פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים יש לי זמן והרבה זמן אני רוצה לעשות משהו כזה.אז חשבתי לי שאני אעשה מודינג קטן..הרעיון שלי הוא לקחת כבל שהופך חיבור PL (החיבור הירוק של הרמקולים) לזוג של RCA או משהו בסגנון, אחד של Left ואחד של Right זאת אומרת.לאחר מכן אני צריך לקחת לדים שיקבלו מתח מהספק כוח דרך חיבור Molex (לא חשוב כרגע).בעצם מה שיקרה זה שהכבלים של הRCA יקבלו אות רק חלק מהזמן - מתי שיש מוזיקה, בזמן הזה אני רוצה שידלקו הלדים.אבל אין לי מושג איך אני עושה שהם ידלקו רק בזמן הזה, עם איזה רכיב אפשר לעשות את זה?תודה,שיעריכה: מצאתי את הTIP31 הזה.נראה אם יש לי איפה להשיג אותו, מישהו מכיר חנות שמוכרת כזה דבר?
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים בקשר ללדים שאתה תחבר לבנהה שאלייה כביכול אמורות להיתחבר אוזניות הלדים לעבדו רק במידה ותגביע ממש אז הם יהבהבו ואם תחבר להם בנוסף חיבור מולוקס אז יהיה להם מתח קבוע והם לא יהבהבו, מה שאני מציע לך זה לחבר אותם למולוקס וכמובן לנגד בהתאם ללדים ואם אתה רוצה שהם יעבדו גם לפי המוזיקה תחבר אותם גם לבנהה של המוזיקה רק תעשה מפסק בנייהם שככה שתהייה ON במפסק הם יעבדו לפי המוזיקה ושיהיה במפסק OFF הם ידלקו קבוע או שאתה יכול לעשות גם מפסק תלת שלבי ואז יהיה מהבהב לפי מוזיקה דולק קבוע ומכובה תגיד אם אתה צריך עזרה !אבירם
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר בקשר ללדים שאתה תחבר לבנהה שאלייה כביכול אמורות להיתחבר אוזניות הלדים לעבדו רק במידה ותגביע ממש אז הם יהבהבו ואם תחבר להם בנוסף חיבור מולוקס אז יהיה להם מתח קבוע והם לא יהבהבו, מה שאני מציע לך זה לחבר אותם למולוקס וכמובן לנגד בהתאם ללדים ואם אתה רוצה שהם יעבדו גם לפי המוזיקה תחבר אותם גם לבנהה של המוזיקה רק תעשה מפסק בנייהם שככה שתהייה ON במפסק הם יעבדו לפי המוזיקה ושיהיה במפסק OFF הם ידלקו קבוע או שאתה יכול לעשות גם מפסק תלת שלבי ואז יהיה מהבהב לפי מוזיקה דולק קבוע ומכובה תגיד אם אתה צריך עזרה !אבירםמה זה "בנהה"?הרעיון שאני העלתי יגרום להם לדלוק בעוצמה עד עוצמה מקסימלית לפי המוזיקה, הTIP31 יתאים לזה לדעתי.
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים אם אתה רוצה יש לי קומבינה יותר פשוטה בישבילך לחבר לד ישר למחשב והוא יהבהב לפי מוזיקה רק אם אפשר תעלה תמונה ברורה בוררה של הלוח אם שלך ואני יגיד לך איפה מחברים ואיך כדי שהם יהבהבו לפי המוזיקה[br]פורסם בתאריך: 8.08.2008 בשעה 20:35:06הבננה הזאת זה חיבור PL חחחח ככה קוראים לזה בננה
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים יש לי בישבילך קומבינה טובה ללדים שיעבדו דרך המחשב עלה לי איזה רעיון אם בא לך לשמוע דבר איתי198825288
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים יש לי בישבילך קומבינה טובה ללדים שיעבדו דרך המחשב עלה לי איזה רעיון אם בא לך לשמוע דבר איתי198825288אחי שלחתי לך אימייל לrazraz60@nana10.co.ilאם אתה יכול לענות לי בבקשה שם..תודה.
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים אני לא משתמש באימייל הזה אחי אבל אני תיכף יכנס ליראות את ההודעה אני מחפש פה את הקודאממ אין לך איסייקיו חח?יותר פשוט ;D
פורסם 2008 באוגוסט 1717 שנים יש לי רק מסנג'ר.. אבל למה אין פה אפשרות של הודעות פרטיות?בכל מקרה הנה המסנג'ר שלי אם אתה רוצה NUM1GEVER@HOTMAIL.COM
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים חחחח ולי אין מסנג'ר לא משנה שמעאיזה לוח יש לך ?ואם אתה יכול תעלה תמונה ברורה ממש ממש שלוואני יגיד לך לאן לחבר את הלד שהוא יפעל לפי המוזיקה
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מי אמר שאין פה הודעות פרטיות!?!? תלחץ על השם שלו ואתה תראה כבר...בכל מקרה מישהו כבר שאל את זה פה בפורום, תעשה חיפוש... טכנית זה לא אמור להיות מעגל קשה - תגביר את האות שמגיע מהמוזיקה עם איזה טרנזיסטור, שאת הרגליים שלו תחבר לחיבור מתח של הספק, ואז זה יוגבר... אני לא מכיר את ה-TIP31 הזה אבל זה בטח על אותה השיטה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.