עבור לתוכן

ipod touch כדאי?

Featured Replies

פורסם

שלום, כבר כמה זמן אני רוצה לקנות IPOD TOUCH, ואני מתלבט אם כדאי לי בכלל, אני לא רוצה את הiphone החדש ב600 דולר וממש לא רוצה אותו ב200 אבל לשלם זיליון דולר בתשלומים לat&t אז ipod touch נראה כמו הפיתרון הכי טוב (כמובן שאני אנסה לקנות מחו"ל ב300 דולר במקום פה ב2000 שקל)

עזרה?

פורסם

שלום, כבר כמה זמן אני רוצה לקנות IPOD TOUCH, ואני מתלבט אם כדאי לי בכלל, אני לא רוצה את הiphone החדש ב600 דולר וממש לא רוצה אותו ב200 אבל לשלם זיליון דולר בתשלומים לat&t אז ipod touch נראה כמו הפיתרון הכי טוב (כמובן שאני אנסה לקנות מחו"ל ב300 דולר במקום פה ב2000 שקל)

עזרה?

באמת אין שום טעם שתשלם יותר רק בשביל האפשרות של שיחות...

פורסם

למה לא קריאטיב X-FI ?

יותר איכותי פחות "גימיקי"

וזול יותר...

פורסם
  • מחבר

אין לי מושג מה זה X-FI אבל באתר של קריאטיב זה ממש לא mp3\4

ד"א, יש לי כבר 3 שנים ipod nano שמתחיל לגסוס והזיכרון כבר לא מספיק לי (דור ראשון של נאנו, גיגה מסכן חחח) אז אני חשבתי להישאר נאמן לאפל (האייטונס לא כזה נוראי כשמבינים איך הוא חושב)

פורסם

למה לא קריאטיב X-FI ?

יותר איכותי פחות "גימיקי"

וזול יותר...

אתה מתכוון ל ZEN ?

פורסם

לא הוא התכוון ל X-FI הנגן החדש של Creative.

אבל זה לא ממש PMP יש לו מסך של 2.5 אינץ' שלא כל כך מתאים לצפייה בוידיאו.

לפי דעתי עדיף ללכת על ה iAudio a3 או archos 605

פורסם

ה IPOD TOUCH זה הבסט שאתה יכול ליקנות אגב 2000 שקל זה עם האחריות של היבואן הרישמי

אתה יכול ליקנות אותו בלי אחריות של היבואן ב 1190

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6355

אגב לאחי יש אותו והיא מרוצה מאוד אבל הוא נישרט מאוד מאחורה אז מומלץ ליקנות לו מגן סיליקון

פורסם

אם אתה סגור על הTouch, אז כדאי שתחכה לגרסא החדשה שלו האמורה לצאת בסוף ספטמבר.

פורסם
  • מחבר

אם אתה סגור על הTouch, אז כדאי שתחכה לגרסא החדשה שלו האמורה לצאת בסוף ספטמבר.

איך באתר של apple לא מוזכר כלום? מה תכלול הגרסא הזאת? שינויים רציניים או רק עדכון תוכנה ? (שוב)

ה IPOD TOUCH זה הבסט שאתה יכול ליקנות אגב 2000 שקל זה עם האחריות של היבואן הרישמי

אתה יכול ליקנות אותו בלי אחריות של היבואן ב 1190

http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=6355

אגב לאחי יש אותו והיא מרוצה מאוד אבל הוא נישרט מאוד מאחורה אז מומלץ ליקנות לו מגן סיליקון

דוגרי, לא היה לי מושג שאפשר לקנות בלי אחריות.... ובמחיר של אחריות קונים עוד מכשיר חדש חח.

אבל אני לא ממש סומך על KSP, לא מכיר אותם. למישו יש דעה עליהם?

פורסם

דוגרי, לא היה לי מושג שאפשר לקנות בלי אחריות.... ובמחיר של אחריות קונים עוד מכשיר חדש חח.

אבל אני לא ממש סומך על KSP, לא מכיר אותם. למישו יש דעה עליהם?

KSP ממש סבבה קניתי אצלהם מחשב לא היה שום בעיה והם הביאו לי את המחשב מאוד מהר בלי שום בעיות (יש להם סניפים בכול הארץ)

ואם עדין לא תן חיפוש בזאפ יש שם מלא חנויות שמוכרות בסביבות המחיר הזא

פורסם

היבואן זה iDigital...

פורסם

איך באתר של apple לא מוזכר כלום? מה תכלול הגרסא הזאת? שינויים רציניים או רק עדכון תוכנה ? (שוב)

באתר של אפל אף פעם אין פרטים לגבי מכשירים עתידיים. יש שמועות מאוד חזקות לגבי מכשיר חדש לגמרי (חומרתית).

מה גם שזה די הגיוני, עבר יותר משנה וחצי (אם לא יותר) מאז יציאת הTouch הראשון.

פורסם

זה לא כזה הגיוני.... תראה את ההבדלים בין אייפוד נאנו דור ראשון לשני...

פורסם

התכוונתי שהגיוני שיוציאו בקרוב touch חדש.

כימעט בוודאות אני יכול להגיד שהולך לצאת touch חדש, ללא שום קשר לשמועות. משום שאם מסתכלים על FW 2.0, ניתן לראות שיש בו יזכור ל ipod 2,1 בעוד שהאיפוד הוכחי סומן את כה כipod 1,1.

חוץ מזה, לפי ההגיון שלי יהיה שינוי חומרתי, כי שינוי תוכנתי היה לא מזמן (2.0) ויצא כבר 2.1 לבטא טסטרים.

פורסם

תכלס אין הרבה שהם יכולים להוסיף לטאץ', אולי GPS ומצלמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים