עבור לתוכן

כיסא חדש למחשב

Featured Replies

פורסם

יש לי כיסא גנרי מעור והוא פשוט מעולה גם אם אני מזיע פצצות אן שום ריח מהכיסא וכלום קל לשתוף אותו .. סתם ניגוב קל

כבר כמה שנים ואני יושב עליו המון .. ואפעם לא היו לי כאבי גב ממנו .. גם אם אני יושב עליו כמו ערס

מה שהכי מוזר הוא זה ששני הדיקטים שלו ישרים ועליו מולבש ריפוד בלי שום צורה סתם כמעט שטוח

קיצר שווה .. אעלה תמונה בהזדמנות

• תגובות 40
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בלי לנסות אותו? :-X

פורסם

כמובן! זה הכי טוב! בקניה קבוצתית אתה משיג ת'מוצרים בהכי זול ואז קולט שקנית כיסא ונדפקת כי לא ניסית אותו ואתה אומר לעצמך שהוא אשכרה נוח כדי לשכנע את עצמך שלא זרכת ת'כסף לפח. אחרי שבוע אתה זורק אותו ברחוב ואיזה הומלס פירק אותו והפך אותו למזרן.

בנוגע לכיסאות עור למינהם- יש להם כמה בעיות, אחד זה הדביקות שלהם- הם דביקים שכאלה לפעמים. השני זה שאם יש לך חור בכיסא הוא רץ והלך הכיסא. שלישי זה שעור לא נושם ככה שזה לא נוח כל כך..

וכמו שאמרו פה, באמת שחשוב להשקיע במזרן טוב וכיסאות טובים ודברים יום יומיים שחשובים לבריאות.

ואנצל לרגע ת'תרד הזה לשאלה שתמיד עניינה אותי- מה עושים במקרה של זוג נשוי שאחד אוהב ת'מזרן רך מאוד והשני קשה? מה עושים במקרה כזה? מזמינים מזרן מיוחד חצי חצי? :smile1:

ובנוגע לתיקים- רק ג'אנספורט! אומנם טיפה יקרים לדגמים הגדולים שלהם (300 שקל) אבל ת'אמת שזו רכישה מצוינת שביצעתי! התיקים חזקים ולא נקרעים ויש אחריות לכל החיים! ככה שאם אני אצרתך עוד תיק הוא של ג'אנספורט..

בקיצור- כמו שאני אומר לאנשים, הכסף שלכם- תחליטו מה אתם רוצים לעשות איתו ותהנו! ;)

פורסם

בלי לנסות אותו? :-X

+1.

פורסם

לא יודע מה איתכם, אבל הסרטון הזה קנה אותי לגמרי..

פורסם

כמובן! זה הכי טוב! בקניה קבוצתית אתה משיג ת'מוצרים בהכי זול ואז קולט שקנית כיסא ונדפקת כי לא ניסית אותו ואתה אומר לעצמך שהוא אשכרה נוח כדי לשכנע את עצמך שלא זרכת ת'כסף לפח. אחרי שבוע אתה זורק אותו ברחוב ואיזה הומלס פירק אותו והפך אותו למזרן.

בנוגע לכיסאות עור למינהם- יש להם כמה בעיות, אחד זה הדביקות שלהם- הם דביקים שכאלה לפעמים. השני זה שאם יש לך חור בכיסא הוא רץ והלך הכיסא. שלישי זה שעור לא נושם ככה שזה לא נוח כל כך..

[glow=red,2,300]זה במקרה וקנית כיסא לא איכותי, בכיסא איכותי העור נושם ולא נדפק בכלל לגוף.

לדוגמה: יש ספות ב 4000 שקל מעור ויש ספות עור של אולטימה ב 20000 שקל.

נראה אותך זורק מילה רעה על העור של אולטימה.

אבל מצד שני, נראה אותך משבח את העור בספות הזולות.[/glow]

וכמו שאמרו פה, באמת שחשוב להשקיע במזרן טוב וכיסאות טובים ודברים יום יומיים שחשובים לבריאות.

ואנצל לרגע ת'תרד הזה לשאלה שתמיד עניינה אותי- מה עושים במקרה של זוג נשוי שאחד אוהב ת'מזרן רך מאוד והשני קשה? מה עושים במקרה כזה? מזמינים מזרן מיוחד חצי חצי? :smile1:

[glow=red,2,300]כן, יש דבר כזה.

אבל יש גם מזרן מיוחד בהתאמה אישית, שעשוי מקשה אחת אבל כל צד מחומר ומבנה שונה.[/glow]

ובנוגע לתיקים- רק ג'אנספורט! אומנם טיפה יקרים לדגמים הגדולים שלהם (300 שקל) אבל ת'אמת שזו רכישה מצוינת שביצעתי! התיקים חזקים ולא נקרעים ויש אחריות לכל החיים! ככה שאם אני אצרתך עוד תיק הוא של ג'אנספורט..

[glow=red,2,300]מה זה קשור פה?

אבל אני מסכים איתך :xyxthumbs: [/glow]

בקיצור- כמו שאני אומר לאנשים, הכסף שלכם- תחליטו מה אתם רוצים לעשות איתו ותהנו! ;)

פורסם

בדיוק לפני שבוע קניתי כיסא חדש מאופיס דיפו.

עלה לי600 ש"ח והוא סופר נוח (בתור אחד שהחליף הרבה כיסאות בחיים שלו) יש לו גב גבוה,ריפוד מחורר כזה מבד וידיות מתכוונות.

תמיכה לגב התחתון פשוט נהדרת ואם אתה בנאדם גבוה כמוני (182 ס"מ) זה בכלל תענוג.

http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000ANbdcywJJ596YPnl1Y0l-8q:12bbi68k5?id=536110&pr=QJ5&N=2%2031839%2030182&sgID=13

יש גם בצבע שחור עד כמה שזכור לי

בתור אחד שיושב על כסא כזה הרגע, הוא נוח בהתחלה אבל אחרי שעובר הזמן והריפוד "שוקע" לאט לאט (כי זה ספוג) הוא מתחיל להיות ממש לא נוח. גם הידיות נשברות אם במקרה מעיזים להישען עליהן (קרה לי ולחבר שלי).

זה הכסא הבא שלי: xxx-xxx-L-web(18).jpg

צרעה דגם "ארז". יש באופיס דיפו. נוח, אוורירי גם אפשרות לכיוונון התמיכה לגב התחתון ומשענת לראש. החסרון? 1800 שקל.

פורסם

לא כל הכיסאות כאלה, יש לי בבית 3 כיסאות כאלה מוואלה שופס שמחזיקים מעולה ואם התוכי אינעל אחותו לא היה מוצא את העור טעים הם היו כמו חדשים גם היום

אתה אומר את זה עכשיו, אבל כשיקרה לתיק משהו לך תחפש אותם עם האחריות

• 1 חודש מאוחר יותר...
פורסם

הקפצה.

בעקבות ההמלצות שלכם אני מניח שאכנס לאופיס דיפו לפני שאקנה כסא. בנתיים הסתובבתי בכמה חנויות וישבתי על מספר כיסאות במחירים משתנים. הכי נוח שגם מרגיש פונקציונאלי לעבודה מול מחשב, היה כסא שדומה לזה שבקישור http://www.gamaoffice.co.il/products/33216. בתוספת ידיות מתכוונות הוא עולה 450 ש"ח.

מה שמעניין, שנוכחתי לדעת עד כמה חשוב לשבת על הכסא לפני הקניה, כי כסא שנראה ממש אותו הדבר יכול להיות מאוד לא נוח...

פורסם

כמה חשוב לשבת על כיסא לפני שקונים?

בערך כמו שחשוב למדוד בגדים לפני שקונים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים