עבור לתוכן

כיסא חדש למחשב

Featured Replies

• תגובות 40
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

נראה משרדי ולבן מדי לטעמי,אבל אחלה ידיות והוא גם נראה נוח

תתחדש :xyxthumbs:

פורסם

תאמת זה נראה די נוח, שזה מה שהכי חשוב בכיסא (תמיד רציתי כזה כיסא מיוחד למשחקים כמו שמוכרים בבאג ב700 שקל, מעניין אם זה באמת שווה את זה).

והוא גם לא מכוער, הוא נראה בסדר

פורסם

במחיר הזה סביר להניח שזה זבל.

גיסי קנה כיסא משרדי באותו מחיר והוא נשבר תוך כמה שבועות בודדים

פורסם

אני קנתי לפני שנה כיסא מנהלים עם גב גבוה בACE ב220 שקל ואני מאוד מרוצה ממנו. הוא נראה כמו הכיסאות היוקרתיים האלו שעולים בסביבות ה700 שקל.

אני ממליץ לך לקנות בACE.

פורסם

רק עצה קטנה...

כדאי לשקול את זה: http://www.hermanmiller.com/CDA/SSA/Product/0,,a10-c440-p8,00.html

זה אולי כיסא העבודה הטוב בעולם. מופת של עיצוב והנדסת אנוש, תוצאה של שנים של מחקר ופיתוח בשיתוף עם אורטופדים.

ולא, אני לא עובד עבור החברה. רכשתי הכיסא, ולא ארצה לשבת על כיסא אחר. נוח בצורה מדהימה, אפשרויות כוונון עד לפרט האחרון, למשל מן לוחית כזו שמכווננים אותה בהתאם לשקע הטבעי של הגב התחתון, ועכשיו זה פשוט מתבקש מבחינתי. ו הוא גם מעוצב להפליא. כולל הרבה תכונות גאוניות קטנות שעושות את הכיסא הזה לענק (לדוגמא - אין ריפוד, מדופר באריג בד מאוד מאוורר, לא מזיעים בכיסא הזה). הוא עולה הרבה, אבל יש אחריות ל- 12 שנים (!), וזה אומר יותר מכל שהחברה (שהיא מעולה ובעלת שם בעצמה) מאמינה במוצר הזה, ושהוא מאוד איכותי ואמין. על בריאות לא מתפשרים. בנוסף, יש לו ולחברה אג'נדה אקולוגית, שזה תמיד טוב.

פורסם

כמה עולה התענוג לישבן?

פורסם

המון...

בסביבות ה 5K אני חושב...

פורסם

אני קניתי כסא ב-600 ש"ח והוא נשבר לי תוך חצי שנה, לפי דעתי הפגם היה בתכנון של הכיסא שלי , הפלטה של המושב עצמו עשויה מדיקט עץ דיי דקט ושם הכיסא נשבר.

לפחות לכסא יש אחריות של שנה ואני עוד כמה ימים יקח אותו לתיקון (בתקווה שהאחריות תכסה את זה ) .

לפי דעתי עדיף לקחת כסא שמיוצר בארץ בגלל שבדרך כלל יותר קל לממש את האחריות וגם נותנים לפעמים אחריות יותר מורחבת לכיסאות תוצרת הארץ.

דרך אגב זה הכיסא שקניתי: http://www.officedepot.co.il/catalog/catalogSku.do;jsessionid=0000xAw_lCEjBIU02-pPXwT5bC_:12bbi68k5?id=536110&pr=QJ5&N=2

פורסם

לקנות כיסא דרך האינטרנט זה כמו לקנות כלה אוקראינית.

אתה לא יודע מה תקבל, אבל אתה תקנה בכל זאת כי אתה לא יכול להרשות לעצמך שום דבר אחר.

תלך לחנות ותראה

פורסם

מנסיון אני יודע שכל הכיסאות מנהלים הזולים האלה רק נראים טוב, אבל הם עשויים מחומרים זולים ואיכות בניה ירודה.

הם גם לא ממש נוחים, ולא יעבור הרבה זמן עד שתתחרט שקנית את זה.

מצד שני ב200 שקל לא הפסדת הרבה.

פורסם

O_o

היה פה דיון לפני כמה זמן של רועי, הציעו לו את הכיסא הזה ואני זוכר שהם דיברו על סביבת מחיר כזו...

בטוח שזה אותו אחד?

עריכה: זה ממש(ממש)ממש(ממש) ממש לא אותו כסא...

לא כתוב שם בשום מקום הרמן מילר, את הדגם של הכיסא הזה והוא לא נראה אותו דבר...

זה לא זה...

אבל יש סיכוי שהוא נחמד..

פורסם

מצטער להגיד לך אבל גיסך סתם שמן.

אני כבר 6 שנים (לא מגזים) על כיסא של 200 שקל שקניתי בהום סנטר והוא עדיין במצב טוב.

פורסם

גיסי לא שמן :'(

הכסא באמת נוח?

ובכל מקרה יש יוצאי דופן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים