פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים מה?!?@#!?@ WTF?! אוקיי, לזה לא ציפיתי.למה דווקא הוא? :'(רק בן 50, לעזאזל..... הרבההההה יותר מדי מוקדם.
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים :'( :'( אני בשוק לא חשבתי שדווקא הוא ימות .הוא שחקן נורא מצחיק ממש אהבתי אותו "באושן"11 ובסרטים אחרים .
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים ואוו איזה מכההייתי בשוק,שחקן מעולה , סידרה מעולה, קומיקאי מעולה!יהי זכרו ברוך.
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים לא אהבתי את הסדרה שלו אבל שחקן מוכר בכל זאת מה היינו עושים בלי התגובה שלך....
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים liav25 כל פעם אני רואה את הכינוי שלך ואני חושב שזה אני או ששיניתי את השם ולא זכרתי...נעים מאוד גם אני ליאב בכל מקרה מה זה הפך לדיון של בואו נספיד את הבחור...טוב הוא מת מה אפשר לעשות...זה סתם מתרחב לעמודים נוספים....
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים מחבר בכל מקרה מה זה הפך לדיון של בואו נספיד את הבחור...טוב הוא מת מה אפשר לעשות...זה סתם מתרחב לעמודים נוספים...... אממ, זאת פחות או יותר המטרה של הת'ראד.
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים זה תקופה גרוע הרבה מוות לא מיזמן גם מת עוד קומיקאי (אני לא זוכר את השם אבל אמרו שהוא היה בן אדם טוב )ועכשיו הוא אני לא מבין מה הקטעה של שחקנים וקומיקאים בזמן האחרון והוא מת דיי צעיר .יהי זיכרו ברוך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.