עבור לתוכן

למתלבטים-התרשמות אישית ראשונית מהASUS MW221C

Featured Replies

פורסם

בס"ד

הרכבתי לחבר מחשב חדש (המפרט נבנה באתר.. :)), ואיתו את האסוס.

אני חייב לציין שבקשר למסך היו התלבטויות רבות ועקרונית התכוננו לקנות את ה samsung 2443bw, ע"פ המלצות בפורום- ציפוי לא-משתקף ואגרונומיה, אך בשל אילוצי תקציב קנינו את האסוס.

יש לציין- עד עכשיו עבדתי איתו בשעות אחה"צ והערב,עם מנורה רגילה דולקת בחדר ורקע שולחן עבודה בהיר.

חסרונות: את המסך לא ניתן לכוון פיזית כלל ואיכות הלחצנים שעליו לא כזו טובה לדעתי.

יתרונות: אולי זה תלוי מאוד בתאורה שבחדר, אבל אני לא הבחנתי כלל בשינויי צבע בהזזה של הראש-עדיין לא ניסיתי לזוז קיצונית.

כשהמסך כבוי,ממש רואים את ההשתקפות,אך כשעבדתי איתו לא שמתי לב להשתקפות למרות שיש בחדר 2 חלונות ואחד מהם ממש לצד המחשב.

לטעמי, כיול הצבעים "מהקופסה" נראה יפה מאוד (למרות שאיני ממש מבין בזה) ובכל אופן, לשמחתי, כל חששותיי התבדו, ב"ה.

לא ראיתי את ה2443 או כל מסך 22" אחר לשם השוואה.

אשמח לענות על שאלות...

פורסם

גם לי יש כמה מילים על המסך החדש שלי.

נתחיל מזה שכן ניתן לכוון את זווית הצפיה של עד 25 מעלות (מעלה-מטה). לא ניתן לכוון את גובה המסך כאשר הוא מונח על שולחן\כלדבר אחר.

צבעים חדים, במשחקים וסרטים הוא מעולה. זמן תגובה מצויין ואין מריחות במשחקים. זה שהמסך חלק, לא מורגש בזמן העבודה איתו (צפיה בסרטים-משחקים).

כאשר המסך מופעל דרך חיבור DVI יש אפשרות לשיפור הצבעים על ידי מנגנון sRGB מה שהופך אותם נעימים יותר לעין והרבה יותר קרובים למציאות.

סך הכל, למי שאורגונומיה לא משחקת תפקיד ראשי, המסך הכי מומלץ להיום (גם בביקורת מסכי 22' באתר).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים