עבור לתוכן

הפיכת ה2007 למסך טלוויזיה

Featured Replies

פורסם

זאת פעם שניה שהלכה לי הCRT בחדר, אותה הבעיה, הספק התחיל לגסוס או שהיו כמה קבלים דפוקים, כנראה מבלאי.

אני לא רוצה לקנות עוד CRT, וחשבתי להשתמש ב2007FP שלי כמסך טלוויזיה.

חיברתי את הממיר למסך דרך RCA, ורואים די זוועה (אפשר להגיד שפחות או יותר כמו וידיאו באיכות RIP בפורמט 4:3)

הממיר פשוט לא אצלי עכשיו, אבל אני אנסה לחבר את זה לSVIDEO, לדעתכם יהיה שיפור? (לממיר יש יציאת PL ל3RCA,אנטנה וSCART)

בכל אופן, הבעיה שלי היא הכיבוי והדלקה.

אני יכול לכבות את המסך עם שלט כאשר הוא על כניסת הVGA, אבל זה לא יעבוד עם RCA/SVIDEO, כי כאשר הוא לא מקבל מתח ביציאות האלו הוא לא עובר למצב שינה.

אז השאלה שלי האם אני יכול לגרום לו לצאת ולהכנס למצב שינה, ולעבור בין היציאות באמצעות שלט?

אשמח לרעיונות אחרים...

(חשבתי לחבר את זה לחיבור DVI אבל אז אני לא אוכל לעשות PIP, וגם ממיר HD עולה מלא ואין לי רצון לקנות אחד)

תודה

פורסם

גיליתי שבחיבור לטלוויזיה של ה-2407WFP שלי, האיכות השידור משתפרת אם מורידים את החדות במצב של RCA.

מומלץ לכולם.

פורסם
  • מחבר

אני אנסה את זה, תודה :]

עכשיו ראיתי שכאשר אין אות בRCA הוא מכבה את המסך, אבל לא מחליף את הנורות לצבע כתום (standby), אני חושב שהוא מכבה את המסך בדיוק כמו במצב השהייה, אז בשבילי זה טוב.

עכשיו אני רק צריך לברר איך אפשר להחליף מVGA לRCA באמצעות תוכנה

פורסם

אין לי יותר מדי ניסיון עם כניסות ה-RCA/S-Video, אבל לדעתי כל עוד הנורות ירוקות המסך עוד עובד, פשוט מציג שחור. עדיף שתבדוק אם בזוויות שונות הוא עדיין שחור לגמרי לפני שאתה מסתמך על זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים