פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים שלוםמזה זמן רב יש לי בעיה מוזרה שכשאני מפעיל את המחשב אז בזמן העלאת המערכת מופיעה שגיאה לפני הצגת הלוגו של WINDOWSמופיעה כיתוב כזה:error BOOT.INIbooting from c\windowsבערך זה מה שכתוב,אבל המערכת עולה ללא בעיות וללא תקלות או תקיעות שונות, פשוט אין לי מושג למה זה חודש כבר מופיע ככה..מישהו יודע מה זה או אם יש בעיה עם הוינדוס?
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים כנראה שהקובץ boot.ini שלך דפוקהקובץ הזה אגב נמצא על כונן C, ואם אתה לא רואה אותוזה כי הוא קובץ של מערכת ההפעלה וצריך להגיד לסייר להציג אותובכל מקרה, מכיוון שהוינדוס עולה כמו שצריך בכל מקרה, לא הייתי טורח לגעת בזהאם בכל זאת אתה מרגיש צורך לעשות את זה,תעשה את השלבים הבאים: (אני מניח שאתה על וינדוס XP באנגלית, אגב)לחיצה ימנית על My Computer ואז בחירה באפשרות Propertiesבחלון שנפתח לבחור בסימנייה Advanced ואז ללחוץ על Settings תחת המסגרתStartup and Recoveryבחלון החדש שנפתח תשנה את מספר השניות באחת מהתיבות ואז תאשר הכל ותעשה ריסטרטעכשיו, אני לא יודע אם זה באמת יעבוד, אבל אני חושב שכן, מכיוון שזה אמור לגרום לוינדוסלכתוב מחדש את הקובץ boot.ini (כי ביצעת בו שינויים) ואז הקובץ יהיה (בתקווה) תקיןואז הוא יפסיק לתת לך את הודעת השגיאה הזאתאבל כמו שאמרתי בהתחלה, אם הוינדוס עולה בכל מקרה, למה להתעסק עם זה?
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר כנראה שהקובץ boot.ini שלך דפוקהקובץ הזה אגב נמצא על כונן C, ואם אתה לא רואה אותוזה כי הוא קובץ של מערכת ההפעלה וצריך להגיד לסייר להציג אותובכל מקרה, מכיוון שהוינדוס עולה כמו שצריך בכל מקרה, לא הייתי טורח לגעת בזהאם בכל זאת אתה מרגיש צורך לעשות את זה,תעשה את השלבים הבאים: (אני מניח שאתה על וינדוס XP באנגלית, אגב)לחיצה ימנית על My Computer ואז בחירה באפשרות Propertiesבחלון שנפתח לבחור בסימנייה Advanced ואז ללחוץ על Settings תחת המסגרתStartup and Recoveryבחלון החדש שנפתח תשנה את מספר השניות באחת מהתיבות ואז תאשר הכל ותעשה ריסטרטעכשיו, אני לא יודע אם זה באמת יעבוד, אבל אני חושב שכן, מכיוון שזה אמור לגרום לוינדוסלכתוב מחדש את הקובץ boot.ini (כי ביצעת בו שינויים) ואז הקובץ יהיה (בתקווה) תקיןואז הוא יפסיק לתת לך את הודעת השגיאה הזאתאבל כמו שאמרתי בהתחלה, אם הוינדוס עולה בכל מקרה, למה להתעסק עם זה?תודה רבה על התגובה המהירה,וכן הווינדוס עולה ללא בעיות כלל ככה שרציתי פשוט לדעת האם זה מסוכן ושווה לגעת בקובץ הנ"ל שאני לא אדפוק משהו במערכת..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.