עבור לתוכן

המלצה למסך מחשב 19-24 עם דגש על איכות, מעדיף לא לעבור 2500 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני קונה מסך LCD חדש במקום הCRT הישן, אני משתמש במחשב כמעט להכל, כולל צפייה בהמון סרטים וסדרות

והרבה משחקים שחלקם בעלי קצב מהיר (כמו UT2004), התלבטתי הרבה אם לעבור לLCD או להישאר עם הCRT, עכשיו

שיש לי קצת כסף פנוי החלטתי סופית לקנות LCD חדש, הדגש שלי הוא יותר על איכות ופחות על גודל, אני בנאדם שמוכן לשלם אקסטרה

אם זה אומר שאני מקבל את ההכי טוב שאפשר, משיטוט בפורמים וקריאת מאמרים והמלצות (פלוס המלצה של מישהו שאני מכיר אישית)

נראה לי שהאופציה הכי טובה בשבילי היא 2007WFP של DELL, אבל מיכיוון שאני עדיין לא ברמת הידע של כמה אנשים פה אני לא רוצה

לעשות את ההחלטה הסופית לגמרי לבד, בעיקרון כל מה שאני צריך זה אישור מכמה אנשים פה שזה באמת המסך שהכי יתאים לי

ואז אני כבר יתחיל לחפש אותו בחנויות אפילו עוד היום, או כמובן המלצה למסך חילופי יותר טוב (בבקשה לצרף גם שם של חברה עם מספר המודל להמלצה),

אני מודה מראש על כל תגובה פה, אלי.

פורסם

1. לענין איכות תחפש מסך שלא עם פאנל TN, כמו רוב המסכים, כך תקבל איכות צפיה יותר גבוהה.

2. לגבי משחקים, אתה תצטרך כרטיס חזק יותר ככל שמדובר במסך יותר גדול.

פורסם
  • מחבר

1. לענין איכות תחפש מסך שלא עם פאנל TN, כמו רוב המסכים, כך תקבל איכות צפיה יותר גבוהה.

2. לגבי משחקים, אתה תצטרך כרטיס חזק יותר ככל שמדובר במסך יותר גדול.

יש לי nvidia geforce 8800 GT, מעבד amd 4600 X2, לוח אם ABIT KN9 SLI, זיכרון corsair 1X2 GB DDR 2 667 (שוקל להוסיף עוד 2 ג'יגה או להחליף ל 800MHZ), מארז טרמלטק SVIKING, וגם WD 250GB X 2 SATA2, ספק כוח 550W PURE, אממ נראה לי שזה העיקר, הרכבתי את המחשב בעצמי לפני טיפה יותר משנה ובזמנו כל החלקים היו הכי טובים שהיה ניתן להשיג, המחשב גם היום יכול להתמודד עם כל משחק בלי הרבה בעיות,

הרכבתי אותו בעצמי. בכל מקרה לגבי המפרט של המחשב נראה לי שאין בעיות בתאימות למסך כלשהו, תתקנו אותי אם אני טועה.

אגב ה2007WFP שאני חושב עליו ברצינות הוא עם פאנל S-IPS

פורסם

ה-2007WFP כבר לא ממש זמין בחנויות, אתה כנראה תצטרך לבדוק את שאר האופציות שלך, שהן בעיקר מסכי "20 לא רחבים. הדגמים המומלצים הם ה-LP2065 של HP וה-2007FP של Dell, כל אחד עם יתרונות משלו. ה-HP שומר על הניגודיות שלו לאורך טווח הבהירות, ול-Dell יש יותר חיבורים.

פורסם
  • מחבר

ה-2007WFP כבר לא ממש זמין בחנויות, אתה כנראה תצטרך לבדוק את שאר האופציות שלך, שהן בעיקר מסכי "20 לא רחבים. הדגמים המומלצים הם ה-LP2065 של HP וה-2007FP של Dell, כל אחד עם יתרונות משלו. ה-HP שומר על הניגודיות שלו לאורך טווח הבהירות, ול-Dell יש יותר חיבורים.

אם אני כן יכול להשיג את ה2007WFP הוא יותר מומלץ? כי יש חנות אחת שנשארה לה יחידה, ואולי יש יחידה בעוד חנות, אם ההמלצה היא לקנות אותו

אז אני כבר מחר יוציא כסף מהבנק ויסע לחנות...

פורסם
  • מחבר

צדקת, בסופו של דבר לא הייתי יכול להשיג את ה 2007WFP אז קניתי את ה2007FP תודה על ההמלצה הוא נראה נהדר בנתיים, יותר מאוחר אני ישחק איתו ואז באמת נראה באיזה ליגה הוא.

תמונה:

http://img150.imageshack.us/my.php?image=img1106ds8.jpg

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים