עבור לתוכן

עוד הוכחה למה ישראל = אפגניסטן אחד לאחד

Featured Replies

פורסם

הלכתי היום לחפש נעליים בכל ירושלים.. הייתי ב20 חנויות ספורט בערך...................

באף אחת מהחנויות לא הייתה מידה 47.5 שזה גדול אבל לא איזה שאקיל אוניל, יש לי 500 חברים עם המידה הזאת... כל מי שמעל 188 נועל 47.

בקיצור אני מוצא את עצמי פשוט הולך עם חתיכת גומי ואזיקון שמתחבר לרגל.. בדיוק כמו באפגניסטן.. כי פשוט אין נעליים .. אין להשיג. מרוב הקמצנות והחמדנות הם מביאים נעליים במידה 43 ו44 וכל השאר אין לא מביאים.. אפילו ענקי ספורט שאני לא אציין את שמם.

אין מה לעשות, גם נעליים צריך להזמין מהאינטרנט.. בקרוב גם את החלב והלחם והביצים נזמין מאיביי, גם משחות שיניים אולי בקרוב... מה שמצחיק זה שפשוט אין להשיג כלום בארץ, אז אתה מזמין מחו"ל ולוקחים לך מיסים כי "לא קנית בארץ" ...

תסלחו לי כל הפטריוטים פה, אבל זה אפגניסטן שאני צריך להסתובב עם כפכפים.. זה פשוט פטתי שהסתובבתי עכשיו בעיר בירה למשך כל היום בשביל לחפש נעל, לא משנה איזה, ופשוט אין....

אני לא מבין לאן כל המיסים האלה שאנחנו משלמים (מזדה 3 גרוטאה שעולה שקל וחצי בכל מדינה נורמלית עולה פה 150 אלף שקל) הולכים, עם כל הכסף הזה צריך שלפחות יהיו שוטרים שיענו במוקד 100 בפחות מ10 צלצולים, או שהכל לא יראה כמו מזבלה

פורסם

חבל ששכל אי אפשר להזמין מאייביי...

אתה אמיתי?

פורסם

ממש אפגניסטן, רחמינו עליך...

פורסם

47.5 זאת ממש לא מידה נפוצה, איך לעזאזל הגעת מזה שקשה להשיג את המידה שלך ל"איזה דפוקה המדינה" ? :nixweiss:

דיון הזוי שלא יוביל לשום דבר טוב, ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים