עבור לתוכן

ימי הDVD קרובים מתמיד

Featured Replies

פורסם

לא רחוק היום בו לכל אחד מאיתנו תהיה גישה להורדת סרטי DVD מהאינטרנט ,טכנולוגיית הVDSL עוד שנתיים שלוש אצלנו

בנוסף אני מניח שעוד שנתיים שלוש צורבי הDVD יהיו מהירים וזולים יותר.

אז מה אתם אומרים ? האם היום הזה בו ספריית הDIVX שלנו תוחלף על ידי ספריית סרטי DVD מתקרב ובא?

מה דעתכם?

פורסם

heheh

אצלי כבר הוחלפה :>

פורסם

היית רוצה שנתיים, אל תשכח, מדובר בבזק.

בינתיים רוחב פס של 10 mbit תמצא רק באוניבסיטאות.

פורסם

בעעע לחצי מהעולם יש כבר 100mbit ורק אנחנו נתקענו אם חבילה של 1.5mbit במחיר של 10mbit בשבדיה :-X

פורסם

זה בכלל לא משנה, כבר חצי מדינה רואה סרטים דרך VCD צרובים או דרך TVOUT (אפילו בעלי חיבור 56K), דוגמה לתופעה הם אתרי תרגום והדרכה ישראלים שיש הרבה מהם והם רק נעשים יותר ויותר פופולאריים בזמן האחרון(אפילו סרטים ישראלים כבר מופצים)...

נ.ב.

אפילו עכשיו בדפדוף בפורום תוכנות באתר ראיתי ת'ארד שבעליו מבקש מדריך הפיכת סרטי DIVX ל SVCD...

פורסם

אל תשכח שאתה צריך צורב

DVD

בשביל ספריית DVD

וכלכלית ממש לא כולם יכולים להרשות את זה לעצמם.

כרגע אני נהנה לא פחות מ-SVCD,XVID,DIVX

פורסם

ושוב - רק בארץ.

בהרבה מקומות בחו"ל (המזרח הרחוק, ארה"ב) צורב DVD הופך להיות סטנדרט, המחירים ירדו לאללה, בדיוק כמו שכבר אף אחד כמעט לא קונה כאן סתם כונן CD בארץ אלא מוסיף 50-100 ש"ח לDVD.

פורסם

למה תמיד אנחנו מאחרים בכמה שנים לעזאזל !!?!??!?!?!?!

פורסם

זה לא נכון

צורב DVD הוא עוד לא סטנדרט

אפילו בארצות המתקדמות

צורב למחשב הוא עדיין 400 דולר

וצורב לטלויזיה הוא 500

אין הרבה מקומות בעולם שזה מוצר שיש בכל בית...

פורסם

בעעע לחצי מהעולם יש כבר 100mbit ורק אנחנו נתקענו אם חבילה של 1.5mbit במחיר של 10mbit בשבדיה :-X

אני רק יתקן קצת 10mbit בשבדיה עולה 10$ לחודש.

2mbit עולה שם 1$ והכל כלל הכל + זה גם הורדה וגם שליחה.

פורסם

אני רק יתקן קצת 10mbit בשבדיה עולה 10$ לחודש.

2mbit עולה שם 1$ והכל כלל הכל + זה גם הורדה וגם שליחה.

חלאס כבר לקטר! נמאס כבר!

זה מה שיש ואם יש לך בעיה לך תקים חברה, תקבל רישיון ותביא לי חיבור כזה ב10 דולר, אוקיי?

ברור שלוקח זמן לדברים להגיע! אל תשכחו שאנחנו מדינה קטנה ויחסית לחברותינו באיזור אנחנו מפותחים plenty.

פורסם

אפרופו שבדיה, ספקית האינטרנט Botstream מציעה כעת חיבור במהירות של 26Mbps במחיר של $40 בלבד.

כמעט כמו בזק...

פורסם

יאללה מי בא לשבדיה.

במחיר של 40$ אינטרנט מהיר איכותי ובלונדות סוף הדרך 8) מיני, יאללה אורזים

פורסם

__________________________________________________________________________________

"לא רחוק היום בו לכל אחד מאיתנו תהיה גישה להורדת סרטי DVD מהאינטרנט ,טכנולוגיית הVDSL עוד שנתיים שלוש אצלנו

בנוסף אני מניח שעוד שנתיים שלוש צורבי הDVD יהיו מהירים וזולים יותר.

אז מה אתם אומרים ? האם היום הזה בו ספריית הDIVX שלנו תוחלף על ידי ספריית סרטי DVD מתקרב ובא?

מה דעתכם?"

__________________________________________________________________________________

דעתי:

ה DIVX או הXVID הם לא פחות באיכות הסאונד והתמונה מסרט DVD ויותר טוב שיחשבו על מכשיר שיוכל לקרוא סירטי DIVX ותרגום שאנחנו נוסיף על ידי המכשיר כזה יהיה ממש טוב....

פורסם

דעתי:

ה DIVX או הXVID הם לא פחות באיכות הסאונד והתמונה מסרט DVD ויותר טוב שיחשבו על מכשיר שיוכל לקרוא סירטי DIVX ותרגום שאנחנו נוסיף על ידי המכשיר כזה יהיה ממש טוב....

ממש, ממש לא נכון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים