פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים "תלמיד תיכון בן 18 שדד ורצח בדקירות סכין נהג מונית בן 54 בבנגקוק ואז ניסה להמלט מהמקום באמצעות המונית. כשנתפס על ידי המשטרה, הוא טען שבסך הכל הוא רצה לשחזר סצינה מתוך GTA ולראות האם זה באמת כל כך קל במציאות כמו שזה במשחק." אתם חייבים לקראו את הכתבה הזאת!!! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3577600,00.html :errrr: :alcoholic: :2gunsfiring: :auto: הבחור ממש חי בסרט, לייתר דיוק ב-GTA! דניאל.
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים משהו בעיתי בתגובה של המשטרה התילאנדיתהצעיר, שמתואר על ידי הוריו כמנומס ושקדן, לא הראה שום סימנים של בעיה נפשית - כך מסר חוקר המשטרה. זה שהוא רצח מישהו כי הוא חיי במשחק מחשב, לא אומר משהו על בריאות נפשית?
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים זה לא מצביע על בעיה נפשית בהכרח ...אם הוא דקר את הנהג באדיבות ובנימוס וגם התפלל תפילה לעילוי נשמת הנרצח,אזי מדובר במעשה נורמטיבי שסעיף האישום הקיצוני ביותר שניתן להגיש נגדו הוא תקיפה שלא בהסכמה...
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מעניין... מישהו זוכר את זה אולי... שני בני נוער קשרו קשר להשיג אקדח ולרצוח נהג מונית. לאחר המעשה הם התרברבו והשוויצו במעשה. הם נתפסו ונשלחו לכלא, וכבר באחת החופשות הראשונות שלהם שדדו בעלת מכולת מבוגרת. אחד מהם נמלט למדינה זרה, ככל הנראה בחסות ארגון פשע מאורגן והשני נצפה בחופשות מחוץ לכלא כשהוא מסתובב במכוניות פאר ועם אשה נאה לצידו...לא צריך GTA בשביל פשערשע מהסרטים.ההבדל בין רוצחי דרק רוט לתאילנדי המטורלל הוא שבזמן שהם עושים שכונה (אחד "בכלא" הישראלי והשני בדרום אמריקה) לתאילנדי יש סיכוי לא רע לחטוף עונש מוות.עכשיו אם זכרוני אינו מטעה אותי, ב-GTA אם אתה נתפס אז מקסימום לוקחים לך קצת כסף ורכוש ואתה חוזר לרחוב ולא חוטף זריקת רעל. מתברר שמי שחי במשחק מחשב זה דווקא אנחנו. אולם, למרבה הצער, אנחנו נמצאים במשחק בתפקיד עוברי האורח התמימים שכל הזמן חוטפים מכות ונהרגים.
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים למה לשחזר מקרי רצח מGTA במציאות נראה לי דבר ממש נורמטיבי לעשות ושגרתיבן אדם דפוק
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים כ"כ דפוק..למה שלא יגנוב אופנוע יעלה איתו לעזריאלי ויקפוץ בלי מצנח? אחלה של סצנה.נקווה שהוא ישב בכלא לכל החיים.
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים זה לא קשור למשחקים הבעייה הזאת זה האנשים יש כאלו אנשים שמשוגעים מספיק לחשוב שהחיים זה משחקלא יעזור אם יורידו את כל המשחקים האלוזה אפילו מצחיק קצת שבגלל אדם דפוק כולם צריכים לסבול
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים אני היחיד שציפיתי שזה יהיה דווקא אמריקאי שיעשה דבר כזה? היה גם את ההוא שמת מתשישיות לאחר שלושה ימים ששיחק ללא הפסקה בWOW והוא גם היה אסייתי(אני לא זוכר איזה בדיוק)
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים אני היחיד שציפיתי שזה יהיה דווקא אמריקאי שיעשה דבר כזה? אמריקאים זה רק אם יורים אחד בשני השאר זה האסיאתים שדפוקים לא פחות ... מישהו בא לשחזר סצינות מNEED FOR SPEED ?
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים ניד פור ספיד החדשים מבוססים על תרבות מירוצי הרחוב בארה"ב o_Oאי אפשר "לשחזר מתוך המשחק", המשחק הוא שחזור של המציאות S:לגבי החולה נפש הזה- כתוב שהוא צפוי לעונש מוות אם יורשע. מה אפשר להגיד.בבריטניה לפני שנתיים בערך היה רוצח סדרתי ששחזר סצינות מ Manhuntהמשחק ירד מהמדפים בדיוק לשבוע.
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים דיברתי על צורת הנהיגה - לא יודע אם בPro Street זה נשאר ככה, אבל מהמשחקים ששיחקתי בסדרה, כשאתה נתקע במשהו החוויה מזכירה 'מכוניות מתנגשות' (לא ממש מנוע נהיגה ריאליסטי, אם להסביר את זה בצורה אחרת).משהו בעיתי בתגובה של המשטרה התילאנדיתזה שהוא רצח מישהו כי הוא חיי במשחק מחשב, לא אומר משהו על בריאות נפשית?שתי אפשרויות - דיברו על סימנים/תסמינים מוקדמים (זה כתוב בלשון עבר וזה ציטוט של ההורים), או שהתכוונו שמבחינה משפטית, הוא כשיר נפשית לעמוד במשפט.
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים ניד פור ספיד החדשים מבוססים על תרבות מירוצי הרחוב בארה"ב o_Oאי אפשר "לשחזר מתוך המשחק", המשחק הוא שחזור של המציאות S:לגבי החולה נפש הזה- כתוב שהוא צפוי לעונש מוות אם יורשע. מה אפשר להגיד.בבריטניה לפני שנתיים בערך היה רוצח סדרתי ששחזר סצינות מ Manhuntהמשחק ירד מהמדפים בדיוק לשבוע.שמע בסופו של דבר אנשים יוכלים להאשים את המשחקים כמה שהם רוצים אבל הם לא יצליחו כי בסוף זה ברור ש,הבן אדם דפוק ויש לו איזה פגם שכלי ובסופו של דבר המשחק הוא רק הטריגר שגרם להתפרצות הזאת אחרי הכל הטריגר גם יכול להיות שליח פיצה או קופאית בסופר ...אז מה תעשו?אני משחק Vegas 2 ונגיד שאני דפוק בשכל (אני לא) ויש לי גישה לאקדח (יש לי שניים בבית לא שלי) ואני סתם משאיל אחד מהם בשביל הקטע והולך לסופר מרקט בלי שום כוונות זדוניות ופתאום יש לי איזה זכרון מהמשחק אני מוציא ת'אקדח ומתחיל לראות באנשים, אחרי זה בחקירה יגלו ששחקתי בVegas 2 אז הם יאשימו ת'משחק ואת העובדה שהיתה לי גישה לנשק כשלא היתה צריכה להיות לי ולא לעובדה שאני דפוק בשכל ואסור לצאת לי מהבעיות ולא לעובדה שבגלל הדירוג של המשחק לא ההיתי צריך לשחק בו וזה רשלנות של ההורים שלי פשוט יתמקדו על המשחק ואל תדאג אני התחיל את השחזור של השחזור
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים צריך להתייחס לעובדה שהוא פשוט חולה נפשמה יעזור לו עונש מוות או לאנושותאחד כזה צריך טיפול פסיכולוגי צמוד לטווח ארוך אכן גם אני הייתי בטוח שידובר באיזה אמריקאי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.