עבור לתוכן

אני מעוניין לצבוע את תוכן המארז (CM690)בספריי שחור.. צריך עזרה

Featured Replies

פורסם

אני מקבל את המארז מחר מחרותיים ואני מיד רוצה לצבוע את צוכן המארז בצבע שחור...עכשיו אני רוצה לקנות ספריי טוב לא מהזולים 3 ב10שח,

אלה ספריי משהו איכותי שמתייבש מהר וצבע נראה כאילו צבוע אותו במפעל...איזה ספרר צסע אני אמור לחפש בהום סנטר או אייס?

יש דגם מסויים שמתאים ויושב טוב על הפח של המארז(בפנים)?

תודה לכל העוזר!

פורסם

חפש ספריי שעולה משהו כמו 40 שקל

הם האיכותיים יותר

אל תיקנה מבריק קנה צבע מט

פורסם

לך למוסך תעשה צבע בתנור

יצא הכי טוב :hat:

פורסם
  • מחבר

חפש ספריי שעולה משהו כמו 40 שקל

הם האיכותיים יותר

אל תיקנה מבריק קנה צבע מט

ספרי אחד יספיק למארז כה?

פורסם

כן

פורסם

כמו שאמרו לך לפני, ישנם סוגי תרסיסי צבע שמיועדים למתכת והם יותר אייכותיים- חברה אחת שאני זוכר שציינו אותה כחברת צבע אייכותית היא מוטיפ, כמובן שיש עוד אז אם יש פה אנשים שמבינים בצבע- זה הזמן! :P

בנוגע לצביעה הכי אייכותית שתוכל להשיג זה צביעה בתנור- הצבע מרוסס בתנור ומקנה עמידות לצבע להיתפס על העצם ממש טוב לאורך מלא זמן- יקר בטירוף לדברים קטנים ולא מתשלם.

אופציה אחרי זה יותר זולה ופשוטה זה ללכת לפככות שיצבעו לך בקומפרסור באמצעות אקדח צבע, בצורה הזו הצבע מתחלק בצורה שווה ויוצר שכבה וצביעה "מעודנת"..

שכבה אחרונה הכי זולה ופשוטה זה לקחת ספריי טוב, ולהתחיל לרסס בצורה מאוזנת שורות שורות- קודם מלמעלה. השיטה הזו אומנם הכי זולה ומעפנה אבל כמובן שבידיים הלא נכונות כל סוג צביעה תהיה עלובה.

הרבה בהצלחה בצביעה- זה באופן כללי איך כל העסק עובד ואני מאמין שתלך על אופציה ג' שהיא הכי מתאימה לרוב האנשים. בנוגע לאיזה סוג צבע תקח זה בחירה שלך- מט או מבריק.. כי על טעם וריח אין מה להיתווכח! אז ריסוס נעים! ;D

טיפים לצביעה נכונה וטובה-

*תמצא לך מקום מוצל אבל לא יותר מדי, עם טיפה שמש.

*שהמקום נוח לעבודה ושלא תהיה בו רוח- מחסן או דבר דומה יהיה אחלה- רק לא לחנוק ת'מקום..

*את התרסיס להחזיק במרחק של 20-35 ס"מ מהעצם אותו צובעים

*את המשטח שאתה צובע מומלץ לשייף להורדת צבע בסיסית עד שרואים ת'מתכת. (לא חובה)

*מומלץ לנקות את האזור הנצבע בטרנפנטין או כוהל בשביל להסיר שאריות שומן וליכלוכים שיקנה לצבע תפיסה יותר טובה על המתכת.

*לא לרסס מהר מדי או לאט מדי, אתה לא רוצה "שלוליות" או "מפלים"..

*אם יש לך סובלנות וכוח לשייף מעט כל שכבה ולצבוע מחדש איזה 3 פעמים ככה עד שתקבל ת'צבע ברמה הכי טובה.

*בסוף העבודה תקח ת'ספרי, תהפוך אותו כשהקנה ריסוס יהיה למטה ורסס לאוויר עד שהתרסיס מפסיק לרסס וזה ימנע גושי צבע בתוך צינורית הצבע לפעם הבאה ואם תעשה את זה תוכל להישתמש בצבע עוד הרבה פעמים בכיף! :D

אז תהנה.. ;D ( אם יש לך מסכת אבק וכאלה מומלץ לשים אותה בזמן הריסוס מפני הגזים הרעילים שהתרסיס פולט)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים