עבור לתוכן

בעיית אבטחה חמורה בעקבות וירוס - איך להפטר?

Featured Replies

פורסם

עשיתי סריקת וירוסים אחרי פירמוט וזה מצא לי את הדבר הבא

עכשיו בשביל לתקן את זה אני צריך לרכוש את התוכנה, אז ניסיתי להתקין נוד32 אבל הוא לא מצא כלום.

חוץ מלקנות את הפנדה, יש דרך שאני יכול למחוק את הקובץ ידנית?

[attachment deleted by admin]

פורסם

א. תערוך לכותרת אינפורמטיבית (מפורטת מאוד שתסביר במדוייק מה הבעיה ומה אתה צריך).

ב. אני לא מבין מה באתר הזה גרם לך לחשוב שיש כאן בעיה "חמורה".

פורסם
  • מחבר

כשלחצתי על האינפו ליד, הוא הראה לי את את רמת הנזק והיא די גדולה אני לא זוכר בדיוק מה.

זה בערך אחראי כשהוא מופעל איכשהו אני לא יודע איך להוריד טרויאנים ולהזיק בכללי למחשב

פורסם

אני לא ממש סומך על האתרים האלה בבדיקות ONLINE

זה רק אני אולי אני טועה

אבל סתם שאלה

איך הגעת למסקנה שיש וירוס, אחרי פירמוט ו.. וירוס .? מה בדיוק קורה במחשב ?

אנטי וירוס גילה וירוסים ?

פורסם
  • מחבר

כי בבת אחת הרקע הפך ל youve been infected" או משהו כזה אדום ונהיה לי ליד השעון

VIRUS ALERT!.. כזה

ואני לא רואה את הכוננים ויש כל הזמן פופאפים לתוכנות אנטיוירוס

בכל מקרה פירמטתי ונראה שכרגע המחשב לא מושפע בדרך כלשהיא אבל אין לי מושג מה יכול להפעיל את הוירוס היות והשורש נמצא גם ב system volume של כונן, שאותו אני לא יכול לפרמט כי יש לי יותר מידי חומר חשוב שאין לי דרך לגבות כרגע..

פורסם

>>סלחו לי אם אמרתם משהו ואני חוזר עליו, קראתי שורה ראשונה בכל הודעה ולא ראיתי שמישהו אמר את זה.<<

כתוב לך שם LOW danger level. רמה נמוכה! זה דבר ראשון

דבר שני לכל הספקנים, פנדה הוא אחד הטובים בתחום ובפרט בדיקה ברשת הוא ו-symanted שולטים.

חוץ מזה שכתוב של Adware.. אז ככה שאפילו Spybot בטח תמצא אותו ותסיר לך אותו. אני ממליץ שתוריד את התוכנה Malwarebytes' Anti-Malware תעדכן אותה בתוית update ותריץ אותה על סריקה מלאה. זוהי התוכנה הטובה ביותר בתחומה (spyware, malware וכל מה שנגמר ב-ware.)

פורסם
  • מחבר

כי כשנכנסתי לאינפורמציה על הקובץ הנגוע הוא רשם לי שזה נחשב הרסני

בכל מקרה הורדתי את התוכנה והיא מצאה באמת בסיסטם ווליום של כונן די 30 קבצים של Trojan.vondu

שזה באמת לא נחשב כזה הרסני אבל יכול להביא לדברים לא נעימים.

אז תודה רבה נראה לי שהמחשב שלי נקי מוירוסים סופית!

;D

פורסם

חחחח

כל מה שאתה אומר הפוך

דווקא הVUNDO הוא כמעט וירוס, הוא יכול להיות מאוד הרסני.

פורסם
  • מחבר

הוא יכול אם הוא פועל כן אבל הוא לא מתרבה או משהו.. בכל מקרה הורדתי אותו והכל תקין אז תודה רבה לכם :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים