פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים יש לי דיסק קשיח שהתקנתי בו וינדוס וכעת אני לא צריך שיהיה לי עליו וינדוס איך אני יכול להסיר אותו בצורה הטובה ביותר? תודה לעוזרים
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים למה אתה מתכוון כשאתה אומר להסיר Windows ??אם הכוונה להפוך את ה HD לדיסק ריק ממערכת הפעלה אך עם כל שאר הנתונים ??עריכה:אם אתה מתכוון להתקין עליו מחדש מעה"פ (ולא חשוב לך מה היה שם קודם) אין שום סיבה למחוק מעה"פ.במקרה כזה, בעת התקנת מעה"פ באתחול מ CD בוחרים לפרמט את הדיסק וממשיכים בהתקנה הלאה...
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים המנגיד יש לך 2 כוננים.בכונן הראשון אתה רוצה להשאיר הכל כפי שהוא(הוא כולל מערכת הפעלה)בכונן השני יש נתונים וגם מערכת הפעלה(שלא בשימוש)אם אתה עשית BOOT מהכונן הראשון אז אתה יכול למחוק את התיקייה של הWIN רגיל.(DELETE)
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר למה אתה מתכוון כשאתה אומר להסיר Windows ??אם הכוונה להפוך את ה HD לדיסק ריק ממערכת הפעלה אך עם כל שאר הנתונים ??עריכה:אם אתה מתכוון להתקין עליו מחדש מעה"פ (ולא חשוב לך מה היה שם קודם) אין שום סיבה למחוק מעה"פ.במקרה כזה, בעת התקנת מעה"פ באתחול מ CD בוחרים לפרמט את הדיסק וממשיכים בהתקנה הלאה...אני התכוונתי ל- להפוך את ה HD לדיסק ריק ממערכת הפעלה אך עם כל שאר הנתונים ולזה שאמר פשוט לעשות דליט , אני עשיתי את זה פעם וזה אחרי זה עשה לי בעיות שעדיין בהפעלה של המחשב הוא שאל אותי איזה מערכת הפעלה אני רוצה להפעיל. אני מדבר על למחוק בצורה כזו שלא יהיה אחרי זה בעיות...
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים כמה מערכות הפעלה ואיזה יש לך במחשב... (אם יש כמה איזו מעה"פ אתה רוצה למחוק).צרף תמונה של <המחשב שלי> /<נהול> / <נהול דיסקים> כמו בדוגמה שאני צרפתי...ציין איזה מעה"פ יושבת בכל תיקייה... [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים אתה יכול לגבות את הנתונים ולפרמט. בכל מקרה, אתה חייב שתיהיה על הדיסקאיזשהי מערכת הפעלה שתיתן לך גישה לקבצים, אלא אם כן זה דיסק משני שיחובר במקביללדיסק אחר שמכיר מערכת הפעלה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.