עבור לתוכן

לדים לפי מוזיקה - רעיון שלי

Featured Replies

פורסם

יש לי זמן והרבה זמן אני רוצה לעשות משהו כזה.

אז חשבתי לי שאני אעשה מודינג קטן..

הרעיון שלי הוא לקחת כבל שהופך חיבור PL (החיבור הירוק של הרמקולים) לזוג של RCA או משהו בסגנון, אחד של Left ואחד של Right זאת אומרת.

לאחר מכן אני צריך לקחת לדים שיקבלו מתח מהספק כוח דרך חיבור Molex (לא חשוב כרגע).

בעצם מה שיקרה זה שהכבלים של הRCA יקבלו אות רק חלק מהזמן - מתי שיש מוזיקה, בזמן הזה אני רוצה שידלקו הלדים.

אבל אין לי מושג איך אני עושה שהם ידלקו רק בזמן הזה, עם איזה רכיב אפשר לעשות את זה?

תודה,

שי

עריכה: מצאתי את הTIP31 הזה.

נראה אם יש לי איפה להשיג אותו, מישהו מכיר חנות שמוכרת כזה דבר?

פורסם

בקשר ללדים שאתה תחבר לבנהה שאלייה כביכול אמורות להיתחבר אוזניות הלדים לעבדו רק במידה ותגביע ממש אז הם יהבהבו ואם תחבר להם בנוסף חיבור מולוקס אז יהיה להם מתח קבוע והם לא יהבהבו, מה שאני מציע לך זה לחבר אותם למולוקס וכמובן לנגד בהתאם ללדים ואם אתה רוצה שהם יעבדו גם לפי המוזיקה תחבר אותם גם לבנהה של המוזיקה רק תעשה מפסק בנייהם שככה שתהייה ON במפסק הם יעבדו לפי המוזיקה ושיהיה במפסק OFF הם ידלקו קבוע או שאתה יכול לעשות גם מפסק תלת שלבי ואז יהיה מהבהב לפי מוזיקה דולק קבוע ומכובה

תגיד אם אתה צריך עזרה !

אבירם

פורסם
  • מחבר

בקשר ללדים שאתה תחבר לבנהה שאלייה כביכול אמורות להיתחבר אוזניות הלדים לעבדו רק במידה ותגביע ממש אז הם יהבהבו ואם תחבר להם בנוסף חיבור מולוקס אז יהיה להם מתח קבוע והם לא יהבהבו, מה שאני מציע לך זה לחבר אותם למולוקס וכמובן לנגד בהתאם ללדים ואם אתה רוצה שהם יעבדו גם לפי המוזיקה תחבר אותם גם לבנהה של המוזיקה רק תעשה מפסק בנייהם שככה שתהייה ON במפסק הם יעבדו לפי המוזיקה ושיהיה במפסק OFF הם ידלקו קבוע או שאתה יכול לעשות גם מפסק תלת שלבי ואז יהיה מהבהב לפי מוזיקה דולק קבוע ומכובה

תגיד אם אתה צריך עזרה !

אבירם

מה זה "בנהה"?

הרעיון שאני העלתי יגרום להם לדלוק בעוצמה עד עוצמה מקסימלית לפי המוזיקה, הTIP31 יתאים לזה לדעתי.

פורסם

חחח יצא לי בנהה התכוונתי לרשום בננה חח

פורסם
  • מחבר

מה זה הבננה הזאת?

מה זה עושה?

פורסם

אם אתה רוצה יש לי קומבינה יותר פשוטה בישבילך לחבר לד ישר למחשב והוא יהבהב לפי מוזיקה

רק אם אפשר תעלה תמונה ברורה בוררה של הלוח אם שלך ואני יגיד לך איפה מחברים ואיך כדי שהם יהבהבו לפי המוזיקה

[br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 20:35:06

הבננה הזאת זה חיבור PL חחחח ככה קוראים לזה

בננה

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע איפה אני יכול להשיג TIP31 או רכיב שיעשה פעולה דומה? :nixweiss:

פורסם

יש לי בישבילך קומבינה טובה ללדים שיעבדו דרך המחשב עלה לי איזה רעיון אם בא לך לשמוע דבר איתי

198825288

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

יש לי בישבילך קומבינה טובה ללדים שיעבדו דרך המחשב עלה לי איזה רעיון אם בא לך לשמוע דבר איתי

198825288

אחי שלחתי לך אימייל לrazraz60@nana10.co.il

אם אתה יכול לענות לי בבקשה שם..

תודה.

פורסם

אני לא משתמש באימייל הזה אחי אבל אני תיכף יכנס ליראות את ההודעה אני מחפש פה את הקוד

אממ אין לך איסייקיו חח?

יותר פשוט ;D

פורסם

יש לי רק מסנג'ר.. אבל למה אין פה אפשרות של הודעות פרטיות?

בכל מקרה הנה המסנג'ר שלי אם אתה רוצה NUM1GEVER@HOTMAIL.COM

פורסם

חחחח ולי אין מסנג'ר

לא משנה שמע

איזה לוח יש לך ?

ואם אתה יכול תעלה תמונה ברורה ממש ממש שלו

ואני יגיד לך לאן לחבר את הלד שהוא יפעל לפי המוזיקה

פורסם

מי אמר שאין פה הודעות פרטיות!?!? תלחץ על השם שלו ואתה תראה כבר...

בכל מקרה מישהו כבר שאל את זה פה בפורום, תעשה חיפוש... טכנית זה לא אמור להיות מעגל קשה - תגביר את האות שמגיע מהמוזיקה עם איזה טרנזיסטור, שאת הרגליים שלו תחבר לחיבור מתח של הספק, ואז זה יוגבר... אני לא מכיר את ה-TIP31 הזה אבל זה בטח על אותה השיטה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים