פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים איזה באסה ככה לאת לאת נמחקה לי האות W מהמקלדת וזה די מעצבןלמישהוא יש רעיון טוב איך אני יכול להחזיר את האות למקלדתליצור אותה מחדש רק לעשות את זה מקצועי ויפה בדיוק כפי שהיה קודםהשמח לרעיונות...
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים אם אתה יודע איזו אות הייתה שם ואתה יודע שהיא איננה , אבל עדיין שם , מה ההגיון להחזיר אותה ? זה לא שאם לא תחזיר אותה , לא תדע איפה המיקום שלה על המקלדת ולא תוכל ללחוץ על מקש ללא אות , ולא תקבל את הW בחזרה ...
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים איזה באסה ככה לאת לאת נמחקה לי האות W מהמקלדת וזה די מעצבןלמישהוא יש רעיון טוב איך אני יכול להחזיר את האות למקלדתליצור אותה מחדש רק לעשות את זה מקצועי ויפה בדיוק כפי שהיה קודםהשמח לרעיונות...תתמודד!טוב הנה כמה הצעות..אפשר לקנות מדבקות של אותיות למקלדת (זוהרות בחושך אפילו).אם המקלדת היא זולה ולא שווה הרבה, אפשר גם לקנות מקלדת חדשה עם מדגש טורבו וחלונות חשמליים.
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים יש גם כאלה דפים עם מלא אותיות, ואתה שם אותם עם המשטח ומגרד את זה, והאותיות עובדות למשטח.. לא יודע איך קוראים לזה,אבל תשאל באופיס דיפו או קרביץ או חנויות כאלה בדוק יש להם...
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים אני מציע להגיע למקום כלשהו שבו יש מקלדת שיש לה את אותו סוג מקשיםכמו שלך ו"לשאול זמנית" את המקש של האות W בעזרת מברג קטן (טסטר)אם אתה מרגיש נחמד אתה אפילו יכול להביא את המקש W שלך ולשים אותובמקום המקורי, כלומר, עד שתוכל להחזיר את ה"הלוואה" שלקחת...(מה שמזכיר לי, למישהו יש חץ ימינה מיותר במקלדת Logitech לבנה? שלי קצת שבור...)
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים מחבר תודה לכולם על התגובות המהירות אבלהמקלדת היא מקלדת חדשה שקניתי לא מזמן מסוג USB וחוץ מהאות W שנמחקה היא מושלמתאני יכול להתמודד עם זה, זה פשוט לא יפה ומעצבןלעשות שבלונה זה רעיון אדיר אבל הצביעה בספרי זה קצת פחות כי יכול לנזול ולהרס וזה גם צריך להיות מדויקלכתוב עם טוש לא מחיק W על המקש זה דפוק ומכוער...
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים שמע מה אני מציע לך אבל זה באמת דורש הרבה עבודהקח טפט או מדבקה או מסקנטייפ הדבק אותו על השולחן קח סכין יפני ותחתוך בעדינות ממש שבלונה קטנטנה של האות Wהדבק את הנייר הזה במקום בו אתה רוצה לעשות את האות וצבע עם ספרי לבןאחרכך קלף את המדבקה והופלהלה הנה לך האות W בלי נזילות !
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים בבקשה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=3786&perur=2&t=9&c=200 זה אפילו זוהר בחושך, לא צריך אור כדי להקליד...
פורסם 2008 באוגוסט 1017 שנים אלף .לך לרוב חנויות הצעצועים יש כל מיני מדבקות זוהרות בחושך יש של צבי הנינג'ה עם אתה מתחת לגיל 7 ואם אתה מעל גיל 7 אבל מתעסק עם בנים אז יש אפילו של בראטץ' תקנה משם זה אמור לעלות מקסימום 25 שקל באג סתם יקרנים בית.פאק אחי כמה אתה משחק שהמקלדת חדשה ונמחק הW !! אתה בטח משחק משחקי גוף ראשון שאתה הולך הרבה גימל.אני התכוונתי להציע לך את השיטה עם המסקיטייפ אבל הציעו כבר...
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים אלף .לך לרוב חנויות הצעצועים יש כל מיני מדבקות זוהרות בחושך יש של צבי הנינג'ה עם אתה מתחת לגיל 7 ואם אתה מעל גיל 7 אבל מתעסק עם בנים אז יש אפילו של בראטץ' תקנה משם זה אמור לעלות מקסימום 25 שקל באג סתם יקרנים חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים לך לחנות לחריטה בלייזר ותגיד להם לכתוב שם Wאו שאם יש לך מכונת לייזר בבית אז תעשה לבד =]
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים לך לחנות לחריטה בלייזר ותגיד להם לכתוב שם Wאו שאם יש לך מכונת לייזר בבית אז תעשה לבד =]בשביל אות מסכנה ללכת לחריטה בלייזר? רק להגיע לשם יעלה לו יותר מהמקלדת, והחריטה עצמה תשלש/תרבע/תחמש את המחיר... [תקנו אותי אם אני טועה..]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.