עבור לתוכן

שרון: כשאתה אומר כן, למה אתה מתכוון?

Featured Replies

פורסם

את האמת ששרון ממש הפתיע אותי, כשהחל "לפעול" למען שלום בישראל, משפחתי מעולם לא הצביע לשרון (לא שאנחנו מתכוונים להתחיל עכשיו), אבל, לפתע - פניו של שרון השתנו. הוא מתבטא כאיש שמאל לפתע, מדבר על פינוי התנחלויות, וויתורים כואבים, ושאר פשרות שונות.

רבים שואלים אותי (מכיוון שאני ידוע כאחד מהשמאלנים היחידים בשכבה) - נו, מה אתה אומר על שרון? ואני עונה: שרון הוא מלך בלסבן אנשים. עד שזה לא חתום - והוא - מת, אני לא מאמין לאף מילה שלו. בכל אופן, אולי הוא מסבן גם אותי? המצב מעניין כרגע... מה דעתכם?

פורסם

אני מכיר איזה אחד יותר ימני מחירות הוא יכל להיות המאסטר הרוחני של קאנא (אני מקווה שזה השם שלו אני לא זוכר...) הבן אדם שונא ערבים בדם!!!

צריך להפגיש אותכם יהיו מכות רצח!! סתם צוחקים, דוגרי- לפי דעתי שרון הוא בובה של בוש ואבו מאזן הוא בובה אחרת של בוש וכל העולם זה בית בובות אחד גדול בניצוח של W.BOOSH

פורסם
  • מחבר

לג'ורג' בוש יש אינטרס ברור לשלום במזרח התיכון, אם אבו מאזן ושרון הם בובות שלו - איך זה שעוד אין פה שלום?

פורסם

זה ישמע רע אבל זה מה שאני חושב ומקווה.

אני חושב ששרון יודע שהתהליך יכשל, ובגלל זה הוא "מוכן" לותר על כלכך הרבה ויתורים.

הוא קובר את האגו שלו, ומציע הכל

כשהתהליך יכשל באשמת הערבים, יהיה לו ולנו קרדיט גדול מצד האמריקאים וכל העולם שהישראלים רוצים שלום והפלסטינאים לא.

עכשיו כולם חושבים הפוך

(כמובן שהוא לא יכול להגיד מה שהוא חושב בלב כי אז הוא הורס את הכל..)

ואני מקווה שהוא פועל ככה. למה? כי לי אין אמון בהנהגה הערבית וביכולת לעשות איתם שלום בצורה כזאת.

בכל מקרה, עכשיו הכדור אצל הפלסטינאים. יש להם צאנס לשמור על התהליך (שזה אסון מבחינתנו, זה לא פשרה, זה ויתור על הכל)

בכל מקרה הכדור במגרש שלהם, ושרון גםאם הוא רוצה לא יכול להכשיל את התהליך כי הוא מחויב לתוואי של מפת הדרכים וכתוב שם בדיוק מה מותר לו ומה אסור, ולא מותר לו כלום.(כולל נטרולם של טרוריסטים שמאימים עליך ועליי)

פורסם
  • מחבר

אני מסכים איתך בנושא הזה com.

פורסם

זה ישמע רע אבל זה מה שאני חושב ומקווה.

אני חושב ששרון יודע שהתהליך יכשל, ובגלל זה הוא "מוכן" לותר על כלכך הרבה ויתורים.

הוא קובר את האגו שלו, ומציע הכל

כשהתהליך יכשל באשמת הערבים, יהיה לו ולנו קרדיט גדול מצד האמריקאים וכל העולם שהישראלים רוצים שלום והפלסטינאים לא.

עכשיו כולם חושבים הפוך

(כמובן שהוא לא יכול להגיד מה שהוא חושב בלב כי אז הוא הורס את הכל..)

ואני מקווה שהוא פועל ככה. למה? כי לי אין אמון בהנהגה הערבית וביכולת לעשות איתם שלום בצורה כזאת.

בכל מקרה, עכשיו הכדור אצל הפלסטינאים. יש להם צאנס לשמור על התהליך (שזה אסון מבחינתנו, זה לא פשרה, זה ויתור על הכל)

בכל מקרה הכדור במגרש שלהם, ושרון גםאם הוא רוצה לא יכול להכשיל את התהליך כי הוא מחויב לתוואי של מפת הדרכים וכתוב שם בדיוק מה מותר לו ומה אסור, ולא מותר לו כלום.(כולל נטרולם של טרוריסטים שמאימים עליך ועליי)

GO COMI GO COMI GO COMI

אני מסכים איתך לגמרי ואני עדיין חושב ששרון ואבו מאזן הן בובות של בוש ועדיים אין שלום כי זה טיפה יותר מסובך מזה

פורסם

את האמת ששרון ממש הפתיע אותי, כשהחל "לפעול" למען שלום בישראל, משפחתי מעולם לא הצביע לשרון (לא שאנחנו מתכוונים להתחיל עכשיו), אבל, לפתע - פניו של שרון השתנו. הוא מתבטא כאיש שמאל לפתע, מדבר על פינוי התנחלויות, וויתורים כואבים, ושאר פשרות שונות.

רבים שואלים אותי (מכיוון שאני ידוע כאחד מהשמאלנים היחידים בשכבה) - נו, מה אתה אומר על שרון? ואני עונה: שרון הוא מלך בלסבן אנשים. עד שזה לא חתום - והוא - מת, אני לא מאמין לאף מילה שלו. בכל אופן, אולי הוא מסבן גם אותי? המצב מעניין כרגע... מה דעתכם?

"הוא מתבטא כאיש שמאל לפתע":

להזכירכם ה-"שלום" הוא לא מונופול של השמאל הישראלי.שלום עושים אבל לא בכל מחיר. גם התהליך הנוכחי יכול להכשל, ואם יהיה באמתחתם נשק רב יותר אני מניח שמצבינו יהיה גרוע מהאינתפאדה של שנת 2000. הכל תלוי במה ניתן להם, ועל מה יתפוצץ הסכם השלום הנוכחי(אולי דרישה לעכו, יפו, חיפה ועוד התנחלויות אחרות - באר שבע).

פורסם

יהודה, יש הבדל בין ההצהרה הרגילה שלו "אנחנו מוכנים לויתורים כואבים (שרק הוא יודע אותם)" לבין "הכיבוש משחית".

פורסם

אני מסכים עם COM, שרון יודע שאבו-מאזן won't go through with it.

אז הוא מסבן את בוש ואומר "בסדר, אין בעייה" מצד שני שרון יהיה בבעייה אם אבו-מאזן יילך על ההסכמים ויתחיל לפעול כנגד הטרור וימלא את צידו בהסכמים.

אני אישית מוכן לוותר על התנחלויות וכל אילה, אבל אני יודע מניסיון שהפתלשתינאים לא מעוניינים בשלום איתנו ורוצים ת'מדינה שלנו לעצמם, ככה שאם ההסככן הזה ייתממש, אמן, אבל מניסיון עם שכנינו החביבים, אין מצב!

פורסם

קצת סאטירה זולה:

sharon20a.jpg

פורסם

קצת סאטירה זולה:

sharon20a.jpg

עם זה אני מסכים! ;D

פורסם

מישהו אולי יכול להסביר לי איך, פתאום, אחרי שנתיים של מצב מלחמה, תוך שבוע פתאום כולם מדברים עם כולם, הפלסטינים עומדים להכריז על הפסקת האינתיפאדה, שרון מוכן לוויתורים מאד כואבים מבחינתו (אל תשכחו - זה שרון, האיש שהמציא את ההתנחלויות!)...

מה הולך פה?

ומשהו אחר אבל קשור -

להגיד "שרון/אבו-מאזן הוא בובה של בוש" זה אדיוטי, אנחנו קיימים כאן, אך ורק בזכות העמידה של האמרקיאים מאחורינו, ובל נשכח את העובדה שיש לנו כלכלה מערבית (אמנם מדשדשת, אבל קיימת) ולא של מדינת עולם שלישי, אך ורק בזכות המיליארדים שזורמים אלינו כל שנה מהאמריקאים.

זה נשמע כאילו האמריקאים נתנו איזו הבטחה, או אולי איום, (כלכליים או בטחוניים) שהקפיצו פה את כל המנהיגם על הרגלים וגרמו להם לרוץ קדימה כמו מטורפים אחרי שהם זחלו אחורה במשך שנים.

בניגוד לדעת הרוב כאן בת'רד (שאני בזהירות מנחש שעוד לא טעמו את טעמו של צה"ל), אני מקווה ששרון לא עובד על אף אחד בעיניים, כי המילואים שלי מתקרבים ואין לי כוח לבלאגנים שהיו שנה שעברה (זוכרים מה היה בפסח לפני שנה? צוי 8 לכווולם... 3 פיגועים ברצף ושאר מיני מטעמים)

פורסם

או'קי , אני לא ממש מעודכן בחדשות בזמן האחרון.

מישהו יכול אולי להסביר מה בדיוק שרון מתכוון לתת לערבים?

וההתנחלויות שאנשים שלנו גרים שם... הם שיכיים לערבים לו? אז מה הבעיה כאן.. שיתנו להם

:\

פורסם

זאת פשוט כניעה לטרור.

לא צריך לעשות משא ומתו עם הטירור צריך פשוט לחסל אותו מהשורש! אני לא מבין מה קרה לשרון כאילו הרוח של פרס ניכנסה בו. אבל זה מוזר מאוד יכול להיות שבוש תופס אותו בביצים. אנחנו צריכים להרגיש גאים! הטירוריסטים נתו לנו הפסקת אש אנחנו צריכים להודות להם. :AR15:

זה פשוט מראה לעם הפלשתיאני שטרור משיג השגים! אסור אסור! לדבר איתם בכלל! פשוט לתת להם עובדה! אתם לא מתכוונים להיכנע אנחנו ניכנסים בכם! כמה מטוסים ואין יותר חמאס. והמודעין של ישראל יתפוס את הנבלות שירדו למחתרת. וערפאת הוא מספר 1 לחיסול.

כל הממשלה הזאת משוחדת! ולפי מה שאני רואה היא הולכת ליפול וקשה! וכל המדינות בעולם במיוחד צרפת אמן שיפול עליה אטום מעיראק! מדברות הרבה אבל הם לא במצב שלנו הם לא מרגישים מה הולך בישראל. במיוחד שהעיתנאות היא פרו פלשתיאנית הם מראים להם את הקטעים שהם רוצים להראות. אז להראות את הפלשתיאנים במצב קשה ובוכים ובעוני. כואב הלב . אבל שיכנסו לדירה של מוחמד ממול ויראו אותו ואת החברים שלו מכינים מטען ומלמדים אותו איפה להיות ומה לעשות בשביל מקסימום אבדות.

כל הכבוד לצה"ל שמגן עלינו!

אני מתבייש בגושי השמאל שנחלש מיום ליום! שמראה את ישראל כרוצחת שהרוצח האמיתי יושב במוקטע עם החברים שלו (מבוקשים שערפאת מגן עליהם) וחושב איך להעביר את הכספים שהוא מקבל מישראל ומארה"ב ועוד מדינות תומכות ולהעביר אותם לאירגוני טרור.

פורסם

אני אגיד לך למה שרון מתכוון כשהוא אומר כן! (vega שמאלני וחבל)

הוא מתכוון לתפריט שמביאים לו במסעדה, מראים לו אותו והוא אומר כן :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים