עבור לתוכן

bruce allmighty - הסרט החדש של ג'ים קארי -ספוילר-

Featured Replies

פורסם

ראיתי את הסרט ומה אני אגיד התאכזבתי, סרט פשוט מאוד עם הומור טיפשי שלא עולה במקוריות שלו אפילו על dumb and dumber.

כל כך ציפתי לסרט החדש של השחקן האהוב עליי ביותר וזה מה שאנו המעריצים מקבלים...חבל.

פורסם

דווקא ראיתי את הטריילר

ונראה לי שזה סרט חבל על הזמן...

תגיד.. מאיפה השגת אותו?

אני גם רוצה להוריד אותו

לראות

פורסם

מה להוריד אין לך בושה?

לך לקולנוע

פורסם

מה אתה רוצה ממנו !?

תגיד לו....שאסור לדון על WAREZ בפורום , וזהו אתה אל תשפוט אותו אם להוריד או ללכת לקולנוע.

בקשר לסרט עצמו...באמת הטריילר נראה פצצה , הסרט לא משהו ?

פורסם

לדעתי הסרט דווקא נחמד...

יש שם קטעים שפשוט התגלגלתי מצחוק (literally) ויש קטעים אחרים שהם cheesey וקיטשיים.

פורסם

אבל האיכות של CTP פשוט מסריחה... כל הזמן המצלמה זזה וזה :)

לא כיף לראות באיכות כזאת... הכי איכותי זה screener כי זה סרטים יחסית חדשים ובאיכות מצויינת...

פורסם

Been there seen that.

הסרט חמוד. יש קטעים מצחיקים, אבל הוא לא קורע מצחוק.

סתם אהבתי לראות את ג'ים קארי. הוא שחקן ממש טוב ומצחיק. נהנתי מהסרט הזה, לא דווקא כי הוא מצחיק, אלא מהמשחק עצמו.

פורסם
  • מחבר

לדעתי הסרט דווקא נחמד...

יש שם קטעים שפשוט התגלגלתי מצחוק (literally) ויש קטעים אחרים שהם cheesey וקיטשיים.

כנראה שהציפיות שלי היו בשמיים...כי הסרט באמת היו בו קטעם מצחיקים, אבל סה"כ.... 5 מתוך 10.

נ.ב -

חח...שכחתי שהוא עדיין לא ייצא בארץ.

אנא לנעול את הדיון עד שהסרט יגיע.

פורסם

הסרט בסדר , לא משהו אבל טוב .... גם אני שראיתי את הטריילרים בהתחלה חשבתי שיהיה סרט פצצה , אבל קצת איכזב אבל בכל זאת שווה .

פורסם
  • מחבר

לא הייתי הולך לקולנוע לראות אותו.

פורסם

לא הייתי הולך לקולנוע לראות אותו.

כסרט שרואים בבית בערוץ הסרטים [!?!?] הוא נחמד, אבל לשלם עליו כסף, זה כבר יכול לאכזב.

פורסם

כסרט שרואים בבית בערוץ הסרטים [!?!?] הוא נחמד, אבל לשלם עליו כסף, זה כבר יכול לאכזב.

סבבבה!

הוא נראה נחמד , אני יראה אותו כבר במחשב... :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים