עבור לתוכן

הסכם NVIDIA - FUTUREMARK

Featured Replies

פורסם

זה לא קצת נשמע מצחיק ?

לי לפחות זה מזכיר קצת היסטוריה (למי שיש עכשיו בגרויות...), נשמע כמו הצהרת בלפור או משהו, הסכם שלום...

מי יודע, אולי שנה הבאה זה במיקוד ;D

פורסם

הסכם ריבנטרופ-מולוטוב :P

פורסם

היה נקודת מפנה מכרעת במאזן הכוחות במלחמה.

נכון שזה נשמע מאוד אקטואלי? ;D ;D

(ע"ע הפרסומת של טרה :))

פורסם

יותר כמו סייקס-פיקו

(בגרות בעוד שבוע וקצת:)

פורסם

הסכם ריבנטרופ-מולוטוב :P

LOL !

סתם בלי קשר איגרת הבזק של היידריך

פורסם

ומה עם האי מייל שנפוליאון שלח לחוסיין? אסור לשכוח אותו ;D

פורסם

לי זה מזכיר יותר שיר

Money makes the world go round

פורסם

בכל מקרה לדעתי הצעד מראה שיש הרבה פוליטיקה בעולם האכזר וחסר רחמים של כרטיסי מסך וירקות למיניהן

ד"א ספאם איכותי :biggthumpup:

פורסם

זה נראה ממש, אבל ממש מסריח. בטח NVIDIA שילמה להם בוחטה רצינית בשביל זה.

"זה לא רמאות, זה APPLICATION SPECIFIC OPTIMIZATION" - זאת בדיוק רמאות. בן אדם קונה כרטיס מסך כדי שיהיה טוב בכל סוגי התוכנות והמשחקים, לא בתוכנה מסויימת אחת. זה לא מעניין אם הוא יצא תותח בבנצ'מרק ויהיה חרא בעולם האמיתי.

ברגע שעושים אופטימיזציה לדרייברים כך שיעבדו טוב במיוחד עם תוכנת 3DMARK אז בעצם זה כבר לא מבחן אובייקטיבי ואי אפשר להסיק כלום מהתוצאות של המבחן...

כעיקרון הם יכולים לפתח כרטיס מיוחד שיודע לעשות רק תוצאות טובות ב 3DMARK ולא לדעת להריץ שום דבר אחר. זה הכי APPLICATION SPECIFIC OPTIMIZATION שיש, אבל למה לקנות כרטיס כזה ?

לדעתי גם nVIDIA וגם FUTUREMARK יורות לעצמן ברגל ואני מקווה ש ATI תדע לנצל את זה לטובתה, כי המשתמשים לא טיפשים. טוב, אולי האמריקאים כן...

פורסם

חחח....אני את כל מה שאתם מציינים פה כבר הספקתי לשכוח.

דבר אחד אני אגיד, משהו פה מסריח, הם היו כאילו תקיפים, פתאום Futuremark משנה את עמדתה 180?

לא נראה לי...זה היה כל היופי בבנץ' שלהם, הוא היה סינטטי, בלי אופטימיזציות, אז שגם ATI תעשה את זה :) (אהה...שכחתי, their drivers suck)

בכל אופן, כל ההסכם הזה נראה לי פשוט תשלום נאה לפיצ'רמארק שייסתמו ת'פה.

פורסם

זה לא אמור להיות 360 מעלות, כאילו, סיבוב שלם? ;D

פורסם

לא, 180 זה מכיוון אחד לכיוון נגדי

360 זה לעשות סיבוב ולחזור לאותו כיוון

אז זה לא מתאים למטאפורה שלי... :P

רואים שאתה מנתניה :)

פורסם

מה הקשר לנתניה?

אתה מעצבן אותי? אני מביא עליך את צ'רלי את שושן ואת גבי, אתה לא רוצה לדעת עם מי אתה מתעסק! >:( >:(>:(

;D

פורסם

אני לא מבין מה רע בהסכם של:

"אנחנו לא נגיד שרימיתם

ואתם לא תתבעו אותנו על כל הכסף שלנו"

וחוץ מזה היא רק שינתה את ההגדרה מרמאות לאופטימזציה

היא עדיין אוסרת על שניהם

פורסם

אתם לא מבינים שnvidia יכולים לעשות אופטימזציה גם למשחקים וזה יעבוד מהר יותר בלי הפסד לצרכן לכן אחרי שהם הסכימו על זה futuremark פרסמה את הידיעה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים