פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים אני רוצה לחלק את הארד דיסק לשני כוננים - נגיד C, D.בכדי שבאחד תהיה מערכת ההפעלה שאני אוכל לפרמט ובשני שיהיה כגיבוי.יש איזשהי תוכנה שאני אוכל להעזר בה?תודה.
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים או גם יש לך את האפשרות לעשות זאת בזמן התקנת הווינדוס כמו כן אם אתה משתמש בpartition magic. בכל זאת דע לך שלאחר הריסט בזמן שהתוכנה מבצעת את השינויים אסור לך לגעת במחשב גם אם אין לך כח לחכות מרגע ההפעלה עד רגע הסיום אחרת תדפוק את הכל וכל הנתונים שיש לך על הכונן יאבדו כמו כן זו תוכנה טובה גם אני עשיתי כמה דברים גם פיצול של כוננים אם תרצה עזרה תודיע...מקווה שעזרתיולא היא לא קשה רק צריך לקרוא קצת...
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים מחבר כן העיניין הוא שאני רוצה לחלק את הכוננים בשביל לפרמט את המחשב ולגבות לי קבצים בכונן השני.בכל מקרה בקשר לתוכנה, זה מעמיד את הקבצים בסיכון רציני שאני עושה את זה ככה עם התוכנה?זה תהליך ארוך מרגע ההפעלה עד הסיום?
פורסם 2008 באוגוסט 917 שנים לדעתי אין סיכון כל עוד אתה עובד כמו שצריך או מינימום כפי שאמרתי מקודםכמו כן מה שאמר "israelnba" זה באמת תלוי בגודל הכי פשוט תן לזה ליילה...אם אני הייתי עושה זאת הייתי רוצה להיות במעקב קבוע על זה גם אם זה כמה שעות...
פורסם 2008 באוגוסט 1117 שנים כשמשניפ פרטישנים תמיד יש סיכון גם אם הוא עשה הכל בסדר (התוכנות לא מושלמות וזה עניין מאוד רגיש).תחשוב פעמיים לפני שאתה עורך\משנה מחיצה עם תוכן חשוב.בכל אופן יש עשרות תוכנות מוכרות וטובות לנושא הזה, אני ממליץ על של ACRONIS ו-PARAGON.הנושא נטחן ויש לפחות תארד אחד בשבוע על זה, תעשה חיפוש וגם תקרא בסטיקי תוכנות מומלצות, התארד הזה מיותר לחלוטין.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.