זה לא היה שיתוף חוויות זה פירסומת סמויה לזיגזג טופיק מיותר בהחלט

אתה noob שאתמול נרשם אל תרצה לי איך לענות

פורסם

עשה לי טובה.... הבנו שהם חנות טובה דיי לפרסם אותם כאילו אתה מקבל אחוזים מהמכירות..... :nono:

לא הכל כסף בחיים

פורסם

חחח הצחקת אותי! זה לא היה שיתוף חוויות זה פירסומת סמויה לזיגזג טופיק מיותר בהחלט

אתה noob שאתמול נרשם אל תרצה לי איך לענות

אולי אתה צודק תאמת שזה לא היה במקום מה שהוא רשום ודרך אגב אני רשום כבר ממזמן אבל הייתה לי בעייה עם הניק הקודם אז לא מזמן עשיתי חדש.

פורסם

מה קשר בכלל! הנקודה פה לא הייתה הכסף אלא הערצה העיוורת לזיגזג... זה בכלל לא מעניין אותי חוויות הקניות שלו...

הוא לא פירסם פה משהו חדש אלא איזה שיבוח מיותר על שירות טוב שכבר כולנו קיבלנו עליו הרצאה בטופיק שאני פתחתי על המחירים בזיגזג

פורסם
  • מחבר

נראה לך שזיגזג בקשו ממני לעשות להם פרסום? הם החנות הכי מצליחה גם בלי הפרסום שלי... סך-הכל עזרתי למי שמתלבט היכן

להזמין את המחשב, כמו שארז אמר לי: אצלנו דבר ראשון אמינות ואחרי זה מחירים.

פורסם

מה קשר בכלל! הנקודה פה לא הייתה הכסף אלא הערצה העיוורת לזיגזג... זה בכלל לא מעניין אותי חוויות הקניות שלו...

הוא לא פירסם פה משהו חדש אלא איזה שיבוח מיותר על שירות טוב שכבר כולנו קיבלנו עליו הרצאה בטופיק שאני פתחתי על המחירים בזיגזג

הוא נהנה בחנות הוא רוצה לספר למה לא!?

הוא רוצה לעזור לאנשים מידי יום מגיעים אנשים עם התלבטיות

לאיזה חנות ללכת והוא דווקא דיי עוזר...

וחוץ מזה זכותו להביע דיעה ולשבח חנות שהוא אהב

בדיוק כמו שמישהו משבח רכיב שהוא אוהב

פורסם

ממש לא נראה לי שהם ביקשו וגם לא אמרתי את זה...

אמרתי את זה שאתה מפרסם כאילו אתה מקבל אחוזים....

ונמאס לי להתווכח הטופיק הזה היה מיותר נקודה

זה היה פירסומת סמויה או לא לזיגזג ואם הם כל כך מצליחים ועשירים ואמינים ובלה בלה בלה בלה...

לא היה צריך לשכנע אנשים לקנות שם

פורסם

לירן ילדי הקטן..... ההבדל בין רכיב לחנות היא

שהחנויות הם כולן ישראליות... ואנשים שעובדים שם נמצאים פה גם והם חברים בפורום...

לדעתי זה לא הוגן כלפם לעשות טופיק פרסומת כזה פשוט ככה....

ואני לא מוצא סיבה לא לקנות בשתי חנויות איכותיות אחרות שיש בלי הדובים שהוכיחו שהם גרועים מספר פעמים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים