פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים מחבר סכוי קטן שיקרה קצר משריפה של הלד חבריבמידה ונישרף רואים את זה ואתה יכול להוציא אותו וזהו
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים הכוונה שהשריפה של הלד יכולה להוביל למתח לא יציב בחיבור ולגרום לקצר.דבר שכזה נוטה לקרות.(וניתן לשים לב למקרים שכאלה [ברכיבים דווקא]).MuTaTiOn.
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים אש זה לא משחק ילדים, ומעכשיו גם מחשב לא.לי אישית התפוצץ פעם לד. וגם קבלים מתפוצצים.זה כמו לחבר מאוורר לתקרה עם דבק, זה יחזיק ויעבוד (לא יודע כמה זמן). אבל אתה באמת מוכן לקחת את הסיכון שהוא יפול לך על הראש יום אחד?יש דרכים שאנשים עם ידע וניסיון ממליצים עליהן ובעצמם מישמים אותן והכל עובד טוב ויפה. למה להמציא את הגלגל מחדש?יש מושג כזה איכות, מה שאתה עשית אמנם עובד, אבל לא איכותי. על איכות לא מתפשרים.
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים מחבר mazafaka אהה נחמד שיש פה מישהו ב6 בבוקר זה אחד שתים זה לא פשרות זה מתחבר טוב ועובד טוב צודק שיש סיכונים אבל סיכונים יש בכול דבר בחיים אני יודע גם לחבר עם גנד ומולקס פשוט הצעתי מדריך פשוט אם אתה רוצה ליראות מה עשיתי עם המולקס אתה מוזמן לרשום הודעה אני יצלם לך עכשיו ויראה לך חח דרך אגב אנשים זה מדריך ראשון שלי ואני חדש פה בפורום אז אל תפלו עליי עם יציעאות מהשמייםם רק אתמול היתחברתי לאתר הזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.