פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים אני מעוניין לקנות אבן להשחזת סכינים, אבל אני רוצה לבחון אותה לפני הקנייה- מה שאומר שהזמנה מחו"ל לא טובה לי...הבעייה שאני לא יודע איפה אפשר למצוא כאלה אבנים...תודה לכל העוזרים.
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים אתה יכול להשיג אבני השחזה בריקושט.תנסה למצוא אבן השזחה יהלום אני הייתי מנסה למצוא אבל השחזה למכונה אולי לנסות במקומות של הספקה מקצועית למפעלים
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר סכיני מטבח, בעיקר : מכונה לא טוב לי- אני צריך יותר שליטה ודיוק. לא בא לי להשחיז בצורה לא שווה... ואיך ריקושט קשורים לזה? זה רציני שיש להם אבני השחזה?
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים סכיני מטבח, בעיקר : מכונה לא טוב לי- אני צריך יותר שליטה ודיוק. לא בא לי להשחיז בצורה לא שווה... ואיך ריקושט קשורים לזה? זה רציני שיש להם אבני השחזה? הבנתי אותך אתה אז צריך סתם אבן מלבנית ארוכה
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר כן, רצוי עם שני צדדים בעלי GRIT (או GREET? ) שונה... כשהעדין יותר הוא מאוד עדין...
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים כן, רצוי עם שני צדדים בעלי GRIT (או GREET? ) שונה... כשהעדין יותר הוא מאוד עדין... אכן כן ! ;D
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים ואיך ריקושט קשורים לזה? זה רציני שיש להם אבני השחזה? יש להם כמה סוגים של אבני השחזה. ראיתי אצלם אבן השחזה ארוכה עם שלוש פאות - גס, עדין ומאוד עדין.
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים צריך להיות בחנויות של כליי מטבח איפה שמוכרים סכינים.......וזה יהיה עדיף מריקושט כי שם זה סתם יקר
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים אני בגדול הייתי צריך אבן השחזה מלבנית ל3 סכינים שיש לי (אולר שויצרי, סכין להגנה עצמית וסכין צלילה) ובגלל ש2 מהן היו משוננות לא יכלתי להשתמש ב כל צעצועי ההשחזה.בסוף מצאתי אבן דו צדדית מצויינת (גס/עדין) ב 7 שקלים בטמבוריה...תעשה סיבוב בטמבוריות תקנה לעצמך אבן טובה...אל תשכח לעבוד לאט ויציב לתת קצת מים על האבן כל כמה מעברים ולשמן את הלהב בסוף ההשחזה...
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים יש בדרום ת"א חנות/יות שמתמחות במכירת סכינים, הם בטוח יכולים לעזור לך.לפי מה שזכור לי זה היה באזור בניין אמפה. אולי תגיע לשם ותשאל בעלי חנויות אחרים הם בטח יעזרו לך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.