פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים נו חזרתי בשביל לראות עדכון והייתה לי הרגשה שלא תעדכן כלום בוא תספר לכולנו איך נגמר הסיפור עם הדובים. תזכורת: בפעם האחרונה ששמענו מידידנו, אחרי 5 שבועות הוא עדיין חיכה ל "שבוע הבא" (לפני שבועיים) כי אז הבטיחו לו (בפעם המשהו כדבריו) ש"רוב החלקים בחנות, זה יוצא אלייך בימים הקרובים". הכדור שלך EAD ידידי.
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים .. הוא קיבל את המחשב מזמן, קרא את הפוסט הראשון שלו.לא משנה, לא קראתי נכון. :-X
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מחבר קיבלתי המחשב מזמן!!!אתה מוזמן להסתכל בשרשור של "תראו לנו את המחשב שלכם" או משהו כזהולראות תמונות, ותגיד לי יפה להתחדש ;D
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים אז תכתוב איך הכל נגמר כמה עוד חיכית כי היית אמור לעדכן פה אתה יודע ותביא לינק, מה זה "לך תחפש ?!" . . . :s05:
פורסם 2008 באוגוסט 1817 שנים מחבר http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=291245.840 סוף העמוד כמעט (תגלול למטה) יש מלא תמונות
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים מחבר כן ממש נחמד!!! רק שיש לי שני עכברים עכשו - הרייזר DA והרייזר לקסיס וקשה לי לבחור
פורסם 2008 באוגוסט 1917 שנים אני חושב שמיצינו, אם יש לך שאלות לגבי עכברים אתה מוזמן לפתוח תראד בפורום ציוד היקפי.ננעל.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.