עבור לתוכן

מחפש מפרט לנייד תחנת עבודה בסביבות ה 8K

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם אחרי שלוש שנים מעולות עם ה HP NW8240 הגיע הזמן להשתדרג להלן הדרישות:

1. הנייד צריך להיות מספיק חזק כדי לעמוד בעבודת פיתוח אתרים כולל תמיכה בתוכנות אדובי למינהין ואופיס

2. גרפיקה ברמה גבוהה ביותר, חדות, ניגודויות ובקיצור מסך וכרטיס גרפי ברמות הגבוהות.

3. רוב הזמן המחשב מחובר לתחנת עגינה ולמסך 24 ברזולוציה 1200*1920, כרטיס המסך צריך לתמוך בזה וצריך להיות לדגם תחנת עגינה מתאימה

4. המסך צריך להיות גדול מספיק לשם עבודה מידי פעם בדרכים.

5. אמינות אמינות אמינות, זה מחשב שהולך לעבוד הרבה שעות נוספות :) ולכן גם שירות חשוב מאד

6. ולסיום הנייד צריך להיראות טוב, מכובד ועדיף גם סקסי, הוא הולך לככב בלא מעט פגישות ולצערי הרב רושם זה גם חלק מהעניין.

אשמח לשמוע ולקבל כל הצעה עדיף ורצוי מנסיון :)

חן חן ושבוע מעולה

פורסם

2. גרפיקה ברמה גבוהה ביותר, חדות, ניגודויות ובקיצור מסך וכרטיס גרפי ברמות הגבוהות.

באילו תוכנות אתה משתמש שדורשות כרטיס מסך חזק? אני שואלת כי זה מתרגם להבדלים עצומים במחיר ולא ציינת שימושים שדורשים כזה דבר.

פורסם
  • מחבר

פוטושופ, פלאש, פיירוורקס בעיקר. לא צריך את המחשב לעיבודי תלת אם זו השאלה.

מה שחשוב שהכל יעבוד ברזולוציה גבוהה רצוי 1920*1200 כדי שתפריטים וכו' ייכנסו כולם שאיכות התמונה תהייה גבוהה

פורסם

כל מחשב וכל כרטיס מסך עכשווי יעבוד ב-1920x1200. אתה רוצה שגם המסך של הנייד עצמו יתמוך ב-1920x1200?

אם כך, אתה בהחלט מוגבל לגודל 15.4". אם תסתפק ברזולוציה נמוכה יותר על הנייד עצמו (כמו 1440x900 או 1400x1050) תוכל ללכת על מחשב קל וקטן יותר עם מסך 14.1".

לגבי מראה של ניידים... "סקסי" ו"מכובד" לא הולכים יחד. נייד workstation כמו מה שאתה מחפש לרוב ייראה מכובד, אבל לא ייראה סקסי, לפחות לא לפי ההגדרה הנפוצה לסקסיות (מסך מבריק, מכסה ורוד וקעקוע של MTV או משהו בסגנון).

פורסם
  • מחבר

אם זו ההגדרה לסקסי כנראה שאני באמת מזדקן :)

בוא נשאר ברמת "המכובד"

האם יש לך המלצה כלשהי או האם יש איפשהו מאמר שמרכז את תחנות העבודה השונות ומשווה בינהן ?

פורסם

לא מכיר סקירה השוואתית כזו, אבל אפשר לחפש. רק איך אתה מגדיר "תחנת עבודה"?

לא ענית לי על השאלה לגבי הרזולוציה, והיא חשובה על מנת שאפשר יהיה להמליץ לך.

פורסם

סקסי?

DELL XPS

פורסם

סקסי?

DELL XPS

אתה מדבר על המפלצת שנקראת XPS M1730? כי שום XPS אחר לא מתחבר לתחנת עגינה.

סדרת ה-XPS היא בכלל לא בקטגוריה. בערך כמו להגיד ש"לחם ארז" היא מסעדת גורמה.

פורסם
  • מחבר

אז מה כן ?

כרגע האופציה היחידה שאני מכיר זה HP 8510W רק שהוא בסביבות ה 12, מה מקביל לו בשוק ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים