עבור לתוכן

מסך:CS /200W6MB תוצרת PHILIPS - זקוק לדעה

Featured Replies

פורסם

כפי שהבנתי מסך זה שקול ל-200W6CS , אותו פאנל S-IPS , כאשר מחירו של מסך זה עומד כיום על-1500ש"ח , הדבר נראה תמוהה, כמעין מציאה.

האם כדאי לי לקנות את המסך הזה?

ושתי בקשות נוספות:

אשמח לקבל את האתר שמראה תמונות של זמן תגובה של כל מיני מסכים [ בתמונה כזאת של סמיילי נוהג במכונית ]

וחנות שאולי אתם מכירים - עם שירות טוב ואמין שמוכרת את המסך הזה.

http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=200W6CS&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=358&aff=Zap

זה אפילו דגם ה-CS!!!!!!!!! האם לדגם זה פאנל שונה? -פאנל PVA?

ואם כן איזה מבין הפאנלים עדיף בעיקר למשחקים ועבודה גראפית?

פורסם
  • מחבר

אני מצטער שאני מקפיץ אחרי כל כך מעט זמן, אבל אני חייב תשובה דחוף!

פורסם

למסך הזה אמור להיות פאנל P-MVA אבל אני בספק בכלל שיש אותו במלאי אצל היבואן (איסטרוניקס)

הכי טוב שתברר מול החנות איזה פאנל יש בו בדיוק ומה הדגם המדויק שלא יהיו אי הבנות, כמו כן בשביל להיות בטוח שהמסך הוא אכן פאנל איכותי

תבדוק באתר של פיליפס את הנתונים שלו (במדריך PDF), אם הזויות צפייה האנכית והאופקית תואמות (כשהן מעל 176 מעלות), זה אומר ששתיהן נניח 176

אז יש סיכוי שהפאנל MVA או IPS אבל בכל מקרה יש להם כמה גרסאות ככה שתוודא מה אתה לוקח.

במידה ויש תעדכן אותנו.

בכל מקרה אם המסך לא זמין במלאי יש את ה LG L2000CP שהוא 20" לא רחב (שטח גדול יותר בכללי) והוא עולה 1840.

פורסם

בכל מקרה אי אפשר לדעת כלום ותבין אלה עוד דגמים מ2005, לך תדע מה יש ליבואן במלאי, הכי טוב זה לבדוק מול היבואן או החנות.

פורסם
  • מחבר

במקרה ואין את מסך זה במלאי, האם ה-VP930B יכול להיות מחליף ראוי? או אף טוב יותר? מה שחשוב לי זה איכות ולא גודל.

אני מזכיר המסך נועד למשחקים ברובו וכמו כן לגרפיקה, צפייה בסרטים מועטה ביותר.

________________________________________________________________________________________

אני ראיתי את המסך בעבודה של אבא שלי והשתמשתי בו פעמים רבות, ממש התלהבתי ממנו, מאוד איכותי.

פורסם

אומרים שה 930 טוב אבל לא הכי טוב דרך אגב תיזהר מה 950 הוא מגיע עם פאנל TN.

ראיתי ביקורת על המסך של NEC 1970NX מסך טוב אחרי שמכיילים אותו קונטרסט מטורף של 1:950 המחיר 1900 והוא 19" רגיל

ה LG עולה אותו הדבר והוא 20" והדגם הרבה יותר חדיש מה NEC או ה VIEWSONIC

תאמת אני גם מחפש מסך איכותי אבל מעצבן אותי שאין אותם כלכך בשוק ואם משהו קורה החנות לא ליד הבית.

מסכי EIZO מגיעים מכויילים כראוי והם נחשבים הכי טובים (גם המחיר בהתאם).

ראיתי במפרט שלך שיש לך DELL 2007FP איך המסך ולמה אתה צריך עוד אחד?

פורסם
  • מחבר

המסך היה נפלא עד שיום אחד נשבר^-^ .

החתול שלי קפץ עליי ומרוב לחץ קמתי ונתקעתי בשולחן, המסך שהיה די בקצה התנדנד ונפל על הריצפה, וכמובן, נשבר =[ .

פורסם

יש לך אזהרה שנייה על הקפצה. קרא את חוקי הפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים