פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים שלום לכולם הייתי אתמול אצל חבר שלי.. יש לו צורב DVD.. שלא קורא דיסקים שהם צרבו על אותו מחשב לפני פורמט האחרון.. אבל יש דיסקים שהכונן כן קורא.. זה משהו לא צפוי כזה. מה שמצחיק שאת הדיסקים הללו במחשבים אחרים זה כן עובד.. רק על המחשב הספציפי הזה הם לא עובדים. האם זה בעיה בכונן? איזה פתרון יש בנדון? או יותר נכון - איך נגשים לדעת מה היא התקלה ? תודה אנשים. נ.ב. - למנהלים: אם זה לא הפורום המתאים, בבקשה להעביר למקום הנכון. אני חושב שפה זה המקום. תודה רבה
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים זה יכול לקרות לפעמים, אין הרבה שניתן לעשות מלבד מה שאמרו כבר- עדכון קושחה.
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מחבר לא לא - לא.אני מתכוון שזה כונן DVD למחשב. לא נגן DVD.. ככה שלא נראה לי עדכון קשוחה יכול לעזור לי.מה עוד אפשר לעשות?
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים לא לא - לא.אני מתכוון שזה כונן DVD למחשב. לא נגן DVD.. ככה שלא נראה לי עדכון קשוחה יכול לעזור לי.מה עוד אפשר לעשות?מה הקשר? גם לכונני DVD למחשב עושים עדכוני קושחה...
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר אז אתה אומר שזה בעיה של הכונן עצמו? הרגעת אותי תודה רבה. אני אלך לחנות שממנה הוא קנה ויחליף לו.
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים כבה את המחשב נתק אותו לגמרי רק אחרי כבוי המחשב אם תנתק שהמחשב דלוק הוא יכול להישרףתעשה פו לחיבורים חבר שוב ואז תדליק את המחשב לחץ דלית כנס לביוס תבדוק אם הלוח ביכלל מקבל אותו אם הוא קורא אותואם כן והוא עדיין לא פועל רוב הסכויים שבאמת הוא דפוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.