עבור לתוכן

יש לי בעייה עם מישהו וזה מתקשר גם לקריירה, אשמח אם תייעצו

Featured Replies

פורסם

שמעו אני לא רוצה להרחיב פה יותר מדי אבל הגעתי למצב קצת בעייתי בחיים

יש לי שתי אפשרויות:

האחת לברוח ממישהו (וזה ממש מתיש)

השנייה ללכת למשטרה

הבעיה שאם אני הולך למשטרה נגד מישהו הוא ילך נגדי, ולא שאני עבריין אלה תחשבו מה היה קורה אם הייתם צריכים ללכת נגד מישהו קרוב אליכם למשטרה.. שחיים ביחד הרבה זמן אז כל אחד עושה את הקיצורים שלו, גם אם אלה דברים קטנים (אני כמובן לא מדבר על שודים/דקירות, גג השגת גבול/עבירות מחשב)

רק שהוא דאג לתעד מה שקרה ואני לא

לכלא אני בטוח לא יגיע על עבירות כאלה, רק אני מפחד שזה יפגע לי בסיכויים להתקבל לחברת היי טק (אני לומד מדעי המחשב שנה ראשונה)

היתי כבר במשטרה וביטלתי את התלונה מהחשש הזה, אולי עדיף לי לברוח קצת ולהבטיח לעצמי עבודה בתחום שאני אוהב ב-50 שנה הקרובות

מה אתם מציעים?

פורסם

מוזר , השעה לא שעת לילה... ממתי צצים פה אנשים כאלה בשעות כאלה?

ולשאלתך : לך לעו"ד.

פורסם

לא נראה כאן טיפה מוזר שזו ההודעה הראשונה שלך בפורום, וגם אם אתה כאן מזמן אז פתחת משתמש חדש לספר את הסיפור הזה, והכינוי שלך זה השם שלך רק עם אות אחת מהשם משפחה?? ואתה בא ומספר סיפור כזה... ובא בכותרת של "אין לי למי לפנות", כאילו אנשים שלא מכירים אותך ואין לנו מושג מי אתה, אלה האנשים שצריכים "להציל לך את החיים"...

לי זה נשמע יותר כמו הודעת צומי...

פורסם
  • מחבר

אני גולש פה שנים זה ניק חדש וגם שיניתי בפרופיל את המשתמש שמופיע בפורם למקסימום אנונימיות..

ולא להציל את החיים זה או לברוח או שאני מוותר על עבודה בהיי טק (אלה האפשרויות שנראות עכשיו)

בכל מקרה אתה צודק הרושם לא טוב מהכותרת, אני ישנה אותה

ורק שתהיה בטוח שאני שנים פה אני יודע על הסיפור של קרירין (שהוא אצל ההורים וקשה למצוא עבודה וכו..)

פורסם

טוב הוא בטח גולש פה הרבה זמן .

אממ תלוי מה עשית ועד כמה המקרה חמור .

תספר בקצרה מה עשית .

כי ככה אי אפשר לעזור לך .

פורסם

כן, אי אפשר לעזור לך אם לא מבינים כלום

פורסם

ולשאלתך : לך לעו"ד.

פורסם

ולשאלתך : לך לילדים בפורום מחשבים, הם יעזרו לך

פורסם

אני גולש פה שנים זה ניק חדש וגם שיניתי בפרופיל את המשתמש שמופיע בפורם למקסימום אנונימיות..

ולא להציל את החיים זה או לברוח או שאני מוותר על עבודה בהיי טק (אלה האפשרויות שנראות עכשיו)

בכל מקרה אתה צודק הרושם לא טוב מהכותרת, אני ישנה אותה

ורק שתהיה בטוח שאני שנים פה אני יודע על הסיפור של קרירין (שהוא אצל ההורים וקשה למצוא עבודה וכו..)

:kopfpatsch: לא יכלת למצוא דוגמא טובה יותר להוכיח את הוותק שלך פה?

פורסם

סיפרת ממש קצת על הבעיה שלך .

אבל אם יש לו חומר נגדך , אולי כדאי שתבליג , ותחפש שותף אחר לדירה .

לא הבנתי למה אתה חייב ללכת למשטרה? מה הוא עושה לך ? יעזור אם תספר קצת ....

פורסם

תן לי שם וכתובת, ותפקיד 28,500 ש"ח בחשבון בנק xxxxxx בסניף xxx של בנק xx (צור איתי קשר בפרטי לקבלת הפרטים). הבעיה שלך תיפתר תוך 72 שעות. :hat:

דרך אגב, קיבלת 5% הנחה כי אתה מכיר את קרירין. :silly:

נ.ב.

חוץ ממשרות שיש בהן צורך בסיווג בטחוני, לא נראה לי שבודקים בהייטק רישום פלילי.

פורסם

חסרים פרטים, או שתספר הכל או שתוותר.

אתה יכול לאיים עליו שתשים אותו בחדר אחד עם קרירין שירצה לו למה ה Wii קונסולה מעולה :lol:

פורסם

הכי צחוקים אם מישהו פותח יוזר וכותב לו

"אם תנסה להפיל אותי, אני אקח אותך איתי!!@#@!#@#@!!!"

:silly: :silly: :silly:

פורסם

טוב, מספיק עם הספאם!

מי שיכול\רוצה לעזור לו, שיעזור. מי שלא יכול ובכוח רוצה להספים, שינסה אותי ויחטוף אזהרה.

פורסם

טוב, מספיק עם הספאם!

מי שיכול\רוצה לעזור לו, שיעזור. מי שלא יכול ובכוח רוצה להספים, שינסה אותי ויחטוף אזהרה.

:itschy:

סתם :)

קיצר, אין מה להמשיך את התר'ד הזה בכל מקרה, עד שפותח התר'ד יוכל להסביר לנו, מה האדם עשה, ומה הוא עשה, כדי שנוכל לעזור לו למזער נזקים, ובמקביל לשלוח אותו לעו"ד, או לתת עצות מפגרות כמו, תתרחק ממנו וזהו, או תתחיל לתעד אותו....

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים