עבור לתוכן

בעיה נורא מוזרה ומעצבנת, האינטרנט נתקע בזמן העלאת קבצים לאינטרנט

Featured Replies

פורסם

בזמן שאני מנסה להעלות תמונה לפורום הזה או לפורום אחר (קורה לעיתים נורא קרובות בזמן האחרון) פתאום ה-FF שלי פשוט מראה לי כאילו היא מעלה את

הקובץ אבל בעצם לא קורה כלום, ומאותו רגעו האינטרנט נלא מגיב.

אני לא יכול להכנס לאתרים דרך האקספלורר, לא דרך FF וברגע שאני יוצא מ-FF היא לא נכבת ב-TASK MANAGER שם היא עוד פועלת על 54 אחוז מה-CPU שזה מטורף!!!!

אני באמת לא יודע איפה הבעיה. יש לי FF 3.0.1 וזה קרה לי גם בגירסה לפניה (עידכנתי גירסה שלשום)

אנטי וירוס יש לי נוד32 ופירוול OUTPOST.

אשמח לעזרה.

מוזר שזה קורה אך ורק שאני מנסה להעלות קובץ.

פורסם

תנסה להעלות עם האקספלורר בשביל לראות אם הבעיה היא מצד הרשת\תוכנות אבטחה או מהדפדפן עצמו.

כשאתה נתקל בבעיה תסתכל על ניטור מצב הרשת (אם דרך מנהל המשימות, דרך PERFMON או דרך תוכנה צד שלישי כמו NETLIMITER) ותראה אם העלאה באמת נעצרה.

פורסם
  • מחבר

תנסה להעלות עם האקספלורר בשביל לראות אם הבעיה היא מצד הרשת\תוכנות אבטחה או מהדפדפן עצמו.

כשאתה נתקל בבעיה תסתכל על ניטור מצב הרשת (אם דרך מנהל המשימות, דרך PERFMON או דרך תוכנה צד שלישי כמו NETLIMITER) ותראה אם העלאה באמת נעצרה.

זה קורה לי רק שאני מנסה להעלות דרך הפיירפוקס.

ואיך אני רואה ב-Perfmon ? [br]פורסם בתאריך: 7.08.2008 בשעה 17:23:23

ניסיתי עכשיו דרך אקספלורר והוא גם לא הצליח להעלות ותקע לי את האינטרנט.[br]פורסם בתאריך: 7.08.2008 בשעה 17:31:47
לבינתיים הבעיה נפתרה אני מקווה לחצתי בגוגל Outpost Uploading Files Problem והנושא הראשון פתר לי את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים