פורסם 2003 ביוני 122 שנים לכל מי שניגש מחר לבגרות במתמטיקה ב-1, 3, 4 ו-5 יחידות בהצלחה! אז אל תשכחו, מחר ב-12:30 למלא את המחשבונים בבטריות, להצטייד בשני עטים, ולא לשכוח דף נוסחאות!
פורסם 2003 ביוני 122 שנים ועוד משהו קטן.... לחרוש לחרוש לחרוש לחרוש לחרוש לחרוש לחרוש לחרוש לחרוש לחרוש לחרוש לחרוש לחרוש ......עד שיצא מהאוזניים!!!בכל מיקרה זה מה שקורה לי....
פורסם 2003 ביוני 122 שנים בהצלחה לכולם!אלה הזמנים לפי יחידות לימוד:יחידה אחת מתוך 3 יח' בשעה 12:15 שלוש יחידות מתוך 4 יח' ב-14:00 שלוש יחידות מתוך 5 יח' ב-14:00 שתי יחידות מתוך 3 יח' ב-14:00 יחידה אחת מתוך ארבע יח' ב-17:30 שתי יחידות מתוך 5 יחידות ב-17:30
פורסם 2003 ביוני 122 שנים תיקון- דף נוסחאות לא צריך- נותנים בבחינה מים- מצרך חשוב שמאוד שתתגעו אליו בזמן הבחינה אז כדאי להצטייד למי שאין בסביבה(אצלנו יש בביה"ס יש בכל כיתה אבל לא יודע איך בשאר בתי ספר...) וכמובן בהצלחה בבחינה.... נ.ב למה דפקו אותי ב5!!!!! :bash: :bash:
פורסם 2003 ביוני 122 שנים למה ניראה לכם שהפורום זה הצ'אט הפרטי שלכם?תירגע, אמרתי לו לעבור לפרטי אם הוא רוצהוכעת נחזור לנושא המקורי....עוד פעם בהצלחה לכולם
פורסם 2003 ביוני 122 שנים אני לא מקנא בכם. על כל מבחן רגיל שיש לי עכשיו בכיתה י' אני לומד הרבה, נלחץ במחבן ובסוף מקבל 64
פורסם 2003 ביוני 122 שנים אני לא מקנא בכם. על כל מבחן רגיל שיש לי עכשיו בכיתה י' אני לומד הרבה, נלחץ במחבן ובסוף מקבל 64אתה חי טוב.... כיתה י' נוסטלגיה..... חכה עד שתגיע ל יב' והויו לך 10 בגרויות על הראש....
פורסם 2003 ביוני 122 שנים אתה חי טוב.... כיתה י' נוסטלגיה..... חכה עד שתגיע ל יב' והויו לך 10 בגרויות על הראש....לי אמרו שבכיתה יב' בקושי לומדים...
פורסם 2003 ביוני 122 שנים מחבר לי אמרו שבכיתה יב' בקושי לומדים...כנראה השמיטו לך חלק מן המשפט...המשפט המלא הוא:"לי אמרו שבכיתה יב' בקושי לומדים...בביצפר" ;Dוזה דיי נכון האמת, אני ב"חופש" עוד מתחילת אפריל...."חופש" כי אני מבלה את רוב זמני בלמידה בבית... :-\
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.