עבור לתוכן

רוסיה -גרוזיה (גאורגיה) טיפ - זה לא משחק כדורגל ולא אולימפיאדה

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

רק דיפלומטית אחרת לא יהיה טוב..

• תגובות 59
  • צפיות 5.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זו המלחמה הכי מגעילה ומלוכלכת שראיתי...

הרוסים משקרים, הגרוזינים משקרים, כולם הורגים אזרחים חפים מפשע. גועל נפש.

פורסם

יש לי תחושה רעה שהרוסים מתכוונים לחתוך את הגאורגים מהים השחור ולהשתלט על צינור הנפט. בדרך זאת הם ישיגו מונופול על הובלת הנפט לאירופה מהמזרח. הפטרודולרים מסמאים את מוסקבה לאחרונה ורק הכסף מדבר ומדובר בהרבה מאוד כסף. אני חושש שאם זאת כוונתם המלחמה הזאת עלולה לגבות עוד קורבנות רבים, הגאורגים עם קשוח.

עוד סיבה להגמל מהסם השחור.

פורסם

בגלל שישראל מכרה להם נשק אז כמובן ישראל לטובתם .

תסלחו לי, אבל זה ממש מרתיח - הרוסים מכרו למדינות ערב בכל מלחמות ישראל ציוד מלחמתי, ופתאום אנחנו לא בסדר?

פורסם

שתהיו בעניינים, ואני חוזר על מה שנאמר כבר, גאורגיה התחילה את המלחמה הזו בוודאות - ע"י כניסה בלילה לדרום אוסתיה וטבח המוני באזרחים הרוסים שלה. הרוסים הגיבו לאחר פחות מיממה.

אני אומר את זה רק בשביל שלא תחשבו שרוסיה פה היא הטובחת והרוצחת הראשית, במקרה הזה גיאורגיה ממש לא הקורבן. הקורבנות הם התושבים של אוסתיה וגאורגיה שמתים ללא כל סיבה בעוד אנחנו צופים באולימפיאדה ומדמיינים שהכל ורוד.

ואם תקראו קצת על נשיא גיאורגיה, סאקאשווילי, ומאיפה הוא בא תבינו שהדברים לא כ"כ פשוטים כמו שבארה"ב מנסים להציג אותם.

זאת מלחמה בין ארה"ב לרוסיה במסווה.

פורסם

חברה בואו נבהיר לכם דבר אחד... אמריקה זקוקה למשאבי נפט ואוסטייה הדרומית והצפונית מלאה במקורות לא מעובדים... מה גם גרוזיה ליד והיא בכיס אז למה לא ניתקוף את החלק הזה ונספח את מקורות הנפט אלינו? גם ככה הגרוזינים מעוניינים בעוד חתיכת אדמה והרייטינג של סוקה-שווילי (אני פשוט לא יכול לקרוא לו אחרת) גם ככה יורד אז זה יהיה שתי ציפורים במכה אחת! ומה גם האולימפיאדה בפתח ואם ניתקוף במועד האולימפיאדה נוכל גם להסתיר מהעולם את האמת במעשינו! ואתם חושבים ממה כל השורות האלה? אני היום חזרתי מ"חופשה" בולדיקווקז... תאמינו לי 30 אלף איש לבנים רעבים ומלוכלכים עם עיניים יבשות ומלאות בדאגה לקרובים שלא ידוע עליהם כלום ילדים שלא מדברים כי ההורים שלהם נישארו מתחת להריסות של ביניין והם בשוק או הלם הידיעות הזועתיות על כך שהגרוזינים בהתחלה מפגיזים בעיר חיה ואז מנתקים אותה מהעולם בשביל שאחרון הפצועים שנימצא בא ימות ביסורים... צלפים גרוזינים שיורים על אמבולנסים וכל רכב שעובר תגידו לי זה לא גינציד? זה לא מספיק בשביל לנסות ולהוציא את הנאצים הגרוזים מהאזור? חברה סבותינו עברו דבר דומה.. מי אם לא היהודים מבין עכשיו יותר מכל את האוסטים...

פורסם

רוסיה רוצה להשתלט על קווי הנפט ולמנוע ממזרח אירופה להכנס לNATO ולמערב, היום גורזיה, מחר אוקראיינה ושבוע הבא פולין..

לאמריקאים יש מפציצי B2 בגרמניה שרק מחלידים כבר כמעט 30 שנה הגיע הזמן לעשות איזה סיבוב סביב הקרמלין להעביר לפוטין את המסר ולחזור הבייתה...

פורסם

חלאס לזרוק הכל על רוסיה. גם אני נגעל מהמדינה הזו שעליתי ממנה לפני 18 שנה ומההתנהלות שלה ומעשיה, אבל במקרה הזה הגיאורגים הרבה הרבה הרבה יותר גרועים. תקראו את התגובה של maximskv. קורים שם דברים פשוט איומים ועוד ישראל אימנה את צבא גיאורגיה ומספקת להם נשק, בושה וחרפה. כולם צבועים ושקרנים - הרוסים, הגיאורגים, האמריקאים וגם אנחנו.

לדעתי צריך להפסיק מיד את האולימפיאדה הזו רק בשביל שאנשים יתעוררו שהשאלה האם מייקל פלפס ישיג או לא 8 מדליות לא הכי קריטית כרגע. זה מדהים כמה אנשים מוכנים להעלים עין רק בשביל שהעולם שלהם לא יתערער לשניה.

כן אני גם אשם בזה, ומה אני כבר יכול לעשות, אבל אני רק מציע שאנשים יחקרו קצת ויקראו קצת על גיאורגיה ועל הנשיא הפסיכי שלה לפני שהם באים ישר להזמין מפציצים על הקרמלין.

פורסם

עכשיו יתחילו מלחמות רוסים נגד קווקזים פה בפורום בישראל. יש בזה גם לא מעט גזענות לא ממש סמויה - הרוסים הלבנים מול הקווקזים "השחורים".

אני חושב שאין לאף אחד מושג מי התחיל את המלחמה הזאת, הרוסים בחשו בדרום אוסטיה ובאבחזיה מזה זמן ובכל זאת אלו איזורים שנמצאים בתוך גבולות גאורגיה. הגאורגים יורים על אזרחים רוסים, הרוסים יורים על אזרחים גאורגים, אין כאן קדושים ואין שום מקום להשווה למה שקרה ליהודים באירופה לפני 65 שנים. לא זכור לי שהיהודים ניסו לערער על הריבונות הגרמנית, לדרוש עצמאות או ירו באזרחים גרמנים.

מבחינת אינטרס מערבי טהור (וגם ישראלי), יהיה זה רע מאוד אם רוסיה תשלוט על חופי הים השחור הגאורגים. הרוסים גם לא מסתירים שיש להם אינטרס מובהק לכתוש את גאורגיה בגלל ההצהרות שלהם להתקרב לנאט"ו, זה גם מתחבר לאיומים שלהם לאחרונה על האוקראינים (שכעת מנסים למנוע מהרוסים שימוש בבסיסים בחצי האי קרים לצורכי המלחמה).

פורסם

חברה בואו נבהיר לכם דבר אחד... אמריקה זקוקה למשאבי נפט ואוסטייה הדרומית והצפונית מלאה במקורות לא מעובדים... מה גם גרוזיה ליד והיא בכיס אז למה לא ניתקוף את החלק הזה ונספח את מקורות הנפט אלינו? גם ככה הגרוזינים מעוניינים בעוד חתיכת אדמה והרייטינג של סוקה-שווילי (אני פשוט לא יכול לקרוא לו אחרת) גם ככה יורד אז זה יהיה שתי ציפורים במכה אחת! ומה גם האולימפיאדה בפתח ואם ניתקוף במועד האולימפיאדה נוכל גם להסתיר מהעולם את האמת במעשינו! ואתם חושבים ממה כל השורות האלה? אני היום חזרתי מ"חופשה" בולדיקווקז... תאמינו לי 30 אלף איש לבנים רעבים ומלוכלכים עם עיניים יבשות ומלאות בדאגה לקרובים שלא ידוע עליהם כלום ילדים שלא מדברים כי ההורים שלהם נישארו מתחת להריסות של ביניין והם בשוק או הלם הידיעות הזועתיות על כך שהגרוזינים בהתחלה מפגיזים בעיר חיה ואז מנתקים אותה מהעולם בשביל שאחרון הפצועים שנימצא בא ימות ביסורים... צלפים גרוזינים שיורים על אמבולנסים וכל רכב שעובר תגידו לי זה לא גינציד? זה לא מספיק בשביל לנסות ולהוציא את הנאצים הגרוזים מהאזור? חברה סבותינו עברו דבר דומה.. מי אם לא היהודים מבין עכשיו יותר מכל את האוסטים...

אני מאוד מסכים עם זה - תכלס, מבחינת האמריקאים, סאדאם יכול היה להשאר ולעשות מה שהוא רצה בעיראק - הדבר היחיד שהאמריקאים חיפשו שם וגם באפגניסטן זה נפט.

פורסם

אני מאוד מסכים עם זה - תכלס, מבחינת האמריקאים, סאדאם יכול היה להשאר ולעשות מה שהוא רצה בעיראק - הדבר היחיד שהאמריקאים חיפשו שם וגם באפגניסטן זה נפט.

כמויות הנפט בעירק הן מזעריות ובאפגניסטן אין נפט.[br]פורסם בתאריך: 11.08.2008 בשעה 21:56:13

חלאס לזרוק הכל על רוסיה. גם אני נגעל מהמדינה הזו שעליתי ממנה לפני 18 שנה ומההתנהלות שלה ומעשיה, אבל במקרה הזה הגיאורגים הרבה הרבה הרבה יותר גרועים. תקראו את התגובה של maximskv. קורים שם דברים פשוט איומים ועוד ישראל אימנה את צבא גיאורגיה ומספקת להם נשק, בושה וחרפה. כולם צבועים ושקרנים - הרוסים, הגיאורגים, האמריקאים וגם אנחנו.

לדעתי צריך להפסיק מיד את האולימפיאדה הזו רק בשביל שאנשים יתעוררו שהשאלה האם מייקל פלפס ישיג או לא 8 מדליות לא הכי קריטית כרגע. זה מדהים כמה אנשים מוכנים להעלים עין רק בשביל שהעולם שלהם לא יתערער לשניה.

כן אני גם אשם בזה, ומה אני כבר יכול לעשות, אבל אני רק מציע שאנשים יחקרו קצת ויקראו קצת על גיאורגיה ועל הנשיא הפסיכי שלה לפני שהם באים ישר להזמין מפציצים על הקרמלין.

איומים אולי, אבל אל תשכח שרוסיה במשך שנים תומכת "בבדלנים"(אחלה שם לטרוריסטים הא?) בהכל החל מאוכל ועד נשק ואימון, כן מה שהגרוזינים עשו או עשו כביכול כי במלחמה הזאתי כולם משקרים, אבל לפחות העדות המצולמת היחידה של הזוועות באה ממה שהרוסים עכשיו עושים בכל גורזיה. אבל המצב הזה דיי דומה לזה שסוריה הייתה מתערבת במלחמת לבנון השניה בגלל שהפצצנו את ביירות...

הרוסים רוצים חזרה את רוב מדינות הגוש הקומוניסטי והם ממש לא אוהבים את זה שחצי מהבלוק המזרחי עכשיו בNATO, מבחינתם זה "איום קיומי" כל מערכות ההגנה שארצות הברית פורסת במזרח אירופה מגבילים את חופש התונעה הצבאי הרוסי בצורה דרסטית. מבחינת מרחב אווירי הם פשוט חנוקים מהצפון ומהמערב בצורה שבעוד כמה שנים(עם סיום הפיתוח של הגרסאה הקרקעית של SM3(מערכת הטילים עם ביצועים עדיפים על החץ שכרגע מותקנת על משחתות הAGEIS של האמרקיאים) והשלמה של הפריסה של המערכות במזרח אירופה, הרוסים לא יכולו להציץ אפילו החוצה בעוד שארצות הברית שומרת מפציצים טקטיים עם נשק גרעיני במרחק יריקה ממנה.

פורסם
(עם סיום הפיתוח של הגרסאה הקרקעית של SM3(מערכת הטילים עם ביצועים עדיפים על החץ שכרגע מותקנת על משחתות הAGEIS של האמרקיאים)

בנושא הזה אני רוצה להוסיף שהמערכת כבר הוכיחה את היעילות שלה כאשר לפני כמה חודשים היא יירטה לווין אמריקאי שיצא מהמסלול שלו בגובה של איזה 250 ק"מ מעל האוקיינוס.

פורסם

צריך לשלוח טילים גרעיניים על צ'ילה.

פורסם

חברה אבא שלי עבר את כל צ'צניה מהגבול עם רוסייה עד גרזני מה שהביא לו הרבה קשרים בצבא רוסייה בימינו... בחופשה הוא פגש צלף חבר שהם שירתו ביחד (הוא היה המכוון (?? לא יודע איך קוראים להוא שעושה את כל החישובים) ) שחזר פצוע לבית החולים מה הוא סיפר לנו.... דבר ראשון ממתי בגרוזיה יש חיילים שחורים? אשכרה כושים!!! אתם יודעים ברוסייה אף-פעם לא יהיה כסף מיותר אז אותו גבר (שמו ויטה) קיבל ג'וב קטן כזה אם יהיה משו ממש גרונדיאוזי אז לצלם ולהביא לצלם אחד שם.... אז מה הוא הרג-פצע כמעט 30 חיילים גרוזיים שמתוכם 10 היו כושים!!! ופאקינג ממתי לגרוזיני יש שם משפחה כגון "לואיס" או "מקנלי"?????? כה ומתי הגרוזינים החלו לכתוב את תעודות הזהות שלהם באנגלית? מה עוד ממתי לצלפים הגרוזינים יש רובים מסוג BARRET 50??? זה רובה שהצבא האמריקאי בקושי לא מוכר! ואני לא מאמין איך ויטה נישאר חי.... ממש עיניין של מזל שבידיוק ברגע שהצלף ה"גרוזיני" ירה בו הוא מעד והכדור פגע שרט לו את הצד של הגוף.. מי שחושב שאני משקר יכול לא להאמין לי.... הישראלים ישארו הרבה מאוד זמן עם ראש מרובע בגלל כל החדשות ה"מעודכנות" שאמריקה מאכילה אותם... אם לא שמתם לב אתמול מיכאיל סוקה-שווילי חתם על חוזה שמחייב אותו להוציא את החיילים שלו מאזור אוסטייה ומחייב את גרוזיה לחתום על הפסקת אש ועוד מספר סעיפים והרוסים הפסיקו אש ולאחר שעה הם מקבלים הפגזה שהורגת עוד 15 איש ופוצעת 70... ומה לעזזל השמועות האלה שכל העולם מאמין להן? זה שהטנקים הרוסים כבר בגבול עם טבליסי? זה שרוסייה מפציצה את גורי? נכון הרוסים מפציצם את גורי אבל הטייסים הרוסיים הם הרבה יותר מאומנים מהגרוזינים ותאמינו לי הם יודעים איך להשמיד מטרה צבאית בלי לפגוע באוכלוסיית העיר... לא כמו הגרוזינים שמשתמשים בשיטת הניסוי -הנה פה אני אזרוק פצצה ואראה אם רצים משם נשים וילדים אז זה המטרה שלי אם לא אז יש לי שתי אפשרויות א. זה מטרה צבאית ב. כולם כבר מתו אז הצלחתי...

ארצה לסיים את התגובה החופרת הזאת בכך שמה שיהיה בגרוזיה זה מקסימום הבנים לא ישובו הבייתה ומה שכבר קרה באוסטייה זה שהבנים לא ישובו הביתה בגלל שאין בית ואין למי לשוב כי אמא מתה בהפצצות אבא שוכב מתחת להרוסית של הבית אחיו מת מכדור ואחותו מתה מפצעיה כי החילים הגרוזינים לא נתנו לאיש לצאת מהעיר והרסו את בית החולים.... אני לא אומר שרוסייה מלאך... אבל בינתיים היא כן ויש לי את החששות שרוסייה תנצל את המלחמה הזאת בשביל צינור הנפט או המעבר אבל אני גם יכול לנבא אפילו כל עוד גרוזיה תמשוך את הזמן עד חתימת החוזה היא תסבול אמריקה לא תוכל לעזור ואז כשהמלחמה תסתיים ויתחילו כל החקירות אז הגרוזינים יתחילו להאשים את אמריקה וכל העולם.... ואז מאה אחוז אם לא רוסיה תעשה את זה או המשפט העולמי לזכויות האדם אז האמריקאים פשוט יורידו את סאקה שווילי ששירת כאחלה בובת חבלים.... יש לי גם חשש שאמריקה מנסה בכוונה להוריד את ה"מוניטין" של רוסייה ולהוציא לה שם רע...

עריכה- מה ששכתי לומר ויטה גם סיפר לנו איך שלחו אותו ועוד כמה חברה מהגדוד לסרוק אזור אחד והם מצאו שם מפקדת שדה ומה היה שם? מפות ומסמכים.... על המפות היו מלא סימונים באנגלית ומה גם חלק מן המסמכים היו כתובים באנגלית והיה שם עיתון פליבוי וTIMES.... לא דומה לחיילים גרוזינים.... אם הייתי לוקח איתי דיסק און קי או משו הייתי משראה לכם את התמונות אך לא יצא לי... בכל זאת עוד מעת תוכלו לראות את התמונות האלו בטלוויזיה[br]פורסם בתאריך: 12.08.2008 בשעה 07:55:09

אגב עירק מלא במקורות נפט בלתי מעובדים וכנ"ל אפגניסטאן...[br]פורסם בתאריך: 12.08.2008 בשעה 08:07:25

כמויות הנפט בעירק הן מזעריות ובאפגניסטן אין נפט.[br]פורסם בתאריך: 11.08.2008 בשעה 21:56:13

איומים אולי' date=' אבל אל תשכח שרוסיה במשך שנים תומכת "בבדלנים"(אחלה שם לטרוריסטים הא?) בהכל החל מאוכל ועד נשק ואימון, כן מה שהגרוזינים עשו או עשו כביכול כי במלחמה הזאתי כולם משקרים, אבל לפחות העדות המצולמת היחידה של הזוועות באה ממה שהרוסים עכשיו עושים בכל גורזיה. אבל המצב הזה דיי דומה לזה שסוריה הייתה מתערבת במלחמת לבנון השניה בגלל שהפצצנו את ביירות...

הרוסים רוצים חזרה את רוב מדינות הגוש הקומוניסטי והם ממש לא אוהבים את זה שחצי מהבלוק המזרחי עכשיו בNATO, מבחינתם זה "איום קיומי" כל מערכות ההגנה שארצות הברית פורסת במזרח אירופה מגבילים את חופש התונעה הצבאי הרוסי בצורה דרסטית. מבחינת מרחב אווירי הם פשוט חנוקים מהצפון ומהמערב בצורה שבעוד כמה שנים(עם סיום הפיתוח של הגרסאה הקרקעית של SM3(מערכת הטילים עם ביצועים עדיפים על החץ שכרגע מותקנת על משחתות הAGEIS של האמרקיאים) והשלמה של הפריסה של המערכות במזרח אירופה, הרוסים לא יכולו להציץ אפילו החוצה בעוד שארצות הברית שומרת מפציצים טקטיים עם נשק גרעיני במרחק יריקה ממנה.

[/quote']

תגיד לי ממתי לחיילים הרוסיים יש תווי פנים קוקזיים שפם ואף כמו מרפק? זה לא תווי פנים סלובאניים אם לא ידעתה רוסיה הוציאה את חייליה מטרטוריית גרוזיה ואני מדגיש גרוזיה אובחזיה ואוסטיה הם אזורים אוטונומיים וכן תן לי עובדה תראה לי לפחות צילום אחד של תושב גרוזיני מת/פצוע/חסר בית בגלל הפעולות הרוסיות? זה שCNN וBBC קונים מהצלמים הרוסיים את קיטעי הווידיאו שלהם ומחליפים למטה את הכתובית מ-OSETIA ל-GEORGIA בגלל שאם הם לא יעשו זאת יסגרו אותם או בגלל שזה יותר מעניין ויותר ניתפס בשכל של בנאדם ממוצע שלא מבין בפוליטיקה כלום ויודע רק שרוסייה היא מדינה גדולה יותר מגרוזיה והיא מוכרת נשק לעולם הערבי.... ובקשר למכירת הנשק פוטין ומדבדב עושים את זה בצורה לגאלית לכן הם לא מפחדים להסתיר זאת ועדיין ישנם אנשים חרות כגון גאידמאק שמאה אחוז מכר נשק באפריקה תמורת מכרות יהלומים ולא מכר נשק באישור רוסיה אלא נשק שהוא גנב לה... אז גם לאמריקאים יש כאלה וגם אמריקה לא נקייה ותגיד לי למה אמריקה צריכה לשמור מפציצים ליד רוסייה? אני אגיד לך כדי לשמור לעצמה על התחת... לא מעניין אותה בגרוש מה יקרה באירופה אם שם יצוץ פרובוקטור כגון סאקהשווילי וגם ממש לא מעניין אותה שעירן תשלח טילים על ישראל כי המערכת פשוט לא מגיעה לעירן עד עירן יש עוד 300 קילומטר שהטיל לא יעבור...ומה עם קוסובו? האמריקאים מביאים בכיף את הפיקוד על הממשלה במדינה חדשה לפושע מלחמה.... ועוד אומרים שהם דואגים לאנשים שם... חברה יש הרבה מאוד צדדים רעים לאמריקאים שאפשר לראות רק מהחלק המזרחי של העולם ומלא צדדים רעים לרוסים שרואים רק מהצד המערבי... אדם שחי רק בצד אחד לעולם לא יהיה קוביקטיבי הוא יהיה עם מבט קצוץ וזעום ועם דעה אחת כל הבעיות בעולם נובעות מרוסייה או להפך והאמת היא ש50 אחוז אצל רוסייה ו50 אחוז אצל אמריקה פשוט לאמריקאים מאמינים יותר...

פורסם

רוסיה שומרת חיילים בתור "שומרי שלום" באבחזיה ובדרום אסוטיה מאז הפסקת האש של שנות ה90...

בכל מקרה לקשקש על ויטה אתה יכול כל היום, כמות כזאת של שטויות לא שמעתי מעולם...[br]פורסם בתאריך: 12.08.2008 בשעה 08:29:28

בנושא הזה אני רוצה להוסיף שהמערכת כבר הוכיחה את היעילות שלה כאשר לפני כמה חודשים היא יירטה לווין אמריקאי שיצא מהמסלול שלו בגובה של איזה 250 ק"מ מעל האוקיינוס.

כן לוויין ריגול במסלול LEO שנחשב לקשה יותר ליירוט מטיל בליסטי בגלל מהירות ההקפה הגבוהה שלו והאפוגיי החד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים