פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים עשיתי סריקת וירוסים אחרי פירמוט וזה מצא לי את הדבר הבאעכשיו בשביל לתקן את זה אני צריך לרכוש את התוכנה, אז ניסיתי להתקין נוד32 אבל הוא לא מצא כלום.חוץ מלקנות את הפנדה, יש דרך שאני יכול למחוק את הקובץ ידנית?[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים א. תערוך לכותרת אינפורמטיבית (מפורטת מאוד שתסביר במדוייק מה הבעיה ומה אתה צריך).ב. אני לא מבין מה באתר הזה גרם לך לחשוב שיש כאן בעיה "חמורה".
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מחבר כשלחצתי על האינפו ליד, הוא הראה לי את את רמת הנזק והיא די גדולה אני לא זוכר בדיוק מה.זה בערך אחראי כשהוא מופעל איכשהו אני לא יודע איך להוריד טרויאנים ולהזיק בכללי למחשב
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים אני לא ממש סומך על האתרים האלה בבדיקות ONLINEזה רק אני אולי אני טועהאבל סתם שאלהאיך הגעת למסקנה שיש וירוס, אחרי פירמוט ו.. וירוס .? מה בדיוק קורה במחשב ? אנטי וירוס גילה וירוסים ?
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים מחבר כי בבת אחת הרקע הפך ל youve been infected" או משהו כזה אדום ונהיה לי ליד השעון VIRUS ALERT!.. כזהואני לא רואה את הכוננים ויש כל הזמן פופאפים לתוכנות אנטיוירוסבכל מקרה פירמטתי ונראה שכרגע המחשב לא מושפע בדרך כלשהיא אבל אין לי מושג מה יכול להפעיל את הוירוס היות והשורש נמצא גם ב system volume של כונן, שאותו אני לא יכול לפרמט כי יש לי יותר מידי חומר חשוב שאין לי דרך לגבות כרגע..
פורסם 2008 באוגוסט 717 שנים >>סלחו לי אם אמרתם משהו ואני חוזר עליו, קראתי שורה ראשונה בכל הודעה ולא ראיתי שמישהו אמר את זה.<<כתוב לך שם LOW danger level. רמה נמוכה! זה דבר ראשוןדבר שני לכל הספקנים, פנדה הוא אחד הטובים בתחום ובפרט בדיקה ברשת הוא ו-symanted שולטים.חוץ מזה שכתוב של Adware.. אז ככה שאפילו Spybot בטח תמצא אותו ותסיר לך אותו. אני ממליץ שתוריד את התוכנה Malwarebytes' Anti-Malware תעדכן אותה בתוית update ותריץ אותה על סריקה מלאה. זוהי התוכנה הטובה ביותר בתחומה (spyware, malware וכל מה שנגמר ב-ware.)
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר כי כשנכנסתי לאינפורמציה על הקובץ הנגוע הוא רשם לי שזה נחשב הרסניבכל מקרה הורדתי את התוכנה והיא מצאה באמת בסיסטם ווליום של כונן די 30 קבצים של Trojan.vonduשזה באמת לא נחשב כזה הרסני אבל יכול להביא לדברים לא נעימים.אז תודה רבה נראה לי שהמחשב שלי נקי מוירוסים סופית! ;D
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים חחחחכל מה שאתה אומר הפוךדווקא הVUNDO הוא כמעט וירוס, הוא יכול להיות מאוד הרסני.
פורסם 2008 באוגוסט 817 שנים מחבר הוא יכול אם הוא פועל כן אבל הוא לא מתרבה או משהו.. בכל מקרה הורדתי אותו והכל תקין אז תודה רבה לכם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.