עבור לתוכן

אי אפשר לסמוך על אף אחד (חקירת הפיגוע במייקס פלייס)

Featured Replies

פורסם

מחקירת הפיגוע התברר כי מלבד העובדה (שפורסמה כבר) שחומר הנפץ הוחבא בתוך ספר קוראן, את שני המחבלים הסיעה עיתונאית איטלקייה ומלבד זאת גם האנשים ה"נחמדים" של תנועת הסולידריות הבינ"ל עזרו למחבלים להסתנן.

זה הרי ידוע שהתנועה הזו באה לארץ רק להפריע ולעורר מהומות. עכשיו יש גם הוכחה לכך שהם לא ממש "חפים מפשע". בקיצור ולעניין - לגרש אותם מהארץ.

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2617754,00.html

פורסם

באו להיות פה קדושים מעונים

ליצור תמונות כאלה שיזכרו

כמו הסטודנט הסיני שעמד לפני הטנק

והויטנמי שמוצאים להורג

פורסם

בנוסף משחררים עוד 100 חבר'ה מהכלא הישראלי. אני לא בטוח שהם הולכים לגדל פרחים ויונים לטכס חתימת הסכם שלום.

(חבל מאוד שלא חיסלו את ברגותי!)

פורסם

היה פה גם מחדל בטחוני.

הרי השב"כ ידע על בואם ואף עקב אחריהם...

פורסם

אם זה נכון אני אומר להעיף את כל החברים תנועת הסולידריות הבינ"ל וכמובן גם את העיתונאית להעיף על טיל :AR15:

פורסם

אם זה נכון אני אומר להעיף את כל החברים תנועת הסולידריות הבינ"ל וכמובן גם את העיתונאית להעיף על טיל :AR15:

אני זוכר כמה מקרים *שונים* שבהם ישראלים (יהודים) הסיעו מחבלים מהרשות לשטחי ישראל בשביל 300 שקל. גרש גם את כל היהודים על טיל.

פורסם
  • מחבר

כל מי שחשוד בבגידה במדינה וסיוע לאוייב צריך להיות מגורש מהארץ או מוצא להורג (יהודי, ערבי, צ'רקסי או שוודי)

פורסם

כאילו זה יזיז להם...

הכתבת רצתה סתם סיפור עסיסי ואלה שעזרו להם השניים "חברי התנועה הסולידרית" סתם אנטי-ישראלים

פורסם

כל מי שחשוד בבגידה במדינה וסיוע לאוייב צריך להיות מגורש מהארץ או מוצא להורג (יהודי, ערבי, צ'רקסי או שוודי)

כמו שאומרים, מהפה שלך לאלוהים.

צודק בהחלט.

פורסם

קצת הגזמנו לא?

פורסם

מבריק, תוסיף לרשימה גם אנשי ציבור שעושים צחוק מהמערכת השלטונית ומגישים הצעות חוק להסרת הארטישוק ממועצת הפירות והירקות.

פורסם

קצת הגזמנו לא?

כן , בהחלט ממש הגזמה . אז מה שעוד פאב היתפוצץ ? הרי יש לנו כל כך הרבה פאבים בתל-אביב.

פורסם

לדעתי גם את היהודים אשר מסייעים לאוייבינו לא מגיע לחיות כאן וצריך להעניש אותם במספר רב של דרכים, גירוש מהמדינה לפלשתין יהיה רעיון טוב, כי הערבים כמובן יעשו בהם לינץ', ואז יהיה לנו תירוץ להכנס בהם עוד פעם :)

פורסם

לדעתי גם את היהודים אשר מסייעים לאוייבינו לא מגיע לחיות כאן וצריך להעניש אותם במספר רב של דרכים, גירוש מהמדינה לפלשתין יהיה רעיון טוב, כי הערבים כמובן יעשו בהם לינץ', ואז יהיה לנו תירוץ להכנס בהם עוד פעם :)

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אהבתי, רעיון מבריק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים