פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים כבר התרגלתי שקשה להשיג ביצים סטנדרטיות במחיר רגיל. כשאני מוצא אותם המחיר הוא 9.99 ש"ח. כאן http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3577619,00.htmlרואים שהמחיר למספר 2 הוא 7.6 ש"ח לתבנית של 12 בצים.האם עובדים עלינו?
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים המחיר אצלנו זה 11 שקל לביצים הכי רגילות שיש ואתה עוד מתלונן? :lol: מאיפה אתה?
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים גם 12 שקל בערך על מס' 2בכלל, מס' זה הכי טוב, ל1 יש קליפה דקה מדי, ו3 קטןהמוכר אצלנו לוקח בערך שקל וחצי הבדל בין כל מספר, אז פעם אחת הוא ראה אותי מפשפש לו בביצים ומחפש מס' 2, אז הוא שואל אותי "בשביל מה דווקא מספר 2? הכל אותו דבר"אה כן?!?! אז למה אתה עושה שקל וחצי הפרש בין כל מספר?!?!!1 אה ינבלה!אני לא מבין את הקטע של ביצי חופש, כמה הבדל כבר יש?
פורסם 2008 באוגוסט 417 שנים מחבר חחחיש כאן 2 בעיות1 אין זמינות של הביצים הרגילותתארו לעצמכם שאתם רוצים לקנות לחם רגיל, ויש רק לחם ב 15 ש"ח2מחיר מופקענחזור לדוגמת הלחם, הייתם משלמים על הלחם הרגיל עוד 5 ש"ח רק בגלל שלמוכר מתחשק?הרי בשביל זה אמור להיות פיקוח לא?
פורסם 2008 באוגוסט 517 שנים הפיקוח הוא על מוצרים מסוימים (לדוגמא - יש פיקוח על יוגורט 4.5% אבל לא על 1.5% לכן יש כזה הבדל במחיר בינהם).לא ניתן להכריח בעל מכולת להחזיק מוצרים מסוימים והרבה בעלי עסק לא מחזיקים מוצרים בפיקוח שמתח הרווחים עליהם קטן.הפתרון הוא פשוט לא לקנות. אפשר לחיות בלי ביצים (ביצי תרנגולת) כמה ימים עד שעורכים קניות מרוכזות במקום גדול או בשוק, אפשר גם לאפות לחם בבית, זה כיף, הרבה יותר טעים ובריא ולאחרונה גם זול יותר (אני משתמש בקמח יעודי ולא זול ללחם ויוצא לי 10-15 ש"ח לשתי כיכרות לחם שיפון. לא סופר את הזמן, כי מבחינתי זה תחביב).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.