עבור לתוכן

כמה שעות צריך לישון בלילה?

Featured Replies

פורסם

כך הרמב"ם כתב 8 שעות שינה [כפי שידוע היה רופא גדול]

אולי הרמב"ם היה רופא גדול,

אבל הרמ"באנג ריפא אותי עם החומר שלו,קמתי בבוקר הרגשתי כמו חדש :xyxthumbs: מומלץ!.

את התרופה של הרמ"באנג אפשר להשיג אצל כל בלדר מקומי :xyxthumbs:.

• תגובות 33
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נכון, אבל כל דבר שאני כותב בפורום כאן,,,, זה מתחיל להקפיץ כאן אנשים.

אני כתבתי כאן לבחור לגבי 8 שעות שינה שזה גם לפי הידע של היום [שגם הרמב"ם סבר כך,בלי כל קשר לדת] תעשו קצת חיפוש בגוגל לדעת מי האיש הזה, יש 3 אנשים כידועים כהראש הכי מבריק בהיסטוריה, לא זוכר את שמם [1 גלילאו וכו..] והרמב"ם מכופף את שלושתם.

מאיפה אתה מביא את זה..

קודם כל, איפה ומתי ומי קבע מי הם שלושת האנשים המבריקים ביותר בתולדות האנושות?

מבחינתי אני יכול להגיד לך שניוטון גאוס ואיינשטיין הם שלושת האנשים שהוציאו אותנו מימי הביניים..

מישהו אחר יכול להגיד לך שהרמב"ם הוא גדול חכמי העולם..

אין אף תו תקן ל"מי יותר מבריק".

בכל מקרה, היה סמוך ובטוח שאריסטו, אפלטון, תאלס, תלמי, אוקלידס, קופרניקוס, דה וינצ'י, ניוטון, גאוס, רימן, מקסוול, איינשטיין, שרודינגר, בוהר, הייזנברג, הוקינג, ועוד לא מעט אנשים תרמו לאנושות לא פחות (ולפי דעתי האישית גם חלקם הרבה יותר) מהרמב"ם..

עובדה שהם שמות שבכל העולם מוכרים כאנשים שהקפיצו את האנושות קדימה בתקופתם, והרמב"ם אפילו בעמו שלו אינו אדם מוכר כל כך..

פורסם

מאיפה אתה מביא את זה..

קודם כל, איפה ומתי ומי קבע מי הם שלושת האנשים המבריקים ביותר בתולדות האנושות?

מבחינתי אני יכול להגיד לך שניוטון גאוס ואיינשטיין הם שלושת האנשים שהוציאו אותנו מימי הביניים..

מישהו אחר יכול להגיד לך שהרמב"ם הוא גדול חכמי העולם..

אין אף תו תקן ל"מי יותר מבריק".

בכל מקרה, היה סמוך ובטוח שאריסטו, אפלטון, תאלס, תלמי, אוקלידס, קופרניקוס, דה וינצ'י, ניוטון, גאוס, רימן, מקסוול, איינשטיין, שרודינגר, בוהר, הייזנברג, הוקינג, ועוד לא מעט אנשים תרמו לאנושות לא פחות (ולפי דעתי האישית גם חלקם הרבה יותר) מהרמב"ם..

עובדה שהם שמות שבכל העולם מוכרים כאנשים שהקפיצו את האנושות קדימה בתקופתם, והרמב"ם אפילו בעמו שלו אינו אדם מוכר כל כך..

אני לא אתיחס אלייך ,בגלל מה שכתבת בסוף "והרמב"ם אפילו בעמו שלו אינו אדם מוכר כל כך.."

יש לך בור בהשכלה.

[דרך אגב לא כתבתי מי יותר תרם, אלה למי היה ראש יותר מבריק]

פורסם

אני חושב שמיצינו את העניין. פותח התראד קיבל את מבוקשו, ומכאן זה יכול רק להתדרדר.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים