פורסם 2003 ביוני 122 שנים משפטי מפתח שיקסימו את בת זוגכם על המקום...1. יש לך שפתיים מדהימות, רק חבל שהאף מסתיר אותם2. בחורה גזעית, כל גל זגע3. יש לך שיער מדהים רק חבל שהוא על הידיים4. יש לך עין שמלית מדהימה, העין הימנית מסתכלת עליה בהערצה5. את יפה כמו שמש, אי אפשר להסתכל עליךוקצת שוביניזם:האישה האידיאלית במאה ה20:1. גובה- מטר- בדיוק למקום2. ראש שטוח- לשים את הבירה3. שן אחת- לפתוח את הבקבוק4. אוזניים גדולות- לקונטהבמאה ה21:גובה-2 מטר- שתתכופף הבת ****הזכויות שמורות לפורומים בנענע.
פורסם 2003 ביוני 122 שנים מישהו חייב להגיד את זה:ישן,חרוש,בדיחות של ילדים בכיתה ד' (אני רציני, זה לא סתם לאליב).
פורסם 2003 ביוני 122 שנים LOL :lol: ו-paladin on weed , למה אתה חייב לבאס? חלק מוכרות וחלק לא... חלק מצחיקות יותר וחלק פחות.... איזה מבאס אתה
פורסם 2003 ביוני 122 שנים מחבר מישהו חייב להגיד את זה:ישן,חרוש,בדיחות של ילדים בכיתה ד' (אני רציני, זה לא סתם לאליב).סבבה, אבל אני אהבתי ואני מקווה שעוד כמה שלא שמעו אותם עדיין...
פורסם 2003 ביוני 122 שנים מישהו חייב להגיד את זה:ישן,חרוש,בדיחות של ילדים בכיתה ד' (אני רציני, זה לא סתם לאליב).בלי להעליב , זה נראה כאילו גם אתה בכיתה ד' .אהבתי את הבדיחות 8)
פורסם 2003 ביוני 122 שנים בלי להעליב , זה נראה כאילו גם אתה בכיתה ד' . אהבתי את הבדיחות 8) קיטה ד' לנצאח :ylsuper: סורי לבאס... לכול אלה שעדיין לא מכירים את זה...תהנו...=\
פורסם 2003 ביוני 122 שנים same here... ???הקטע הראשון פשוט מעורר רחמים, והקטע השני שבו האישה צריכה להיות עם ראש מרובע ועם גובה מטר בשביל לשים עליה את הבירה בראסמי שמעתי את זה בכתה ד'...
פורסם 2003 ביוני 122 שנים אני היחיד שלא מוצא שום דבר מצחיק בזה?Damn maturity.כנ"ל, לא שאני מנסה לעשות דווקא או משהו, פשוט זה לא מצחיק לא כי זה בדיחה על נשים כי זה פשוט לא מצחיק אותי ואני לא מוצא פה דברים מצחיקים... חלש."שן אחת לפתוח ת'בקבוק" WTF? לא מצחיק...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.