פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר לפני 10 דקות נתקע לי המחשב!! עם הסטיק שעבד!!הוא פשוט קפא למוות, לא זז ורק ריסט היה אפשר לעשות דרך המארזבכל מקרה הוא לא הפסיק לצפצף וכל פעם עשיתי ריסט כיביתי ניתקתי את הספק מה לא כלום לא עזרבסוף שמתי אותו בחריץ השני והוא נדלק, אני מעריך שעוד מעט הוא עוד פעם יתקע.מממ שכחתי לציין שיש לי בעיות חום מתמשכות? :-[מעבד 60-70 במנוחהכרטיס מסך 65-70 במנוחההטמפרטורה במארז לא נראלי משויש לי מאוורר אחד על המעבד של זלמן ועוד אחד שמוציא אוויר בדלת הצידית.בכל מקרה אם אתה אומר שזה בעיית מתח יש משהו שאני יכול לעשות?
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים זה או בעייה של ספק כוח או לוח אם (או שניהם).אתה רואה קבלים נפוחים או נוזלים על הלוח?הטמפרטורות אכן גבוהות, אבל לדעתי הם לא קשורות לבעייה.
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר מממ לא כלכך הבנתי את השאלה כבלים נפוחים? נוזלים? לא ראיתי אף אחד מהם מההתחלה חשדתי בלוח אם אבל עכשיו יש לי תחושה שזה המתח. אשמח אם תמצא לי את הפתרון :'(
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר חחח אופס לא ידעתיהאמת שכולם שלמים יש שניים שלושה שטיפה נוטים כלפי מעלה אבל הם שלמים והוא לא שרופים מנופחים או נוזלים :s05:קיצור זה הספק הג'נרי המעפן הזה?!
פורסם 2008 באוגוסט 217 שנים מחבר אוקיי חח טוב תודה רבה לך על העזרה אני אלך למעבדת מחשבים באיזור שלי ואני יספר לו את כל הסיפור ואת כל הדברים שניסיתי מקווה שזה לא יעלה הרבה, תודה רבה !!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.