עבור לתוכן

שאלה לגבי תוכנות לגיבוי ושחזור

Featured Replies

פורסם

שלום רב,

אתמול התפרסמה באחד העיתונים סקירה על התוכנה NORTON GHOST. לדברי כותב המאמר, מדובר בתוכנה יעילה מאוד ביצירת גיבויים למחשב, ואף פשוטה וידידותית למשתמש.

האמת שכבר מזמן רציתי תוכנה כזו, שתוכל לשחזר את המחשב למצב הקיים, במקרה של קריסת הדיסק, או אחרי פרמוט והתקנה מחודשת של ווינדוס באופן יזום.

התקשרתי לתמיכה של סימנטק, כדי לברר מספר דברים, אך לפני ששאלתי אפילו שאלה אחת, נאמר לי במפורש, שתוכנה זו דורשת מיומנות טכנית מאוד גבוהה, ולכן היא לא מומלצת למשתמש הממוצע.

השאלה שלי- האם זה אכן כך, והאם יש תוכנה אחרת (גם אם היא בתשלום) שיודעת לשחזר את המחשב למצב הקיים, שהיא לא פחות יעילה מ- NORTON GHOST , והיא כן ידידותית, ופשוטה לשימוש?

תודה רבה

פורסם

זה תלוי..על מנת לשחזר/לגבות אתה לא צריך להיות גאון..זה די פשוט...

מה גם שלדעתי מבחינת ממשק ותפעול כולל עדיף כבר Acronis True Image Home ...יותר נוחה/פשוטה/קלה...

פורסם

מה גם שלדעתי מבחינת ממשק ותפעול כולל עדיף כבר AcronisTrueImageHome ...יותר נוחה/פשוטה/קלה...

פורסם
  • מחבר

מה גם שלדעתי מבחינת ממשק ותפעול כולל עדיף כבר AcronisTrueImageHome ...יותר נוחה/פשוטה/קלה...

תראה, לגבי גיבוי באופן כללי, אין לי בעיה. יש לי שני דיסקים קשיחים, כך שכל החומר שיש לי על המחשב, נמצא גם שם, מגובה ושמור מכל צרה.

אבל זה עדיין לא "יפטור" אותי מכל העבודה המפרכת של התקנה וקינפוג מחדש של כל התוכנות והמקודדים, במקרה של פרמוט המחשב.

לכן, השאלה היא, האם התוכנה הזו שאתה מציע (Acronis True Image Home ) , יודעת לשחזר את המחשב ,בדיוק למצב שבו הוא נמצא כרגע.

אגב, האם עד כמה שידוע לך, יש להם תמיכה ON LINE במקרה שאזדקק?

תודה

פורסם

כן היא המקבילה/מתחרה של הNORTON GHOST....

לגבי תמיכה אני יודע שיש להם איזשהו מוקד/צ'ט כזה..אבל תבדוק באתר שלהם..

http://www.acronis.com/

פורסם

מחזק (לגבי Acronis)! :xyxthumbs:

לגבי תמיכה טכנית, אתה לא צריך תמיכה. זה יותר פשוט מלהתקין Windows.

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה לכם :)

אני באמת אבקר באתר שלהם, ולאחר מכן אחליט בהתאם להתרשמות שלי, וכמובן בשיקול העלויות של התוכנה...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

אני אקח בחשבון גם את התוכנה הזו.

אגב, כבר מזמן שמעתי על GHOST כתוכנה עבור גיבויים ושחזור.

האם הכוונה תמיד ל-GHOST של נורטון, או שיש גם GHOST אחר?

פורסם

GHOST זה שם כולל...אבל לרוב זה בהתייחסות לתוכנה של NORTON... ;D

פורסם
  • מחבר

אם כך זה רק מחזק אצלי את הרושם שמדובר בתוכנה שנועדה יותר עבור משתמשים בעלי רמת מיומנות גבוהה יותר מהממוצע.

אני יודע שה- GHOST היא אחת מבין התוכנות שמומחי המחשב למיניהם, נוהגים לשאת בין כיליהם.. :)

פורסם

GHOST החדש הוא בעצם DRIVE IMAGE של PQ

אני נסיתי הרבה תוכנות כאשר מדובר על מחשב כאשר CDROM&HARD DISK

הם בחיבור IDE הכי טוב ה GHOST הישן שאפשר למצאו בדיסק .HIREN

כאשר מדובר על CDROM&HARD בחיבור מישתמש ב GHOST9 SATA2

פורסם
  • מחבר

GHOST החדש הוא בעצם DRIVE IMAGE של PQ

אני נסיתי הרבה תוכנות כאשר מדובר על מחשב כאשר CDROM&HARD DISK

הם בחיבור IDE הכי טוב ה GHOST הישן שאפשר למצאו בדיסק .HIREN

כאשר מדובר על CDROM&HARD בחיבור מישתמש ב GHOST9 SATA2

צר לי, אבל לא הבנתי כלום ממה שניסית להגיד

זה נשמע לי כמו סינית :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים