עבור לתוכן

האתר Gamespot הולך לבצע מתיחת פנים

Featured Replies

פורסם

הבעיה באתרים ישראלים זה שחצי שנה אחרי שאתה מסיים משחק, הם מחליטים לפרסם לו ביקורת.

לגבי גיימספוט - אין מה לחשוד, זה די בדוק. יש את הסיפור הידוע על כתב שפוטר לאחר שהחליט לא לשנות ביקורת לא-אוהדת לKane & Lynch.

פורסם

הבעיה באתרים ישראלים זה שחצי שנה אחרי שאתה מסיים משחק, הם מחליטים לפרסם לו ביקורת.

לגבי גיימספוט - אין מה לחשוד, זה די בדוק. יש את הסיפור הידוע על כתב שפוטר לאחר שהחליט לא לשנות ביקורת לא-אוהדת לKane & Lynch.

כן, ראיתי את הקטע הזה.

אבל לפי מה שהבנתי, הוא פוטר בגלל שהיה לו איזה סכסוך עם החברה שעשתה את המשחק, והוא נתן ביקורת שלילית בלי קשר לעולם.. ז"א הביקורת שלו לא הייתה הגיונית.

פורסם

רק לא 1UP, האתר הזה פשוט דפוק, תריצו חיפוש איפה שבא לכם ותבינו למה, הוא פשוט קוטל משחקים מעולים כדי שייחשיבו אותו לאתר מקצועי.

יש את IGN שזה אתר דיי חמוד ויש להם הרבה ביקורות וידאו, זה ממש טוב...

ולפי דעתי גיימספוט גם לא רע, חוץ מכמה פרשיות פה ושם אני דיי מסכים עם רוב הציונים שלו, זה לא פייר שאתם מסתכלים רק על מה שלא טוב בו.

פורסם

ביקורות - GT

חדשות - גם 1UP

פורסם

מועבר לפורום המתאים

פורסם

פורום כללי זה הפורום המתאים?

אני ארשה לעצמי להניח שעשית את זה כי זה בגלל השעה :-X

פורסם

כללי הרבה יותר מתאים ממשחקים. פורום משחקים הוא למשחקים לא לאתרי אינטרנט.

לכל מה שקשור לביקורות או מידע, רק GT, חוץ מזה יש להם גם תוכניות מאוד טובות בשבת וראשון.

פורסם

למה חשד? זו עובדה. משחקים מסויימים מקבלים אצלם (לא רק גיימספוט, לצערי, גם רבים אחרים) ציונים גבוהים באופן חשוד תוך התעלמות מוחלטת בעיות המשחק. בגלל זה הפסקתי לקרוא ביקורות של אתרים בחו"ל. היום אני קורא רק ביקורות של חברים בפורום ואתרים ישראלים כגון vgames ו-gamer.

אני בכלל לא מתרשם מאתרים ישראלים

גם בגלל האיחור בביקורות גם בגלל מיעוט הביקורות

גם בגלל חובבנות בהרבה ביקורות

תראה גימספוט לא מושלם

אבל שקוראים ביקורת צריך לנסות להפריד בין העובדות בביקורת לבין הציון הסופי

שיכול להגיע מטעם אישי או אינטרסים לסוגיהם

אם לדוגמה רושמים לך שמשחק לוקח בערך 8 שעות לסיים וזה באמת מה שקורה

אבל נותנים למשחק ציון גבוה בגלל דברים אחרים

תעשה את השיקול לבד אם זה מתאים לך או לא

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים