עבור לתוכן

חוות דעת בנוגע לOC של המחשב.

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש לאחרונה.

q9450

ga-48x-ds4

cm-690 - עם 7 מאוורים סך הכל 3 מהמארז עצמו ו3 של scyte 1600rpm ש2 מוציאים אוויר למעלה, 1 מכנסים אוויר למטה, אחד מכניס אוויר מקדימה, 1 מכניס אוויר מאחורה, ואחד מכניס אוויר לכיוון המאיצים הגרפים. ואחד על הultra 120 extreme שיש לי.

gigabyte - 4870 crossfire

a-data viesta extreme+ 800 5-5-5-18 1.9-2.1vcore 2x2gb (4gb)

seagate sata2 500gb 32mb

crosair 750 ספק כוח.

vista home preimum 64bit

בעקרון מה שעשיתי זה ככה..

Q9450 המהרתי אותו ל3.4GHZ דיי בקלות עם1.32 Vcore וnorth bridge עם מתח קל של 0.012+ הגעתי איתו ל3.6 בלי ממש בעיה אבל הקטע הוא שאני צריך לעלות את הVCORE מעל המומלץ.. כנראה נפלתי על מעבד קצת חרא לOC כי ראיתי שיש כאלו שהגיעו איתו בכיף ל3.7+ ואני לא רוצה לעלות מעל המומלץ כי אני לא רוצה לקצר את חי המדף שלו. בעקרון בסוף כן קניתי את המארז cm690 אני מאוד מרוצה מההשקעה, כי לו סך הכל 7 (3 מאוורים של scyte 1600rpm ו3 של CM שבא עם המארז וscyte אחד על הultra 120) מאווררים עם סידור מצויין שעשו בTMS של הקבלים אז יש קירור טוב, המארז לא עולה מה40C גם ביום חם. ובIDLE המעבד עובד על 43-39 (בין הליבות השונות)

ובמאמץ של prime95 עד 59-60 שזה המקסימום שכדאי להגיע במאמץ בדרך כלל.. למרות שיש לי ultra 120 והוא אדיר אני לא מבין למה כזה חם, נכון שVCORE קצת גבוהה אבל אני לא מצליח לשמור על יציבות בלי זה.

הזכרונות בסוף הם800 A-DATA VIESTA EXTREME מגיע 5-5-5-18 אבל הוא מגיע עם מתח 2.0 ל4-4-4-12 בלי בעיות.. ועם 2.1 (המקסימום שמומלץ) הגעתי ל870mhz עם 5-5-5-15 הצלחתי להגיע ל5-4-4-12 אבל זה לא הכי יציב, אני לא מעלה מעל ל870 כי קשה לי לשמור על FSB:DRAM 1:1 אבל הגעתי למצב של 1066 בלי בעיות בכלל עם מתח 2.0 ותזמונים של 5-5-5-15 אבל היחס חרא של 5:6 אז זה לא שווה... מה אתם חושבים?

הGIGABYTE 4870 הוא יפה כל כך, 2 המפלצות האלה פשוט חזקות!!!! כל המשחקים החדשים עובדים חלק עם כל הפילטרים בלי למצמץ עם רזולוציה של 1900x1200.

המהרתי גם למקסימום שאפשר עם הATI catalyst center. זכרון 1100MHZ (שזה איזה 4+ משהו GHZ) ו790MHZ מהירות שעון של המעבד... אני מאמין שאפשר יותר, וכל זה עם פרופיל שעושה את המאוור 50אחוז והוא לא עובר את ה60 מעלות.. (שזה ממש קר בשביל המעבד).

קיצר מחשב יפהפה...שווה כל פרוטה Smiley אני מאמין שאני יכול לעשות OC יותר טוב אבל אני צריך לפצח את הבעיה עם החום והיציבות שצורכת המון חשמל..

מה אתם מציעים? איך לפתור את הבעיה? אני רוצה להגיע לפחות ל3.6 ואני יודע שזה אפשרי אבל אני לא רוצה לעלות את החום יותר מדי...

פורסם

רוצה עצה חכמה

אל תעשה אוברקלוקינג למחשב

הוא חדש והוא דיי מהיר גם ככה

אין ממש הבדל בין מעבד 3.2 או 3.5

אני לא מאמין שזה יכול לקרות אבל אתה בסוףך תשרוף את המעבד

לא כדאי לך לעשות אוברקלוקינג אם אתה רוצה מעבד מהיר תקנה אחד אל תמהיר את שלך

אוברקלוקינג זה כמו לחבר מנוע של למבורגיני לסקטבורד

הוא יסע כמו למבורגיני

אבל זה בחיים לא יהיה אותו הדבר

בקיצר אני נגד OC

אם פרצת בכל זאת שתף אותנו

פורסם

רוצה עצה חכמה

אל תעשה אוברקלוקינג למחשב

הוא חדש והוא דיי מהיר גם ככה

אין ממש הבדל בין מעבד 3.2 או 3.5

אני לא מאמין שזה יכול לקרות אבל אתה בסוףך תשרוף את המעבד

לא כדאי לך לעשות אוברקלוקינג אם אתה רוצה מעבד מהיר תקנה אחד אל תמהיר את שלך

אוברקלוקינג זה כמו לחבר מנוע של למבורגיני לסקטבורד

הוא יסע כמו למבורגיני

אבל זה בחיים לא יהיה אותו הדבר

בקיצר אני נגד OC

אם פרצת בכל זאת שתף אותנו

כל אחד והדעה/מחשבה שלו...

פותח התרד העובדה שאתה רוצה לעשות OC ולהגיע רחוק..היא מצויינת...אבל מצד שני אתה לא רוצה לעבור את המתח המומלץ של היצרנית ?

אנשים הגיעו רחוק בOC לא כי הם הקשיבו ליצרנית... :smile1:

בכל אופן כמה שדברים...

1. למה המאוורר בחלק האחורי של המארז שלך מכניס אוויר ? תהפוך אותו שיוציא אוויר...

2. אתה רוצה קירור יותר טוב בנוסף להפיכת המאוורר (סעייף 1 ;D)..תוסיף עוד מאוורר על הTR..

3. לגבי המעבד כמו שציינתי כבר אתה צריך להחליט באיזה "דרך" אתה הולך...

4. תתחדש....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים