עבור לתוכן

עזרה עם מכשיר נייד שנפל למים :( מניעת קורוזיה בהקדם האפשרי - עזרה?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אתמול נפל לי מכשיר נייד מסוג 6230i למים וכמובן שהתחילו הבעיות!

לאחר ייבוש של כמה שעות הטלפון חזר לעצמו אבל יש לי בעיית קליטה רצינית!

המצלמה גם נהרסה לי אבל זה פחות חשוב..

לעיתים הקליטה חוזרת ממש למספר דקות ואז נעלמת להמון זמן...כמובן שלא ניתן לתפקד כך עם המכשיר הנייד אז פירקתי אותו לגורמים עד לרמת המעגל האלקטרוני ונתתי לו להתייבש טוטאלית.

קראתי כאן שאפשר לשים אותו בתוך קופסא עם אורז על מנת לספוג את הלחות הקיימת בתוך המעגלים.

יש עוד משהו שאפשר לעשות?

מישהו יודע איך נראה המעגל של המשדר בפנים? אולי אני אצליח לייבש את האזור טוב יותר עם פן בזהירות או משהו כזה...

חייב את עזרתכם בעניין! כל תגובה (רצינית) בנושא תעזור לי.

תודה מראש!

פורסם
  • מחבר

אף אחד?!?!?!?!

פורסם

אין לי מוג מה להציע לך .

אך יש פתרון תמורת שלום .

לאחר שיעברו כמה ימים, אם הבעיות לא ייפתרו מעצמן (מה שקשה לי להאמין ) שלח את הטלפון לתיקון, יחליפו לך מעגלים שקוצרו בגלל המגע עם המים .

הצילו לי פלא ישן שנפל לתור קערת מים .

פורסם

לסלולרי שלי לא היה מזל כזה, נאלצתי לדווח שהוא אבד לי בגלל שבטעות (בטח בטעות, מה בכוונה?!) הוא נפל לי לתוך ה"בול פגיעה" במילואים האחרונים.

הוא המשיך לצלצל לו שם במשך עוד איזה יומיים עד שהבטריה שלו נגמרה...

פורסם

לסלולרי שלי לא היה מזל כזה, נאלצתי לדווח שהוא אבד לי בגלל שבטעות (בטח בטעות, מה בכוונה?!) הוא נפל לי לתוך ה"בול פגיעה" במילואים האחרונים.

הוא המשיך לצלצל לו שם במשך עוד איזה יומיים עד שהבטריה שלו נגמרה...

מזה "בול פגיעה"?

ולנושא... תנסה לשים אותו בשמש כמה שעות.

אני חושב שהפן יוציא אוויר חם מידי אז המכשיר יכול להדפק.

פורסם

:lol:

הכוונה לאסלה...

תחכה כמה ימים כמו שאמרו ושלח אותו לתיקון...או שתדרוס אותו עם הרכב (אם יש לך ביטוח, ותגיד שלום לכרטיס SIM) ותגיד שנפל לך מרכבת או משהו

פורסם

נסה לשים WD40 על המעגל האלקטרוני ולהשאיר אותו (כמובן שאני לא לוקח אחריות על זה, אבל קראתי על מספר אנשים שעשו את זה לאחר שהמכשיר היה במים וזה עזר).

פורסם

זה לא יקצר את המכשיר עוד יותר??

פורסם

תנסה לחבר חתיכת מגנזיום קטנה להארקה, זה בטח לא "יתקן", אבל ימנע התפשטות נוספת(גם זה לא בטוח...)

שמעתי שיש במחדדים (האלה ממתכת הקטנים האלה בגודל אצבע)

worth a shot

פורסם

WD40 הוא שומני מידי בשביל זה.. תנסה, יש ספריי שנקרא Servisol Super 10 זה ספריי מגעים או משהוא...

פורסם

תכניס אותו לכלי עם גרגרי אורז. האורז סופח נוזלים. כמה יעזור - איני יודע אך במצבך הנכחי כבר לא יזיק.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים