פורסם 2003 ביוני 122 שנים ממש בקושי אמנם אנחנו סיימנו ללמוד באופן רשמי עם תחילת חופשת הפסח, אבל עדיין היו השלמות וכו'. עכשיו אנחנו לא לומדים, אנחנו חיים ממבחן למבחן (אני ניגש השנה ל 7 מבחני בגרות, תכפיל את זה בשתיים ותקבל את כמות המבחנים שנדחסת בפרק זמן של חודשיים פלוס/מינוס, ובניגוד למבחנים שאתה רגיל אליהם, אלו מבחנים שמקיפים חומר של שנה, לפעמים של שנתיים (היסטוריה וכימיה)).
פורסם 2003 ביוני 122 שנים זה כי בחרת לעשות אותם.היית יכול להיות בטלן כמוני ולרדת מפרוייקט מחשבים, פיסיקה ולעבור ל4 מתמטיקה ולחיות את החיים הטובים.
פורסם 2003 ביוני 122 שנים אנשים אתם חיים טוב: 5 פיסיקה 5 מתמטיקה 5 אנגלית 5 כלכלה + מינהל 5 תעשייה וניהול + כל החרטה ההומנית ======== 36 פאקינג יח' למה? 1. אני קצת פסיכי 2. אני באמת משועמם 3. לא היו לי צעצועים בילדות( :jump:) me to myself: get a life
פורסם 2003 ביוני 122 שנים אני יודע שאני צריך ללמוד לזהאני יודע שחשוב שאני אלמד לזהאני יודע שאני צריך ללמוד לזהאני יודע שאני חייב ללמוד לזהאני יודע שאני לא אצליח אם אני לא אלמד לזה[glow=red,2,300]אז למה אני כל כך לא רוצה ללמוד לזה?[/glow]
פורסם 2003 ביוני 122 שנים מה כולכם בוכים? נסו לעשות תואר ראשון במתמטיקה, אחר כך תבכו. על כל שאלה שיש לכם במחן לי יש מבחן שלם. דרך אגב אם מישהו עושה מחר בגרות בבי"ס "זיו" בירושלים... אני משגיח לכם בבחינה (של 5 יח' אני מקווה). :asthanos: בהצלחה.
פורסם 2003 ביוני 222 שנים אני יודע שאני צריך ללמוד לזהאני יודע שחשוב שאני אלמד לזהאני יודע שאני צריך ללמוד לזהאני יודע שאני חייב ללמוד לזהאני יודע שאני לא אצליח אם אני לא אלמד לזה[glow=red,2,300]אז למה אני כל כך לא רוצה ללמוד לזה?[/glow]אני ממש מזדהה איתך... :-/
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.