עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

NOKIA N95 vs. SAMSUNG TOUCHWIZ

Featured Replies

פורסם

ה diamond יותר מהיר אחרי עדכון תוכנה.

• תגובות 44
  • צפיות 6.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

אין על K800I

פורסם

אין על K800I

אשכרה.

לענתיקה הזה יש מצלמה בערך ברמה של ה N95, לדעתי בדרך כלל יותר טובה. (ב N95 התמונות יוצאות הרבה פעמים מגורענות ויותר מדי חדות והצבעים ממש לא אמיתיים)

יש לו מערכת הפעלה פנימית, גם יתרון וגם חיסרון.

תכלס למי שמחפש טלפון עם מצלמה טובה עדיין הוא אחד הטובים. רק הרמקול שלו חלש.

מסך מגע נראה לי ממש לא נוח, לפני כמה זמן שיחקתי עם ה VIEWTY לכמה דקות - פשוט סיוט לכתוב עליו SMS או סתם לגלול בתפריטים.

פורסם

הוידאו של N95 יותר טוב, ויש כמובן את ה K810I ו K850I. ל W902 יש גם מצלמה של 5 מגה פיקסל (ושלל תכונות אחרות).

פורסם

נכון, הוודיאו ב K800 על הפנים.

ל K810 יש מצלמה באותה רמה תכלס, וה K850 אכן יותר טוב.

שמעתי של W902 יש מצלמה לא משהו למרות שהיא 5 מגה ושל סוני אריקסון, לא יודע אם זה נכון. (היה כתוב גם בעיתון וגם בעוד מקום, לא זוכר איפה)

פורסם

אז בתכל'ס הN95 8GB הוא "החבילה המושלמת" לא?

יש בו כמעט הכל...

פורסם

אין כזה דבר מושלם, אם זה היה מושלם , כולם היו קונים אותו, בפרמטרים מסוימים הוא טוב.

פורסם

אז מה לא טוב בו?

(הכוונה שלי ב"חבילה מושלמת" הייתה לציין שהוא משלב הרבה דברים טובים ומעט חסרונות)

פורסם

מערכת הפעלה מסורבלת עם בעיות משלה, זמן בטרייה עדיין לא להיט, גלישה באינרטנט יכולה להיות טובה יותר וכמובן למי שמחפש, אין ממשק מגע.

פורסם

הסימביאן מסורבלת??

דווקא שמעתי רק דברים טובים עליה...

נכון שמן הסוללה עדיין לא להיט אבל הוא יותר טוב מהN95 המקורי וכנראה גם יהיה יותר טוב מה-N96.

לגבי גלישה , הבנתי שרק באייפון הגלישה טובה יותר וכמובן שממשק המגע של אייפון הוא עילאי לעומת כל אלה שמחקים אותו...

חוץ מזה אין עוד חסרונות בולטים?

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

אם אתה עדיין מתלבט - עצה שלי אל תתקרב לסמסונג.

הרגע ניסיתי אותו, מצלמה למרות שהיא 5 מגהפיסקל היא סבירה-

איטי.

ממשק די מסורבל.

דפדפן-לפי מה שניסיתי זה בסך הכל הדפדפן של אורנג' רק על מסך גדול יותר, לא קרוב בכל מקרה לגלישה באייפוד טאץ' שיושב לו פה לידי.

מוזיקה - אין שם עוד שירים אז אין לי איך לדעת.

כל השטויות שלו עם המצלמה, מנגנון האנטי רעידות שחשבתי שיהיה שימושי מאוד עם ידיים רועדות כמו שלי איכזב מאוד.

כנ"ל הפלאש (לד פשוט שניתן למצוא ב90% מהפלאפונים כיום, לדעתי זה בזיון שטלפון לצילום לא נמכר עם פלאש XEON איכותי).

ואחרון חביב פיצ'ר גרירת הסמלים אצלו. ובכן...לא מצאתי לזה שום דבר שימושי וזה אפילו לא מגניב או משהו...סתם מסבך את המסך הראשי.

בקיצר לא להתקרב.

פורסם
  • מחבר

אם אתה עדיין מתלבט - עצה שלי אל תתקרב לסמסונג.

הרגע ניסיתי אותו, מצלמה למרות שהיא 5 מגהפיסקל היא סבירה-

איטי.

ממשק די מסורבל.

דפדפן-לפי מה שניסיתי זה בסך הכל הדפדפן של אורנג' רק על מסך גדול יותר, לא קרוב בכל מקרה לגלישה באייפוד טאץ' שיושב לו פה לידי.

מוזיקה - אין שם עוד שירים אז אין לי איך לדעת.

כל השטויות שלו עם המצלמה, מנגנון האנטי רעידות שחשבתי שיהיה שימושי מאוד עם ידיים רועדות כמו שלי איכזב מאוד.

כנ"ל הפלאש (לד פשוט שניתן למצוא ב90% מהפלאפונים כיום, לדעתי זה בזיון שטלפון לצילום לא נמכר עם פלאש XEON איכותי).

ואחרון חביב פיצ'ר גרירת הסמלים אצלו. ובכן...לא מצאתי לזה שום דבר שימושי וזה אפילו לא מגניב או משהו...סתם מסבך את המסך הראשי.

בקיצר לא להתקרב.

קניתי כבר את הנוקיה.

מרוצה ממנו עד הגג.

אם פורצים לו את מערכת ההפעלה גם אפשר להתקין תוכנות שימושיות ומגניבות, אז עשיתי ובאמת אחלה מכשיר.

פורסם

אל תלך על הסאמסונג. אומנם הוא מסך מגע, אבל אין לו WIFI, אין לו אפשרות לשנות ממשק גראפי ויש לו מצלמה גרועה להחריד עם בעיות חשיפת-יתר.

קיצר, לא יודע איך הN95 כי אף פעם לא התעמקתי בו יותר מדי, אבל אם אתה מחפש מכשיר מעולה שיוצא בעתיד הקרוב, אז חכה לSony Ericsson C905

שהולך להיות באמת מעולה. [מפרט על הדף: כולל את כל הפיצ'רים של המכשירים הקודמים, מסך 2.4 אינצ', מצלמה 8 מגה פיקסל עם אוטופוקוס,מצב מקרו, ג'יאוטאגינג וזיהוי פנים, כולל תוכנת BESTSHOT של CYBERSHOT, נגן WALKMAN3, תומך בWIFI ומכיל GPS מובנה ועוד ועוד ועוד]

פורסם
  • מחבר

כבר ציינתי שקניתי את הנוקיה לפני כמעט חודש...

ואני מאוד מרוצה ממנו כמו שאמרתי חוץ מדבר אחד הוא מאוד איטי.

פורסם

טוב אז לא משנה :)

תתחדש בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.