עבור לתוכן

התלבטות בין 2408 לבין L2000 למעצבת גרפית

Featured Replies

פורסם

אהלן.

אני צריך עזרה בשביל מעצבת גרפית (דו מימד רוב הזמן) שרכשה את ה2007 אבל בגלל פגם מסוים במסך צריכה להחזירו ולקחת דגם אחר.

אין לה אפשרות לקחת מסך אחר מאותו הדגם שרכשה.

אם אני מבין נכון, ההעדפה היא תמיד לפאנל IPS ?

לצורך העניין, הגודל אינו מהווה פקטור, כל עוד הוא מתחיל מ20", ולא חוצה את התקציב של ה2408.

אולי אני מפספס כאן מסך מדגם אחר שכדאי לרכוש ? ... אשמח אם תמליצו ותאירו את עיניי בנושא.

הרכישה תתבצע ב"פנדה".

תודה מראש!

פורסם

אין לי מושג האם דיוק הצבעים של ה-L2000CP זהה ל-Eizo S1932. הדגם הקודם של LG פישל בדיוק בצבעים לפי BeHardware ו-flatpanels.dk. בכל אופן אם דיוק בצבעים הוא נושא קריטי עדיף ללכת על Eizo ,שמכיילת במיטב מסורת רב-שנים את המסכים שלה לרמה הרבה יותר קפדנית יחסית ל-24" כמו ה-2408WFP גם בגלל LUT 10bit וגם בגלל מכלול צבעים sRGB סטנדרטי. אם העיצוב הגרפי אינו כזה שנזקק לדיוק צבעים קריטי, אז אפשר לנסות את ה-LG.

אם יש אפשרות לקנות מ-Nextop במקום מפנדה את ה-HP LP2065, המסך של HP בחירה טובה ויש לו ביקורות ב-Prad ו-SvetHardware שמצאו כי דיוק הצבעים שלו מעולה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה. ברור לי שEizo הוא בגדר "החלום הרטוב", אני פשוט לא חושב שהיא תסכים למסך 19".

היא מעדיפה לא לרכוש בחנות אחרת...

האם ה- S2231 של Eizo עדיף ? מבחינת תקציב, ניתן להעלות ולרכוש אותו. (אני משער, לפי המחיר, שהוא בעל פאנל איכותי)

פורסם

אתה צריך לשאול אותה באיזה מרחב צבעים היא רוצה לעבוד sRGB או Adobe RGB. אם מדובר ב-sRGB כדאי שהיא תיקח את ה-S1932 כי הוא מכוייל עבור המרחב הזה. אם ברצונה להתמקצע עם Adobe RGB (תוך ביצוע הדפסות ללא העלאת חומר לרשת האינטרנט) היא צריכה לקנות קולורמטר עבור ה-S2231W.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים