פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים מקלדת כזאת http://ivory.co.il/uploadimages/163465.JPG אני לוחץ על prtscn הולך לצייר וזה לא מדביק זה לא עובד יענו זה לא מצלמם מה עושים ?ו f lock דולק !
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים מחבר תודה אבל אתם יכולים לראות לי בדיוק איזה כפתור כי עשיתי את כל מה שמעל ה delete 1000 פעם !אני ניסתי את כל ה כפתורים שום דבר לא עוזר עשיתי צייר והדבקתי והוא אומר ביכלל שלא העתקתי כלום מה לעשות ????
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים חפש כפתור שאמור להיות בסביבה למעלה, שכתוב עליו print screen, יכול להיות גם כתוב ככה - prnt scrn.תלחץ פעם אחת (אתה לא אמור לשמוע רעש של מצלמה או משהו אז אל תחכה), אחרי שלחצת פעם אחת, תפתח את הצייר (אתה יודע מה זה נכון?), שאתה בתוכנה תלחץ על ctrl ועל האות V ביחד והתמונה תופיע בצייר, השלב הבא הוא לשמור את התמונה וסיימת..בהצלחה.
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים מחבר תודה אחי במקלדת הקודמת היה את הכפתור הזה עכשיו אני לא רואה במקלדת את הכפתור הזה !! תראה את המקלדת תגיד לי אם אתה רואה את הכפתור הזה .. תודה רבה על העזרה אחי ! !
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים מחבר ההה צריך שה f lock היה מכובה ואז אפשר לצלם עובד לי תודה רבה לכולם ! אני שמח שעזרתם לי !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.