עבור לתוכן

דרישות לתוכנות הבאות:

Featured Replies

פורסם
Though this issue is not unique to Dell, some of these affected GPUs are used in certain Dell laptops

הבעיה היא לא רק אצל DELL, אמנם הם נתנו עדכונים למוצרים שלהם, אבל הבעיה קיימת בכל החברות, כי היא נובעת מהGPU עצמו.

פורסם

אמת. שווה לבדוק אם הדגם הספציפי שהובא כאן נמצא בקבוצת הסיכון.

פורסם

שמע חבר, אני לומד תקשורת אינטראקטיבית

התוכנות שעליהן אני עובד קצת יותר מקיפות אבל בבסיס די זהות (Illustrator,flash,primiere,swishmax,3dmax,photoshop,DreamWeaver,AfterEffects,Director ועוד כמה תוכנות עזר קטנות)

בכל אופן אני אספר לך ככה:

בתחילת השנה כולם באו וישר רצו לקנות לפטופים,כי זה נורא טרנדי, וזה נורא מושך שהוא "נייד" ....

ניסיתי לשכנע שלפטופ זה צעצוע נחמד אבל מחשב לגראפיקה צריך להיות נייח. חלק הקשיבו לי וחלק קנו לפטופים, כל אלה שקנו לפטופים מקללים אותם היום אחרי שנה לימודים.

נימוקים:

*במחיר של לפטופ טוב אתה תוכל לקנות מחשב נייח הרבה הרבה יותר חזק. אתה גם תוכל להשקיע יותר כסף בציוד היקפי שמתחיל להיות מאוד מאוד משמעותי.

לדוגמה... : אתה תראה שיותר ויותר אתה תעבוד עם כמה תוכנות במקביל (מעבר לכוח הדרוש מהמחשב שזה לא רק עבודה מאומצת בפוטושופ אלא זה עבודה מאומצת בפוטושופ וILLUSTRATOR ו3DMAX במקביל לדוגמה) , נכנס גם החישוב של גודל מסך... התוכנות האלה עמוסות ומספיק שתיים כאלה פתוחות (והנוחיות תרצה ששתיים יהיו פתוחות ולא מוקטנות) - במסך של לפטופ זה מתחיל להיות מאוד צפוף, לעומת זאת אם תקנה נייח ישאר לך כסף למסך גדול כמו שצריך...

-עוד דוגמה לציוד היקפי היא שאתה תצטרך לדוגמה עכבר יותר רציני - ששוב מבחינה כלכלית הרבה יותר קל להוסיף לנייח מאשר ללפטופ (הפואנטה שבאותו מחיר אתה תקנה מערכת הרבה יותר מותאמת לעבודה שלך)

*RAW SYSTREM POWER ... כמו שכבר שאלת הרבה כאן ונענית, מחשב נייח באותו מחיר יהיה חזק בהרבה. נכון, אפשר לקנות לפטופ "חזק" שיעשה את העבודה (עדיין יהיה חלש משמעותית ממחשב נייח) - כן הוא יסתדר עם התוכנות, אבל אתה תגיע לקצה גבול היכולת שלו הרבה יותר מהר מאשר עם נייח.

אם נלך רחוק יותר- נניח ויש לך סכומים בלתי מבוטלים של כסף, ואתה יכול לקנות לפטופ מ-מ-ש יקר (על משקל שיהיה חזק כמו נייח), אז 1.הוא יהיה מאוד יקר. 2. הוא ממש לא יהיה "נייד" כי מספיק שיהיה שם כרטיס מסך חזק הלפטופ כבר יצטרך טעינה כל שעתיים, הוא גם יהיה גדול ומגושם (אתה תראה שלמרות שהוא לפטופ, איכשהו אתה לא מסתובב איתו והוא די רק יושב פתוח בבית במילא).

*לגביי Primiere וAFTEREFFECTS (לא סגור,יתקנו אותי אם אני טועה) , כרטיס מסך לא יעזור הרבה, מה שכן יעזור המון זה כרטיס עריכת ווידאו ייעודי, פשוט יקצר רינדורים בצורה משמעותית. שוב במחשב נייח אתה יכול לקנות משהו כזה ועדיין לשמור על גבולות התקציב, בלפטופ? רק תתחיל לדבר עם המוכר על דגם עם כרטיס עריכת ווידאו....

* שדרוגים- מחשב נייח הוא הרבה יותר מודולרי מלפטופ, והיות והמחשב ישרת אותך יותר ויותר עם השנים לעבודה אתה די תצטרך לשדרג אותו עם השנים... בלפטופ שוב תגיע לקצה גבול השדרוגים (שיהיו גם יקרים יותר) הרבה יותר מהר ותצטרך במילא לקנות חדש.

*אצלי במכללה עומד מחשב נייח, ובבית אבא שלי החליט לעשות קומבינה, הוא קנה לפטופ (מדובר על לפני שנה) לא רע בבערך 7000 (לא זוכר פרטים מדויקים,אני מספר בשביל הרעיון), וקנה ציוד היקפי בנפרד שאומר מסך גדול, הארדיסק חיצוני, עכבר מכובד, הקיצר כל הציוד ההיקפי , כך שיוצא שזה לפטופ שמרגיש כמו מחשב נייח .... התוצאה? לאחר שנה של סבל הוא קנה מחשב נייח - וזה בלי בכלל להכנס לתוכנות שמדובר עליהן, אולי קצת פוטושופ. ... תבין לבד לאן האפשרות הזאת הולכת...

*הלבטים שאתה חווה משותפים בערך ל90 אחוז מהסטודנטים שמתחילים ללמוד.

אל תבין לא נכון, אני חושב שלפטופ זה אחלה של דבר, יש דברים שהוא מאוד נוח בהם, והוא מהווה תוספת מעולה למחשב שולחני בבית , אבל כתוספת, לא כתחליף, במיוחד לא בעבודה שכזו (ואם הבנת מה שניסיתי להעביר זה הרבה מעבר ל"מה יותר חזק" והאם הלפטופ יסחוב)

בהצלחה.

פורסם

השאלה היא אם יש מצב שיש עבודות שאתה רוצה להתחיל לעבוד עליהם במכללה ואז להמשיך אותן בבית.

עכשיו זה תלוי בכמה המחשבים שבמכללה פנויים, כמה הם באמת חזקים (הרבה פעמים מכללות לא משדרגות הרבה זמן)

ואם זה לא יותר נוח לעבוד על מחשב משלך, ואז לעבור להמשיך את העבודה בבית.

אני יותר ממסכים איתך שמחשב נייד הוא אך ורק תוספת למחשב נייח איכותי בבית. אין ספק בכלל. בטח שלגרפיקה.

אבל לדעתי הוא יכול ליהיות תוספת שהיא לא ממש מיותרת, אלא ממש מהווה שינוי משמעותי בכל צורת העבודה והחשיבה.

כמו לעבוד בניסעות (ברכבת בעיקר) וגם לשמור עליו את החומר הלימודי מעבר רק לעבדות. כמו כן כשכל המידע שלך

זמין ו"עליך" כל הזמן, זה תמיד יתרון.

שורה תחתונה, אתה צודק, זה בהחלט לא יכול להחליף מחשב שולחני איכותי, אבל לדעתי זו גם לא תוספת שהיא סתם "טרנדית"

או "צעצוע".

(חשוב לי לציין שהניסיון שלי בעסק הוא הרבה יותר קטן משלך, עוד לא יצא לי ליהיות סטודנט ולעבוד עם לפטופ, אבל ככה הדברים מצטיירים לי :))

פורסם

אני יותר ממסכים איתך שמחשב נייד הוא אך ורק תוספת למחשב נייח איכותי בבית. אין ספק בכלל. בטח שלגרפיקה.

אבל לדעתי הוא יכול ליהיות תוספת שהיא לא ממש מיותרת, אלא ממש מהווה שינוי משמעותי בכל צורת העבודה והחשיבה.

כמו לעבוד בניסעות (ברכבת בעיקר) וגם לשמור עליו את החומר הלימודי מעבר רק לעבדות. כמו כן כשכל המידע שלך

זמין ו"עליך" כל הזמן, זה תמיד יתרון.

שורה תחתונה, אתה צודק, זה בהחלט לא יכול להחליף מחשב שולחני איכותי, אבל לדעתי זו גם לא תוספת שהיא סתם "טרנדית"

או "צעצוע".

אם תראה מה כתבתי בסוף ההודעה הארוכה שלי :) ... אמרתי שלפטופ הוא דבר נפלא כתוספת- כל עוד זה תוספת, ואני לא בטוח כאן מדובר כתוספת אלא כמשהו שיבוא במקום מחשב נייח, במקרה כזה ההמלצה שלי היא די חד משמעית.

פורסם
  • מחבר

אני לא יהיה צריך מחשב יותר חזק מהמחשב שפירטתי קודם (של DELL core 2 duo 8100 + ATI Radeon 3450) ולכן אם הוא מוצא כלפטופ אין שום סיבה שאני לא יקנה אותו בתצורה הזאת. הטיעונים ההם הם לא משכנעים. נכון שרוב הזמן הוא יהיה בבית במקום מסויים, אבל מספיק שיש לי את האופציה לקחת אותו איתי, אז זה מספיק. ולהפך כולם קנו שולחניים ועכשיו מצטערים וקונים לפטופים כי הם כבר מציעים כמעט את אותה רמה של ביצועים בטח לתחום שבו אני מחפש (הלא מקצועי כמקצוע אלה הסטודנטיאלי - הלימודי).

פורסם

אוקיי ושתתצרך לעבוד עם פוטושופ ומאיה אתה כל כך תתעצבן שאי אפשר לעבוד עם שניהן במקביל כי המסך קטן מידי ..

הדבר היחיד שאני יעשה עם לאפטופ בסביבה לימודית (יש זמן .. ) זה WORD ...

פורסם
  • מחבר

אם זה הדבר היחידי שמגביל אותי בלאפ טופ אז בקטנה לגמרי!!!

מקסימום קונים מסך טוב שיושב בבית, וכשנמצאים בבית אז מתחברים אליו.

זה חיסרון ממש קטן לאומת ההיתרונות הגדולים שיש בלאפ טופ. אני רק רציתי לדעת שלאפ טופ חדש וחזק של ימינו ידע להריץ את התוכנוץ האלו בצורה טובה ומספקת, אם הוא יכול אז זה מספיק.

פורסם

אין לשכנע את המשוכנעים.

שיהיה לך בהצלחה בהמשך דרכך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים