פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים שלום לכולםיש לי בעיה שפתאום הופיעה....אני לא שומע סאונד במחשבזה לא בהכל, לדוגמא כשאני מפעיל סרט אז אני כן שומע והכל מצויין...אבל אני לא שומע את הקולות של וינדוס וגם כל דבר דרך הדפדפן (קליפ ביוטיוב וכדו')תודה לעוניםיצחק
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים יש לך יותר מכרטיס קול אחד? הוא מופיע במנהל ההתקנים כתקין? תנסה להפעיל אתרים דרך דפדפן אחר ותראה אם זה עובד.
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים מחבר כרטיס קול מובנה בלוחהכל מופיע כתקין, ניסיתי להתקין שוב דרייברים, שחזור מערכת...לא עזרומה שמוזר זה כשאני מפעיל סרט\מוזיקה זה כן עובד, אבל הקולות של וינדוס אני לא שומעניסיתי גם עם דפדפן אחר (opera/IETAB) עדיין לא שומע קול באתרים
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים תנסה בלוח הבקרה לראות על מכוונים צלילי המערכת. זה אמור להיות על WINDOWS DEFAULT[attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים מחבר זה מכוון על זה אבל אני לא יכול ללחוץ על הריבוע של הplay..הןא אפור גם כשאני משנה את עוצמת הקול אמור להשמע כזה דינג...ואני לא שומע [attachment deleted by admin]
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים מחבר realtek HD audio outputנ.ב. בטאב voice , לא מצליח לשנות את זה..זה נשאר ריק גם אחרי שאני עושה OK ופותח מחדש...
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים אולי יש דרייברים יותר חדשים או משהו? למרות שלא נראה לי שזה זה. מצטער, אני לא יודע.
פורסם 2008 באוגוסט 617 שנים מחבר עידכון: התקנתי מחדש את K-Lite Codec Pack, במהלך ההתקנה הוא גילה שיש בעיה בערכי הסאונד ברגסטרי ותיקן אותם. עכשיו הכל עובד תודה על העזרה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.