עבור לתוכן

מבקש עזרה בבחירת מסך "24/"26 בסביבות 4000 שקל

Featured Replies

פורסם

הי

אני חושב להחליף את הפיליפס "19 במסך LCD . ההתלבטות שלי היא בין "24 ל- "26, יש לי מרחק של כ1.10 מטר עד המסך והשימושים שלי, הם אינטרנט, סרטים וקצת משחקים.

התקציב הוא בסביבות ה-4000 שקל.

עכשיו לשאלות:

1. איזה מסכים כדאי לבדוק ולא פחות חשוב, איפה יש תצוגה של מסכים בגדלים כאלה, כדי שאוכל להחליט איזה גודל עדיף לי...

2. זו שאלה טכנית... עד היום ידעתי שמסך HD בעצם מתאפיין ברזולוציה של 1920X1080 או 1920X1200. אבל תוך כדי חיפוש אני נתקל במסכים עם כזו רזולוציה שלא מוגדרים כמסכי HD. מה מיחד את ה-HD?

תודה רבה

פורסם

תקציב?

פורסם

do_k, קרא את חוקי הפורום וערוך את הכותרת ככה שתהיה יותר אינפורמטיבית.

פורסם
  • מחבר

עיצה והכוונה יתקבלו בברכה

בבקשה...

פורסם

אומנם מדובר בחריגה לא קטנה, אבל אני מאוד ממליץ שתשקול את ה-NEC 2470WNX, שהוא מסך "24 מצויין עם מכלול צבעים סטנדרטי, שלדעתי עדיף משמעותית משאר המסכים בתקציב הזה.

שאר האופציות שלך הם ה-2408WFP של Dell וה-245T של סמסונג, שניהם עם מכלול צבעים מורחב. אין הבדל גדול בין שניהם, אבל עם ה-Dell צריך לשים לב שהמסך שאתה קונה הוא מהמהדורה החדשה (כפי שאתה יכול לקרוא בסטיקי).

בנוגע לשאלות שלך - אני לא מכיר תצוגה של מסכי מחשב בגודל הזה, בניגוד לטלוויזיות כמובן. בנוגע ל-HD, ההגדרה מסתכמת ברזולוציה שהמסך מסוגל להציג ולכן זה לא משנה אם כתוב שהוא HD או שלא. אולי התכוונת ל-HDCP, ורוב המסכים היום כבר מגיעים עם תמיכה בטכנולוגיה הזו (ואם אני זוכר נכון זה כולל גם את כל המסכים שהזכרתי).

פורסם
  • מחבר

תודה...

לגבי התצוגה זה קצת בעייתי, כמו לקנות חתול בשק. אני הרי מתלבט בין "24 ל-"26. אמשיך לחפש.

לגבי הרזולוציה, בתמיכה של סמסונג בירר טכנאי ואמר שהדגם T260 אינו HD. ולדגם הזה רזולוציה של 1920X1200.

ל-EIZO יש שני דגים של "24, האחד נמכר בסביבות ה-4000 והשני שהוא HD נמכר בסביבות ה-6500.

לעוד חברות יש הבדלים בין דדגמים מאותו הגודל.

ייתכן וישנם הבדלים בפרמטרים נוספים שמיקרים את המסך, אבל בכל זאת בחלק יש ציון מפורש של HD.

לכן שאלתי את מה ששאלתי.

פורסם

HD זו רזולוציה.

והמסך בעל רזולוציה של 1920*1200 שזה HD, ליתר דיוק אף FHD.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה לבינתיים...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים