פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים זה מה שבנתיים שבוע הבא אני קונה דרמל ואז אני יתחיל להיתעלל בו ברצינות העכברוש עבר שיפצור קל הספתי לד לבן בנוסף לאדום והכחול הצעות יעול שיפור יתקבלו בברכה [br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 22:15:32 והנה ההמשך ;Dשימו לב שגם לי כמו לכולם יש סידירום של לאקי גולדסטאר LG לצורך העניין אבל הוא מוחבא [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים בקושי מבינים משהוא.היינו שמחים לקבל טיפה יותר מידע על הצפוי בהמשך.בהצלחה.MuTaTiOn.
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים מחבר MuTaTiOn , מה בדיוק אתה רוצה להבין תגיד לי ואני יסביר לךהתמונות דיי מובנותאממ בהמשך צפוי חלון צד גדול יותר מזה יש לי רעיון פשוט אדירררררררררררררר לחלון צדמלבד פרספקס ומאוררים צבעונייםואולי גם חלון למעלה אני יעשה בנתיים יש שמה ידית נשיאה כזאת היא דיי חמודה חח אולי אפטר ממנה אולי אני יעשה שם עוד מאוור לא סגור על זה חחאבל מה שבטוח שבוע הבא אני קונה דרמל אני הולך לעשות חלון ענקוכמו שאמרתי יש לי רעיון לחלון אני בטוח שיצא משהו מדהיםאם אתה בתיכנון של חלון תרשום שאתה מעלה תגובה פה אני יציע לך את הרעיון שלי ;D
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים בהודעה הראשונה לא מבינים מה אתה רוצה לעשות,על מה אתה מדבר ומה קורה.לכן היה צורך בהסבר מפורט יותר.בהצלחה בהמשך.MuTaTiOn.
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים מחבר תודה , ואין הרבה מה להבין זה המחשב בנתיים חח אממ זהוכמו שאמרתי בצעות שיפור יעול יתקבלו בברכה חח וזהו מה אני עוד יכול להגיד התמונות מדברות בעד עצמן
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים מחבר בעיקרון חשבתי על משהו שישתלב טוב עם הנוף של המחשב התמונה הזאת זה הדלת ממבט צדדי המסגרת השחורה זה מה שאמור להישאר מהדלת אחרי חיתצוך עם דרמל והוספת פרספקס כמובן שתי העיגולים זה מקום של המאוררים שאיתם אפשר לשחקוהפסים שיוצאים מהדלת לכוון המאוררים ומתחברים אלייהם זה חריטה שאני רוצה לעשות שהיא כמובן גם תהייה מוארת יש לי מאוררים שעברו שיפצור קל ובימקום הצבעים המגיעים שהיו הם מאירים באדום כחול צהוב וירוק והםם מאוד בולטים חשבתי לשלב אותם שמה ולהוסיף לחריטה לדים לבנים כך שמה שיצא זה יראו את המאוררים והחריטה תהייה מוארת בצבע לבן ככה יהיה קונטרס בין הצבעים וזה יראה כאילו מעגל מודפס בישביל המאוררים שיקבלו חשמל חח זה לא יהיה ככה בתכל אבל לפי דעתי מעדל מודפס מואר יכול להיות רעיון אדיר זה עלה לי בזמן שישבתי במחשב ומאז אני מפנטז על זה בקרוב מאוד מאוד אני הולך לקנות דרמל להתחיל להיתעלל במארזמה אתה אומר ?אבירם.[br]פורסם בתאריך: 9.08.2008 בשעה 18:03:38הנה התמונה[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.