פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר עשיתי בדיקה עם התוכנה memtest 86והכל היה תקין בבדיקהאני בטוח שזה בגלל הכבל של המודם המסכים הכחוליםהאם קיים כבל שצד אחד מחובר usb מרובע כמו חיבור של מדפסת ומצד שני חיבור של rj 45לא מצאתיהאם קיים כבל כזה?
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים למה אתה מסתבך?פשוט תחבר את המחשב עם כבל רשת רגיל...אם אחותך משתמשת בכבל רשת גם, אתה יכול לקנות כבל רשת מוצלב ולחבר את שני המחשביםיחדיו.
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר אייך אני יכול לחבר את שני המחשביםאני לא רוצה לחבר את שני המחשבים ברשתאם אני יחבר אותם ברשת בכל מקרה למחשב השני לא יהיה אינטרנטאחותי מחוברת בכבל רשת למודם שליהמרחק בין שני המחשבם 15 מטרהמחשב שלי מחובר למודם עם כבל usb
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים גם ככה שניכם מחוברים לאותו מודם...אם אתה לא רוצה למתוח כבלים אולי כדאי לשקול ראוטר אלחוטי...
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים מחבר אחותי לא רוצה לקנות ראוטר זה יקר לה ככה היא אומרתלא עדיף להחליף לה את הכבל ולחבר אותה למודם עם usbואת המחשב שלי לחבר עם כבל רשת רגיל כמו שהיה לי בהתחלההאם יש כבל שבצד אחד חיבור rj45ומצד השני חיבור usb מרובע כמו חיבור של המדפסתאו יותר נכון כמו החיבור שיש במקלדת עצמה של הקומפי אם אתה מכירכמה עולה 15 מטרתביא לי לינק לא מצרתי באינטרנטאני מחפש לקנות הכי טוב ושלא יהיה לי בעיות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.