פורסם 2003 ביוני 222 שנים אם כן,הייתם באולם מס' 7, ועדיין יש לכם את הכרטיס אז מגיעה לכם הקרנה נוספת חינם.עכשיו שמישהו ישאל "למה מגיעה עוד הקרנה חינם?".
פורסם 2003 ביוני 222 שנים דווקא לא... אני אהיה האחד שישאל למי מתחשק להביא לי ת'כרטיס כדי שגם אני אוכל לצפות ביצירת המופית הזו?
פורסם 2003 ביוני 222 שנים מחבר מספיק קרוב. התשובה היא: כי לא כל הרמקולים באולם עבדו,ו-ynet( ) עלו על זה,אז לכל מי שיש כרטיס,נותנים הקרנה נוספת חינם(אני ).
פורסם 2003 ביוני 222 שנים מספיק קרוב. התשובה היא: כי לא כל הרמקולים באולם עבדו,ו-ynet( ) עלו על זה,אז לכל מי שיש כרטיס,נותנים הקרנה נוספת חינם(אני ). שמת לב לזה באמת??? וואלה לא כל הרמקולים עבדו, אצלנו יש מערכת רגילה, ככה שגם אם אצלכם לא עבדו עדיין נשמע יותר טוב מאצלנו. ;D
פורסם 2003 ביוני 222 שנים מחבר עדיין, מי הישראלי "היפה" שייתן לי כרטיס? 8)כנראה מישהו עם כרטיס ספייר(אתה יכול להוסיף איזשהו סמיילי מפולפל לפי בחירתך לשורה הזאת)...ושאתה אומר מושט,אתה מתכוון לדג החום-אפור הזה?שמת לב לזה באמת???וואלה לא כל הרמקולים עבדו, אצלנו יש מערכת רגילה, ככה שגם אם אצלכם לא עבדו עדיין נשמע יותר טוב מאצלנו. ;Dאיפה זה אצלנו?
פורסם 2003 ביוני 322 שנים אכן שמעתי שבאולם 7 בערב הבכורה הסאונד היה רק בסטריאו והרבה אנשים יצאו משם ממש מעוצבנים...Luckily, אני ראיתי את זה באולם 1 ;D
פורסם 2003 ביוני 322 שנים הכרטיס הסורר הסאונד היה מזעזע, אין ספק. הכרטיס (שלי) לא ניתן להעברה כי יש עליו שם. עריכה: http://photos.walla.co.il/3db הנה הכרטיס . התמונה לא ניטענת משום מה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.